Иде ми да си хвърля дипломата от ПУ

• 14 217
  • 225
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Чудно или не това е.
Футболът е най-популярния спорт в  света.

# 181
...
Омръзна ми все някой да е недоволен от нещо. Егати и негативизма дето бълва всеки 2-ри  ooooh!
E, аз бих го нарекла по-скоро доза реализъм.
Какво има да се превъзнасяме, че сме известни по целия свят със Стоичков, като това е доста съмнително реално.
Хубаво, има места, където това наистина е така, но нека бъдем точни и не преувеличаваме чак толкова.
Приятно е някой да понзава родината ти, но изпадане в транс и невероятна гордост от свързването на страната ни само със Стоичков, никога няма да ми е присъщо.
Ама въпрос на стандарт и разбирания, това излиза, че е единственото нещо, с което някъде, някой е научил за нас.
За съжаление или за щастие, това вече е спорен въпрос, обаче...

# 182
"Из мотивите на ПУ: "Присъждаме доктор хонорис кауза (пердута) на г-н Камата за изключителният му принос в областа на лингвистиката, сравнителната (изгубена) граматика и някои аспекти на невербалната комуникация! Алма ви матер г-н Стоичков""
Ахахахх Joy
Както казва един колега с не по-малко забележителни лингвистични постижения. "Направо съм възмутена!" hahaha

# 183
Приятно е някой да понзава родината ти, но изпадане в транс и невероятна гордост от свързването на страната ни само със Стоичков, никога няма да ми е присъщо.

Ама не е само Стоичков, просто темата е за него. Всички спортисти са прославаили България.
Вие изпадате в транс заради някаква награда, сякаш бюджет 2012 зависи от нея  ooooh!
Или пък Стоичков ще получи някакви облаги от тая награда.

Миналата седмица прочетох в една друга тема, че жените от тежката атлетика и борбата са "тьотки, прехвърлили някоя или вдигнала 100кг. - голям праз". Никой не отчита труда положен от тях и че го правят почти за без пари и на ръба на мизерията.
Колко спортисти отидоха да се състезават за други държави, защото тук не им се плаща. Дай да оплюем и малкото останали ( изключвам футбола ), щото не ни вдигат майчинството с 30лв., а дават пари за спорт.
И понеже е модерно да се срамува човек - та аз се срамувам от такива, които си мислят, че спортът е лошо нещо и само дебелият им, мързелив задник е от значение.

# 184
Сега пък спортът нещо лошо, а тези, които не хълцат по Стоичков дебелогъзи.
Но да, да, да, по-добре дебелогъза, отколкото умна като Камата!

# 185
Чудно или не това е.
Футболът е най-популярния спорт в  света.

Ами какво да правим сега... и Марадона не е пример ни за добро поведение, ни за висш интелект, ама като се каже Аржентина, за него се сещам, и чак после за Борхес, примерно.

На някои хора им се присъждат почетни титли, просто защото са известни, айде да не ни е яд толкова.

# 186

айде да не ни е яд толкова.

И аз така викам. 

# 187
Сега пък спортът нещо лошо, а тези, които не хълцат по Стоичков дебелогъзи.
Но да, да, да, по-добре дебелогъза, отколкото умна като Камата!

Това беше по повод за "тьотките". Ама човек вижда това, което иска да види....

# 188
  • Варна
Чудно или не това е.

Ами какво да правим сега... и Марадона не е пример ни за добро поведение, ни за висш интелект, ама като се каже Аржентина, за него се сещам, и чак после за Борхес, примерно.

На някои хора им се присъждат почетни титли, просто защото са известни, айде да не ни е яд толкова.
Точно за това говоря. Peace

# 189
Чудно или не това е.

Точно за това говоря. Peace

Д-р Стоичков е видимо култивиран; цели две изречения без да споменава ничия майка, без да нарича "тюфлеци" измислените академици, вероятно дори без да жестикулира подобаващо...

# 190
Запрян Козлуджов беше мой преподавател. Останах с изключително негативно впечатление от него до ден днешен. За званието на Стоичков нямам думи. Всъщност не съм особено учудена, щом един краен простак стана премиер, защо друг краен простак да не бъде доктор хонорис кауза? Все пак живеем в Абсурдистан.

# 191
Наистина ли оставяме впечатление, че ни е яд, завиждаме и прочие на Стоичков? Жалко.

И още нещо искам да споделя в темата, аз лично не бих могла да сравнявам Иван Славков с Христо Стоичков. Разликата е огромна.

# 192
   А, простотията в изказа и публичното им поведение е напълно съизмерима.

На мен Славков ми е по-противен. Но когато BBC го уличи в подкуп, сума ти хора се впуснаха по медии и паланки да обясняват колко много е заслужил, колко е направил и прочие, и как злите англичани са го издебнали в гръб несправедливо, а той е велик българин...
 Така че, възмутени от всичко ще се намерят винаги.
 Аз лично гледам да си градирам възмущението, и даването на една парадна титла на лице като Стоичков не ме възмущава чак толкова - мен да бяха питали, нямаше да му я дам, но и истеризирането по повода и драматичните оставки са в повечко.

# 193
О, да, Стоичков и Иван Славков са напълни съизмерими по манталитет, поведение и маниери.

# 194
  • София
Не е въпросът в заслугите на Христо Стоичков, а в адекватността на конкретната титла. Доколкото схващам, "д-р хонорис кауза" се дава за принос в областта на науката, образованието и културата. Без да омаловажавам приносът на Стоичков към спорта, просто... все едно на Стивън Хокинг да му присъдят титла от НСА. Не върви. Всеки способен човек (Стоичков е меко казано способен в своята област) трябва да бъде признат, оценен и награден, но по подходящия начин, от подходящата институция.

Общи условия

Активация на акаунт