Отговори
# 75
  • Sofia
Момичета и аз няма да мога да дойда. Ще ходим на гости на свекър и свекърва ми,че не са виждали малкия от 3 седмици..съжалявам,но се надявам да има в най-скоро време нова среща,на която да се съберем всички:)

# 76

Тинкърбел браво много полезна информация Hug 

Ние които чакаме първо мисля че от сега трябва да правим списъците и като гледам цените ....... Joy ужас да купуваме 1 по едно вече

# 77
   ioli честит рожден ден   bouquet
 nbirthday nbirthday nbirthday  party023  party023  party023  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 78
Здравейте момичета!
Минавам само на бързо да кажа, че за съжаление няма да успея днес за срещичката  Confused
Пожелавам приятно изкарване и ще чакаме да ни разказвате, да се заредим и ние!  Hug

# 79
  • София
Ioli, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и късмет на цялото семейство. Пожелавам ти и здраво бебе май месец!   bouquet

# 80
ioli, честит рожден ден    newsm67 Пожелавам ти много щастливи мигове, здраве и късмет!

Тинкърбел, и аз благодаря за подробната и полезна информация  Hug

# 81
sweety85, за жалост коментара не е един, получавам вече и на "лични"... Да, едно цяло сме и споделихме много щастливи и трудни моменти заедно през последните месеци.  Hug
blagovesna , хормоните ми със сигурност бушуват, споделяла съм преди, че паля на четвърт, но държа да изляза от темата...

# 82
Ох, добре, Криси  ooooh! Аман

Писах ти на лични, за да знаеш, че можеш да си пишеш в темата, аз просто ще ти игнорирам постовете, както и ти моите.

# 83
Между това изказване:
Ох, добре, Криси  ooooh! Аман

Писах ти на лични, за да знаеш, че можеш да си пишеш в темата, аз просто ще ти игнорирам постовете, както и ти моите.

и това изказване:

Упреците към теб бяха на 100% справедливи.
Виждам, че си набор 74, обаче не ти личи с това ограничено мислене.

Пиши си в темата, никой не ти пречи, просто взаимно оттук нататък ще се игнорираме  Peace

има съществени разлики...

# 84
Извинявай, ти в детската градина ли си още?
Каквото и да ми напишеш, оцених ти "умствения багаж".

Това ми е последния коментар към теб. Дразниш

# 85
мили мами, темата е супер. Та се записвам, но 4етох набързо 4е е много.
Тъжно ми 4е преди криси още една мама излезе.
недейте така моми4ета, задържайте се тук сме да си помагаме и споделяме.
Криси не ни напускай.
Исках да разкажа са 1-та си работна седмица но сега имам да свърша 2-3 неща и утре като мина кръв и урина ще пиша.
Абе защо за втори път ще давам кръв и урина това всеки месец ли ще е до края на бременността?

# 86
Благодаря за хубавите пожелания, момичета! Да ви се връщат всичките тъпкано Hug Hug Hug
Бяхме на пазар, купихме си менюто за довечера, след малко се впускам в кулинарно вихрене Simple Smile.

Малката ми принцеса, златото на мама, ме изненада, от враата ми подари огрона бяла хризантема и хиляда целувки Simple Smile На мама златното момиченце!

Корсичка, всеки месец, последните по 2 пъти Wink

Бързо оздравяване на всички болнички Simple Smile

За купуването, ако нямате ел.уредите - пасатори, кани и тн, си хубаво постепенно да ги купите, те така или иначе улесняват домакинстването Simple Smile

Хубав ден на всички и до скоро Heart Eyes

# 87
Хей прибрахте ли се от срещичката,как мина?

# 88
Здравейте!И аз да се запиша днес   Simple Smile

Ioli честит рожден ден и от мен!Много щастие и здраве ти пожелавам!  bouquet

Blagovesna страхотна си наистина.Разгледах промените на първа страница и се удивих наистина колко много неща са необходими за едно бебче,но живот и здраве да е.

Момичета надявам се да сте си изкарали супер днес и чакаме снимки  Hug

# 89
ioli, Честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие, любов и успехи! Simple Smile
Срещата мина, много се радвам, че се видях с част от момичетата. За съжаление, бяхме в доста умален състав. Дано следващия път не се получава така.

Общи условия

Активация на акаунт