Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 680
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!Имаме р.д. след 10 дена.Ставаме на 1 годинка.Нямаме мн време да решим къде ще празнуваме.За тази възраст кои са подходящите места според вас?Като имам условие да е широко за да се съберат 8 детски колички:).Ходихме скоро на рожден ден в елитис и там със сигурност се събрахме,но детския кът не е толкова подходящ за тази възраст.

според мен, най-подходящото място е вкъщи и то в тесен кръг, че да не се стресира рожденника.
Но ако много искаш да изхарчиш едни пари - място, отговарящо на твоите условия е бебешкия детски кът на Двете кули, например.

И аз мисля така. На нашия рожден ден синът ми / 1 годинка/ орева всичко горкото. Едно заради непознатата обстановка, друго заради многото хора и шума. Но ние го направихме на заведение, защото у нас нямам възможност да посрещна толкова много хора. Но сама си прецени.

# 151
И аз нямам възможност да събера гостите вкъщи.Иначе от подобен проблем въобще не се притеснявам,да стресирам детето.Той изключително много обича компания:),мн хора на едно място,както и нова обстановка.Мн социален и контактен е,и по-скоро когато си стоим само вкъщи реве.Запазих детския кът над пикадили чадалджа Парти плайс.После ще пиша отзиви.

# 152
Здравейте,
 Сега се включвам в темета ,защото нашият 2-ри РД наближава,чудя се къде да го направя,защото още е малък за 'бурни' партита бебо,но пък и вкъщи не искам...
За 1 годинка запазихме една сладкарница на един наш приятел бяхме само ние(6-7 бебета и мамите им)Не съм наемала аниматори,защото смятам,че са много малки на 1 година за това ,а и малчо е страхлив,изплаши се например от десетте балона с които бяхме украсили...Дечковците на около годинка бързо се изморяват от тези партита и детски кътове,бяхме на 2 рождени дни в един ден в два различни детски къта и малчо хич не го понесе добре ,беше малко след рождения му ден,изкара първото парти много радости и игри бяха и като тръгвахме за второто ...рев ,рев  в колата...накрая заспа,събуди се на партито след около 2 часа сън и пак рев,рев и си тръгнахме пред вкъщи даже повърна от плачене...Ама и на мен къде ми е акъла...трябваше просто  да откажа едното парти...
Както и да ,каква е тази сладкарница Вок кидс?
Ще ви сладя Hug

# 153
Да попитам тези, които са празнували в "Двете кули", може ли да се внесе торта отвън, ако да - плаща ли се и колко, като че ли в предната тема някой спомен за такса някаква.

# 154
  • Варна
Нашата торта беше отвън, не сме плащали нищо за внасянето й. Това беше в края на септември.

# 155
  • варна
Славенка, не се плаща за внесена торта в кулите. Ние празнувахме там втория си рожден ден и останахме много доволни, но да ти кажа честно не ми се вижда подходящо за празник на Боян тази година, защото са големи вече за малкия кът, а пък ми се струва, че са твърде малки и за големия, но ти ще прецениш.

# 156
Боре, аз се интересувам за РД на дъщеря ми, която през март става на 7 години. Боян е в края на май и миналата година празнувахме навън, надявам се и тази да е така.

# 157
Мили,мами,спешно ми трябва телефон на Детския център Елитис-"Таралеж".Щяхме да празнуваме утре,но се разболяха всички у дома и трябва да се обадя и да предупредя.Яд ме е,че не ни дадоха никакъв телефон за контакт,а в интернет има,но отговарят други хора,а не "Таралеж".
Моля,помагайте  Praynig

Редактирам се:Намерих телефона на управителя на Елитис-той ми каза,че детския център нямало телефон-само на място трябвало да се отиде  newsm11

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 15:07 от Харем стил

# 158
Мили,мами,спешно ми трябва телефон на Детския център Елитис-"Таралеж".Щяхме да празнуваме утре,но се разболяха всички у дома и трябва да се обадя и да предупредя.Яд ме е,че не ни дадоха никакъв телефон за контакт,а в интернет има,но отговарят други хора,а не "Таралеж".
Моля,помагайте  Praynig

Редактирам се:Намерих телефона на управителя на Елитис-той ми каза,че детския център нямало телефон-само на място трябвало да се отиде  newsm11
Аз знам, че се казва Мечо пух!!!Бързо да оздравявате!

# 159
Славена, и аз да кажа за Двете кули. Може да се внесе торта, може и от тях по каталог, само от една фирма се избира. За децата може всичко да се внесе в стъклената зала- плащаш задължителния куверт на дете-10 или 15лв, който си избереш и си внасяш допълнително мин.води, сокчета, солети, сладки, бобони, солени, каквото прецениш. Родителите са на свободна консумация за напитките, а за храна, трябва да заявиш предварително. Предлагат няколко менюта от които можеш да поръчаш пици, хапки, плата с мезета, сладки, соленки, ядки и др., но трябва да са предварително поръчани. На място се поръчват само напитките.
Ако те интересува нещо, питай, ние празнувахме там седмия рожден ден на сина ми миналия месец.

# 160
Моля,помагайте  Praynig

Аз знам, че се казва Мечо пух!!!Бързо да оздравявате!

Благодаря,armaleta  HugМоже и Мечо Пух да е,ама аз така бързах като ходих да направя резервацията  ooooh!Както и да е,ходих и отмених РД за другата събота,яд ме е,но здравето е по-важно  Peace

# 161
Мн съм доволна от рожденния ден в Парти плейс!Днес мина и беше мн добре организирано.Бяхме 6 деца на по 1 г.и едно по-голямо.За вс имаше забавления.Момичетата ги гледаха,нямаше ревове,ние се почерпихме.Хубаво беше:)

# 162
  • Варна
Глас от мен за  Happy land в Сити център Аспарухово . Рожден ден на 4 г. фурия.
Темата на партито беше Принцеси . Аниматорката много се постара. Само дето не
случи на рожденничка принцеса. Храната  добра. Обслужването също.
Нямам забележки. 2 часа анимация обаче им дойде в повече. При наличието на
плей център изкушението да се джаскат в залата с игри  беше огромно.

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт