МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 107
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Вещер, по- скоро картичка  Laughing

Кабо Алма, супер новини!

Още два спонсора се обадиха, а Еми пробва на още няколко места.

Албенка, въжета или тиксо за картичките?

Ванче, да не забравиш ножа и кутията за гласуване  Wink

Ох, вече нямам търпение  newsm44

# 166
И от vmware потвърдиха.  Peace Имаме подаръци за всички деца.

# 167
  • София
....

Някой предлагаше костюм на Дядо Коледа - все още ли е актуално? Аз кандърдисвам някой от синковците да се премени като добрия старец.

......
Значи, така: имаме спазарен 1 брой Дядо Коледа, обаче какво стана с костюма?
.........

Много се извинявам за забаввянето, сега седнах на компютъра. Кабо, пиша на лични.

# 168
  • София
Споко, Теди, всички такъми за кулинарния са приготвени.
Вече писах, но пак да кажа - на място, който е донесъл някоя домашно приготвена вкусотия ще го запиша, ако иска да участва! Peace

Ние ще сме сами (без таткото), така че, не знам колко по-рано ще можем да дойдем. Да ни извините, моля. Blush  Има и друга - по-лоша вероятност - да работя в събота, обаче ще го знам в последния момент. Казвам го, за да имате в предвид, ако се наложи някой друг да поеме кулинарния, иначе ще направя всичко възможно такъмите и наградите да стигнат до читалището (дано не се налага, де, но да си кажа).

Моите синковци ще рисуват големи картинки на свободна тематика...не е по темата, ама иначе хич не щат да рисуват, та рекох си - там за украса все ще станат картинките. Wink

# 169
  • Sofia, Bulgaria
Ако има някакъв проблем с костюма,мога да донеса нашия.Съвсем обикновен е,но може да свърши работа. http://emiliarie.snimka.bg/family/v-ochakvane-na-novata-godina.557257.21951716   . Дядката вътре не се дава,че не става  Naughty. За малко да издъни работата миналата година.Ако няма джуджета на линия мога да подсигуря тези две        http://emiliarie.snimka.bg/family/v-ochakvane-na-novata-godina.557257.21795377        , малко са попораснали  ма стават  Mr. Green
Не съм чела отдавна,а сте изписали много .............
Предаването днес се опитах да гледам в нета,но видях само Калина и след това в другите части интериор и бижута  Rolling Eyes. Та къде са  представителите  на Асоциация Родители и Асоциация Ново бебе? Това не можах да видя.
Ставам,че Айси пак ми направи тежък пристъп преди 2 часа и още съм в паника.Баща и я приспива,но аз да хвърля едно око,че  Tired да чуя как диша.......................
Да се върна на същественото  за събота Naughty  ако мога аз или някой от фемилито да помогне с нещо ,насреща сме  Peace.И да попитам,моята щерка си има един приятел,много добро момченце,аз съм си го приела за част от семейството преди години още,та тя без да ме пита го е поканила да дойде с нас(понеже ние редовно си го водим с нас навсякъде) .Удобно ли ще бъде?

# 170
  • Не съм от тук и съм за малко
Албенка, въжета или тиксо за картичките?
Теди, ще взема и въжета и щипки и тиксо, но по мои спомени миналата година минахме само с тиксото.  За произведенията, явно объркването е тотално, но каквото и да сътворят децата ще става за украса.  Peace

# 171
  • През девет земи в десета
Аз не съм измислила какво ще сътворя за хапване, но няма да е нещо завързано, не разполагам с толкова време. Мисля да заложа на количеството Laughing

# 172
За произведенията, явно объркването е тотално, но каквото и да сътворят децата ще става за украса.  Peace

И за награда. Simple Smile

маминко и Емили, нали ще се разберете за костюма?

Еми, няма проблем за детето, ще измислим нещо с подаръците, а за купона пък съвсем няма проблем.

Предлагам тази година да няма имена на пликовете с подаръци, а Дядо Коледа да ги вика по възрасти - да започне от най-малките и да кара наред нагоре . Така и да остане някой от големите без плик с подаръци, все ще измислим нещо за компенсация - не е като да сме прескочили някой малчо и да потъне в скръб.

За опаковането се разбрахме да закарам всичко у Теди и тя да ги подреди по пликовете. Много късно ще пристигнат последните подаръци и ще стане сложно да се организираме оттам нататък.

Ванче, като шеф-кулинар не можем без теб!

Безименна, количеството е важно! Всички сме фенове на твоите произведения!

# 173
Е, щом има еклери - оттгелям се от конкурса, ще имам задача да изям максимума преди да ги открият другите Sunglasses Пиги без име, ма... мноооу та либя, ша знаиш!

# 174
  • София
Много хубави новини за празника! Heart Eyes
Харесва ми идеята дядо Коледа да вика децата по възраст. Мисля, че ще им бъде забавно. Simple Smile

# 175
  • София - Дианабад
Пожелавам ви приятно изкарване! Ще гледам снимки после.  Peace
 На мен ми започват очните за магистратурата от 02.12., дори в събота ще ги пратя сами на РД.
Ако таткото беше зает, можеше да дойдем ние самички, но той със сигурност няма да иска да ги доведе сам.

Hug

# 176
От мен освен снимки, някакви безалкохолни да предложа да взема?
Ще рисуваме и ние и тримата. Каквото стане. Не разбрах само дали да са картички, които после да се използват за изпращане по институции или?? Т.е. да има и елемент полезност.

# 177
В събота има състезание по математика за учениците "Иван Салабашев", още не знам в колко часа е:(. Сигурно ще дойдем само с малките девойки! Но големите пък така се разочароваха....
Но са в математически паралелки и госпожите много държат на участия в състезания. Направо не знам какво да правя!

# 178
  • Не съм от тук и съм за малко
Славина, състезанието е от 10 до 12ч. И моите големи момчета ще са там. Затова няма да идват на празника.  Sad  Баща им мислеше след състезанието да ги събира и да ги доведе, но не ми се вижда да стане.  Thinking

Кукла, ще има минерална вода, че е по-универсално и всички го пият.  Wink
Кабо за рисунките/картичките нали не се предвиждат отделни награди? Аз нищо не съм правила по тази линия. Ако трябва, казвайте.
Теди, освен годините на децата, в списъка трябват и фамилиите. Ако ти е проблем, препрати ми източниците за да наглася списъка. (Не знам дали ще е по-лесно.)

# 179
  • София
  Може ли да запиша и моите за картичките?

Общи условия

Активация на акаунт