Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 639
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Къде точно е това VOK Kids?

За почасова игра става ли или е само за рождени дни?

# 106
Къде точно е това VOK Kids?

За почасова игра става ли или е само за рождени дни?

Става и за почасово, не е задължително рожден ден. 3 лв е на час за едно дете. Сладкарницаа е хубава като цяло, топло е, а детския кът е оборудван добре-може да рисуват, има пързалка, с аниматор е.

# 107
Vok kids се намира в Чайка. в близост до банка ОББ на пазарчето на Чайка. По-известно е като бившото Анджелика. Има люлки отпред.

# 108
Благодаря за отговорите!
Някога харесвах "Анжелика", заради тортите и аниматорите, в един момент прочетох неприятни отзиви за провалени рождени дни.Надявам се новите собственици да предлагат добри услуги.

# 109
Благодаря за отговорите!
Някога харесвах "Анжелика", заради тортите и аниматорите, в един момент прочетох неприятни отзиви за провалени рождени дни.Надявам се новите собственици да предлагат добри услуги.

Аз знам че било скъпо

# 110
Няколко пъти ходим да играем в Невеляшка и е хубаво според мен.Имаше 2 рожденни дни като отидохме и имаше доста деца на всякаква възраст от 1 годинка до 12 може би Simple Smile

# 111
а какви пари отделяте за рождения ден?

# 112
а какви пари отделяте за рождения ден?

Моя син стана на 1 година скоро. Рождения ден в vok kids  излезе 140 лв за 14 човека + 2 деца, които играха 2 часа в детския кът.  В тази цена влезе и тортата/поръчва се там/, не се носи отвън. Имайки предвид, че мъжа ми е безработен, а аз съм в майчински толкова успяхме да си позволим. Имаше ядки, безалкохолно, пица. Пицата също я поръчват отвън, когато дойдете директно се сервира. Обикновено е малко студена и твърда.  А казват, че се поръчва малко преди да дойдат гостите. Като цяло  е добре.

# 113
  • Варна
Пропуснала съм новата тема, а рождените дни на децата наближават, така че се записвам да я следя.

Досега сме празнували в "Барби", "Елитис", "Капела Плей", "Портокал", сладканица "Наслада". Първото и последното заведение вече не съществуват -като особено съжалявам за "Наслада". В чуденка съм за тази година... Thinking

mr.smile, да ви е жив и здрав фарфалакът! Много е сладък с тези дълги мигли! Party

# 114
chockolina аз ти препоръчвам за Симона - двете кули, а за Филип парти плей на 2ет. на пикадили чаталджда Wink

# 115
  • Варна
На моята Мони много й хареса в Двете кули за шестия рожден ден, но признавам си, излезе ни скъпо като сума. Иначе като организация всичко беше много добре. По-скоро зависи детето какво точно ще иска - да бягат и да дивеят, или да има аниматор и игри. В нашия случай беше първото.

# 116
На моето дете и на гостенчетата също много им хареса в "Двете кули".Цената беше по-скъпа заради това, че искахме да е в почивен ден, иначе в делничен ден е по-ниска цената и мисля, не е много по-различна от цените в други подобни места.

# 117
  • Варна
Да, Светкавица, права си, всъщност такава е цената навсякъде за подобен тип рожден ден, с такива съоръжения. За да не говоря напразно, ние платихме около 400 лв заедно с тортата за 15 деца за два часа и половина игра, заедно с консумацията на родителите, и то в сутрешен час, но пък в почивен ден.

# 118
  • Варна
Вчера и ние запазихме час за "Двете кули". Другата неделя. Ще споделя.

# 119
  • Варна
Последно дъщеря ми беше на рожден ден на приятелче във "Влъхвите"-Аспарухово. Прибра се много доволна.
Но вчера ми заяви, че нейния рожден ден ще е сред природата. Crazy Още не съм наясно какво означава това. Laughing

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 15:25 от antonia

Общи условия

Активация на акаунт