Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 633
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • варна
Къзе се намира Бабината къща  newsm78
В Трошево, под Пфое Мол.
Мерси Hug

# 91
за модерата в пикадили парк е вярно - преди се влизаше с обувки в дет. кът и след като е мокер няма как да се чисти, но сега вече е друго!!!! децата се събуват и е по- чисто;

# 92
# 93
  • ВАРНА
Предстои ни 4-ти рожден ден след 20 дни, а още не съм избрала място за празнуване.
Празнували сме в Невеляшка и в Шрек.

# 94
В Шрек - Септември месец.
Като цяло беше ОК , но много са занемарили детския кът от тогава  Rolling Eyes

# 95
  • Варна
Тази година празнувахме РД на малката в Сити център Аспарухово. Според двете ми деца това е бил най-веселият им ден  Laughing Не наехме залата, не направихме парти, защото реших че и без това ще се нацупи и няма да изпълни нищо от нещата, които аниматорката ще каже. Само игра в детския кът, запазена маса за родителите и децата в пицарията, и внесена торта отвън. Даже и да бях записала залата с парти, пак щеше да ми е един от най-поносимите като крайна цена рожденни дни. Така че от мен, положителен глас за CCA  Laughing

# 96
Миналата година бяхме в ''Стелито'' наистина не е кой знае какво но пък няма външни хора понеже заведението е малко.Тази година запазихме за VOK KIDS ,след две седмици сме рожденници и се надявам да сме доволни. Peace

# 97
Миналата година бяхме в ''Стелито'' наистина не е кой знае какво но пък няма външни хора понеже заведението е малко.Тази година запазихме за VOK KIDS ,след две седмици сме рожденници и се надявам да сме доволни. Peace

Рожденият ден на малката беше там - доволна съм от всичко, с изключение на хапките, бяха пълна пародия! Поръчай триъгълни сандвичи или кетъринг от Камелия, но не и от хапките, които те правят  Peace

# 98

Рожденият ден на малката беше там - доволна съм от всичко, с изключение на хапките, бяха пълна пародия! Поръчай триъгълни сандвичи или кетъринг от Камелия, но не и от хапките, които те правят  Peace

Благодаря много!Тъкмо днес ходихме да уточнаваме менюто и ми беше от полза. Hug

# 99
  • Варна
Записвам се и аз да следя, че след 2 месеца ни предстои 4-ти рожден ден. Предния беше в Пфое мол, а първите два в пицария Маестро в парк Младост. Сега идея нямам къде да е  newsm78

# 100
Нашият фърфалак стана на 2 пръстчета на 2-ри януари. Решихме тази година да сме по домашному. Сутринта дойдоха роднини, следобед - приятели с деца. Беше весело, даже много. Подаръци - до тавана Simple Smile
ето и снимки: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2937941417177.2150975.1 … 377235&type=3

тортите разбира се бяха две. Направи го Галя, но не Ламор, а от Crazy Cake. Ето снимки: http://www.facebook.com/pages/Crazy-Cake-Varna/179557468742858

# 101
Записвам се да ви следя, въпреки, че чак след 2 месеца сме рожденици живот и здраве. Миналата година бяхме вкъщи, но тази година съм решила да в някой детски център.

# 102
  • Варна
Ходихме с детето на рожден ден във VOK KIDS. Хареса ми там за малки деца до 5г.

# 103
нашия рожден ден ще е утре във vok kids. Йоан става на 1 годинка и ще споделя впечатления. Мъж ми ходи днеска да види как е хавата, каза че ще е пълно до горе с рожденици.   bouquet

# 104
Другият месец е нашия втори рожден ден. Бих искала да е в заведение, подходящо за мъници. Затова се записвам да ви следя. А бихте ли споделили колко по-рано трябва да резервирам ?

Общи условия

Активация на акаунт