Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 690
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Нашият рожден ден мина днес.Бяхме в сладкарница ''Вок Кидс'' .Доволни сме много,персонала любезен,детегледачките много внимателни,топло е,бяхме в залата за непушачи.С две думи доволна съм! Peace

Това къде е  Flutter

# 166
  • Варна
Искам да споделя разочарованието си от нашият рожден ден, който беше в Party Play /на горния етаж на Пикадили Чаталджа/. Не е за разправяне какъв студ и течение преживяхме там. Стояхме с якетата, а децата с чудехме с какво да ги облечем. Част от гостите ти не издържаха и и тръгнаха, съвсем разбираемо. Едвам издържахме 2 часа там, според мен не би трябвало изобщо да оварят това място по това време, а ни бяха уверили, че щяло да бъде топло, като звъннахме преди 2-3 дни. Просто съм възмутена. За капак на всичко слушахме Радио 1, вместо детска музика, докато не се намесих да пуснат нещо по подходящо за случая. Момичетата които се грижеха за децата бяха очевидно премръзнали и отегчени и по едно време дочух как били "до 8 часа", а пък ние поостанахме след това, като предварително бяхме питали дали може.
Рождения ден беше провал за мен, страшно бях разочарована и обидена на какво са способни хората, за ти вземат парите. Ревах после, ама..няма да се върне.. Sad

# 167
Ревах после, ама..няма да се върне.. Sad

Да ти е живо и здраво детенцето, недей да плачеш за глупости!Така е, някъде срещаш професионализъм, на др. място- долно търгашество.Дето се казва, имаш още безброй празници с детето, ще избираш, ще сравняваш.

А и вероятно в този студ малко заведения реагират адекватно на атмосферните условия.
Записах си да не ходя в парти плей, макар, че ние сме големи и очевидно не сме за там.Но ще направя необходимото да уведомя и по-малките приятелчета.
Радвай се на усмивките на детенцето, следващите рождени дни- по-весели и безпроблемни!

# 168
Ивка смайл, съжалявам за проваленият ви рожден ден!Да ви е живо и здраво, ще имате много да празнувате.
Очевидно е имало централна авария с отоплението и не са могли да се справят с проблема. Може би е трябвало да ви отменят рождения ден, но пак са щели да ви развалят празника...лош късмет!

# 169
  • Варна
От Парти плей направиха изявление във Фейсбук и се извиняват за неприятната ситуация с отоплението, сградата била стара, климатизацията и тя...

# 170
  • Варна
Изявлението им пък беше супер неграмотно  ooooh! (цитирам дословно, с препинателните знаци, така, както те са ги поставили):

Цитат
Уважаеми приятели!

Заради ниските, арктически, студове, сградата, в която се помещава „Парти Плей”, имаше затруднение с отопляването. Температурите не са били ниски, но не бяха и комфортни.

Поради тази причина отказахме редица мероприятие, рождени дни, партита. Предупреждавахме всички наши клиенти за ситуацията. Само и единствено тяхно е решението за организиране на тържества през студените дни. Оказа се че застарелите климатици на сградата не реагират адекватно при температури по-ниски от -8 градуса. Поради тази причина поднасяме извинения на всички, чийто мероприятия бяха отложени, и на тези, които за огромно наше съжаление сме разочаровали поради форсмажорните обстоятелства.

Бяха ми един от вариантите за РД на Филип, но отпадат напълно Naughty. ivka_smile, да ти е живо и здраво детенцето! Не се ядосвай за глупости! Hug

# 171
  • ВАРНА
Поне са се извинили. Колкото до неграмотността - това е една съвсем отделна тема. Щото тук сме се събрали най-грамотните, нали  Simple Smile
Аз също ги мисля като вариант за празнуване на РД на детето.

# 172
Вторият Рожден Ден на малкият го празнувахме в Невеляшка. Останахме много доволни. Децата играха на воля, много добре ги гледаха, храната беше хубава. Всички много се забавляваха- определено не съжалявам за избора  Peace
Бяхме на Рожден Ден и във Вок Кидс- там също беше хубаво. Храната повече ми допадна, но не гледат децата така добре както в Невеляшка. Иначе има достатъчно място за игра. На мен лично от двете заведения първото по-ми допадна  Peace

# 173
  • Варна
момичета кажете ми малко за цените във Вок Кидс моля-имате ли снимки които мога да видя че страницата им във фейса не е никак богата

# 174
момичета кажете ми малко за цените във Вок Кидс моля-имате ли снимки които мога да видя че страницата им във фейса не е никак богата

Ами там безалкохолното е 1,70-2 някъде/карам по спомени горе долу/, кафе 2-3 лв, капи предлагат. Можеш да поръчаш пици там, които съм 9 лв.  бройката/различни видове и една пица я режат на 6 парчета/. Предлагат и мезета/луканка, шунка и др. , които са в една чиния като плато е направено да не излъжа ама беше 24 лв. 500 грама/. Тортата е задължително оттам, не може да се внася. Предлагат на Дилайт, Неделя и Крамер. Има и ядки, 8 лв за една купичка, ама колко грама е забравих.
нашата резервация беше за 6 часа, и веднага сервираха пиците, полустудени-полутопли, при положение, че ни казаха, че като отидем тогава се поръчват.
Но като цяло съм доволна. Топло е, детския кът е хубав. Ние празнувахме там 1вия рожден ден на сина ми.

# 175
Моля за отзиви за билярд клуба в Явор, ако някой е празнувал скоро там. Как протича 1РД,цени и т.н. Също и за билярда в Пфое Мол или някой друг билярд, където организират РД за големи деца.
Щяхме да празнуваме с ди джей, ама нашия приятел ще е тогава на почивка, че се променят плановете в последния момент.

# 176
Записвам се в темата, че наближава и нашият РД. Принципно мислех да бъде в детския кът в Пфое Мол...но може и друго да измисля. Лошото е , че онзи ден се усетих, че РД-то ни е точно на Великден в неделя  Tired и едва ли ще има ентусиазирани родители и деца да празнуват тогава  newsm78 Може да го отложа за следващите почивни дни...умувам все още...

# 177
Аз да попитам някой правил ли е Рожден ден в боулинг клуб/в някой от моловете/.Става въпрос за по-голямо дете.Тази година нашия батко иска на боулинг да го празнува,ако някой има отзиви ще съм благодарна..... Praynig

# 178
  • Варна
Не съм правила, но синът ми - на 11 години, беше ходил на РД в Явор. Хареса му, децата са били 5-6.

# 179
Моля за отзиви за боулинг клуба в Явор, ако някой е празнувал скоро там. Как протича 1РД,цени и т.н. Също и за боулинг в Пфое Мол или някой друг боулинг, където организират РД за големи деца.
Щяхме да празнуваме с ди джей, ама нашия приятел ще е тогава на почивка, че се променят плановете в последния момент.
Самоцитирам се, защото си мислех за боулинг, а съм писала билярд ooooh!
Видях, че има и боулинг в 2-те кули. Ако някой е празнувал, нека ми пише на лични цени Praynig

Общи условия

Активация на акаунт