Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Като стана въпрос за цени ,ние скоро празнувахме в Парти Плей (2.ет. на Пикадили Чаталджа)РД на големия ми син и платихме 250лв. всичко (за 9 деца и родителите) .Не си струва цената ,не е нищо особено .До сега сме празнували в "Невеляшка" и сме плащали по към 150 лв. ,а е мнооого по-приятно-и за децата и за родителите ,отколкото в Парти Плей  Crossing Arms .

# 136
невеляшка много смъкнаха цените , иначе навсякъде си излиза около 250

# 137
Това невеляшка къде е? И за каква възраст на децата е подходящо?

# 138
  • Варна
Това невеляшка къде е? И за каква възраст на децата е подходящо?

ул. "Кестен" бл. 14, партер - новото кръстовище на ВиК по пътя за Младост вдясно, преди да завиеш към Гранд мола - голямо обяснение. Дано някой се включи по-конкретно

За мен пределната възраст за този клуб е 5 г.

# 139
Да, да. Горе долу разбрах newsm78

# 140
Нашият рожден ден мина днес.Бяхме в сладкарница ''Вок Кидс'' .Доволни сме много,персонала любезен,детегледачките много внимателни,топло е,бяхме в залата за непушачи.С две думи доволна съм! Peace

# 141
Нашият рожден ден мина днес.Бяхме в сладкарница ''Вок Кидс'' .Доволни сме много,персонала любезен,детегледачките много внимателни,топло е,бяхме в залата за непушачи.С две думи доволна съм! Peace

Подкрепям!

# 142
Детския кът в Пфое мол работи ли?

Днес сме на РД там  Peace

# 143
  • Варна

Ще чакам отзиви тогава. Благодаря!  bouquet
Ясмина,   bouquet

# 144
  • Варна

Ще чакам отзиви тогава. Благодаря!  bouquet
Ясмина,   bouquet

Миналия вторник бяхме там на РД. Крайно съм разочарована... Миналата година нашия го правихме там, нищо общо от страна на аниматорите най-вече и част от организацията. Момичето, което се опитваше да забавлява децата за пръв път го виждам - не успя с нищо да им привлече вниманието и да ги заинтригува, и само тюхкаше "явно са малки за анимация", е как малки - деца на по 4 г. Опита се да им направи дискотека /напълно неуспешно/ на голямото пространство в ъгъла, където бяха големите топки. Дойдоха някакви диви момчета там от друг рожден ден и стана олелия... идея нямам защо там трябваше да е музиката, а не в самото помещение с масичката, както обикновено... там не се чуваше музика и каквото и да е, все едно бяхме на ..............., а не на РД. При поднасянето на тортата същата работа, просто беше ужасно за мен. Мислих пак там да празнуваме през април, но след това, което видях едва ли  ooooh! ooooh! ooooh!

Замисляме се за промоцията в Капела плей  newsm78

# 145
При нас е ясно къде ще сме - девойката иска Двете кули. Няколко пъти сме ходили на РД там и съм доволна. Е, повечето храна остава, както и навсякъде другаде, но дивеенето в лабиринта явно им е достатъчно. Заявката е точно за него, защото вече си знаели на какво ще играят вътре  Mr. Green
Обаче искам да ме консултирате нещо  Wink
РД се пада събота. Лудницата е голяма. А през седмицата от 18 ч. нататък е изключително спокойно. Изкушавам се да го отпразнуваме в делничен ден след училище. Мисля, че бих се осмелила да го направя така. Вие бихте ли го направили?

п.п. току-що прочетох и за разликите в цените през седмицата и уикенда....

# 146
  • варна
Здравейте, ние също празнувахме миналата година в Двете кули и останахме много доволни. Доста е рано за третият ни рожден ден, но тъй като аз полагам доста усилия - приготвям доста ръчни неща и искам да се ориентирам - интересува ме, ако празненствата ви в еко парка евентуално провалени от дъжд как се преживяват - организацията от Влахите дали включва допълнителен вариант. И тъй като мисля да поканя мистър Смайл и....сега търся ваша помощ - бате Ники ли беше - театралния артист, за който по форуми съм чела много добри отзиви, но загубих координати - ще помоля за повече инфо относно име, работа и т.н. Благодаря предварително! А и нещо друго което ми хрумна - някой правил ли е или е присъствал на плажно парти за рожден ден или нещо подобно.

# 147
  • Варна
Влъхвите имат зала в Аспарухово и предполагам, че когато вали лятото провеждат РД там. Пак трябва да им се обадиш и да питаш.

# 148
Здравейте!Имаме р.д. след 10 дена.Ставаме на 1 годинка.Нямаме мн време да решим къде ще празнуваме.За тази възраст кои са подходящите места според вас?Като имам условие да е широко за да се съберат 8 детски колички:).Ходихме скоро на рожден ден в елитис и там със сигурност се събрахме,но детския кът не е толкова подходящ за тази възраст.

# 149
  • Варна
Здравейте!Имаме р.д. след 10 дена.Ставаме на 1 годинка.Нямаме мн време да решим къде ще празнуваме.За тази възраст кои са подходящите места според вас?Като имам условие да е широко за да се съберат 8 детски колички:).Ходихме скоро на рожден ден в елитис и там със сигурност се събрахме,но детския кът не е толкова подходящ за тази възраст.

според мен, най-подходящото място е вкъщи и то в тесен кръг, че да не се стресира рожденника.
Но ако много искаш да изхарчиш едни пари - място, отговарящо на твоите условия е бебешкия детски кът на Двете кули, например.

Общи условия

Активация на акаунт