Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
 В събота 17.06 е нашият рожден ден Simple Smile
Ще го празнуваме в Baby Rock. Като приключим непременно ще ви разкажа впечатления Simple Smile

# 556
  • Варна
здравейте, и на нас ни предстои 6-ти РД през Юли. Мин. година празнувахме на Тримата Мускетари и всички останахме много доволни. Иска ми се пак нещо подобно- открито заведение, с атракциони за децата. От прочетеното се спрях на Олд Сити и Тринити парк (зад сп.Акациите)- някой може ли да ми каже какви съоръжения имат, подходящи ли са за деца на 6г. и могат ли да се забавляват и без аниматор? Ако имате и снимки, ще е чудесно. А в Игралница-занималница празнувал ли е някой и имате ли отзиви?

# 557
Привет!

Дайте идея от къде да поръчам торта, по скоро вкусна отколкото да е уникална на външен вид  Laughing
Препоръчвам тортите в Двете кули на сладкарница Хит мисля че се казва.Невероятно вкусни!Намират се на етажа където е детския кът.
Също и тортите на Галя от галата

# 558
Аз бих направила в Еко парка. ( ако са заети масите до барбекютата) имат пластмасови маси и столове и ги слагат където пожелаете.
Т.к. при нас се очертаваше да е облачно го направихме в Голдън Тюлип ( зала Миро). Избрах куверта със сандвичи, мин количество 15 куверта, стигна и остана за 15 възрастни+7 деца. Излезе ми 240 лв + аниматора (3 часа  рисува и занимава децата). В залата има музикална уредба и детски кът с играчки

# 559
Миналата година празнувахме в Максим. Тази май ще повторим  Thinking

# 560
здравейте, и на нас ни предстои 6-ти РД през Юли. Мин. година празнувахме на Тримата Мускетари и всички останахме много доволни. Иска ми се пак нещо подобно- открито заведение, с атракциони за децата. От прочетеното се спрях на Олд Сити и Тринити парк (зад сп.Акациите)- някой може ли да ми каже какви съоръжения имат, подходящи ли са за деца на 6г. и могат ли да се забавляват и без аниматор? Ако имате и снимки, ще е чудесно. А в Игралница-занималница празнувал ли е някой и имате ли отзиви?
Олд Сити - пързалка, люлка везна, дървено тунелче, огромна площ за бягане
Тринити парк - няколко дървени къщички, издигнати на около метър и свързани по между си - много са красиви
Мое мнение - на Тринити е за по-спокойни дечица  Laughing
Ние празнувахме в Олд Сити преди две седмици, поканихме и Живко - mr.smile - децата се забавляваха страхотно и до пълно изтощение, въпреки проливния дъжд, който се изля. Накрая партито се превърна в кални бани  Joy

# 561
  • Варна
Някой правил ли е рожден ден в Радост и усмивка?

# 562
  • Варна
Аз съм правила - когато го отвориха, преди три години. Бяха амбицирани да се наложат, може би и аз бях доволна - любезни, внимателни, подробно ми обясняваха всичко и предлагаха различни удобни за мен варианти за парти и кетъринг. Децата, седем годишни се забавляваха с животинско парти, т.е. имаха хартиени маски на животни, организираха им дискотека долу, а родителите бяхме в залата горе и ги наблюдавахме на монитора. Помня, че сравнено с другите РД на дъщеря ми цената беше по-ниска. Много ми беше харесал варианта, че снимаха вместо мен и аз обърнах повече внимание на гостите, вместо да търча да снимам. Снимките бяха читави (при Чоколина се беше получило обратното).

# 563
  • Варна
В коя зала бяхте, под окръжна или в Младост? Дали ще е подходящо за 2 годишни, не съм чувала никакви отзиви за там.

# 564
  • Варна
Под Окръжна бяхме. Има детски кът на първия етаж за по-малките, но не съм обърнала внимание какви играчки има -май някакви люлеещи се пластмасови кончета и пързалка, по-добре иди виж на място. 

# 565
В коя зала бяхте, под окръжна или в Младост? Дали ще е подходящо за 2 годишни, не съм чувала никакви отзиви за там.
По-горе коментирахме...Има къщичка пързалка масичка за рисуване и 1-2  кончета.А от снимките много малко ставаха...

# 566
  • Варна
Neilly, цитирам моите впечатления (недобри, за съжаление) от "Радост и усмивка":

Да споделя впечатлението си от "Радост и Усмивка". Много ме разочароваха.  Tired

За пръв път, от толкова празнувани детски рождени дни досега, имах чувството, че просто искат да ми вземат парите и да се измитаме по-късно. Децата бяха 13, половината на възрастта на рожденика и половината - 8-9 годишни. Аниматорката беше като фелдфебел, само ги командваше и така и не успя да занимава едновременно и двете групи деца - по-скоро обръщаше внимание на големите, независимо, че рожденикът ставаше на 3 и се предполагаше той да е най-важния. Държеше се като собственичка, та може и такава да е била... никакъв аниматор не беше, според мен... По едно време дори успя да го разреве, защото искаше да го кара насила да е локомотив на влакче, в което трябваше да се включат всички деца и родители.  Sick Яд ме е, че изобщо поръчах анимация, а не запазих просто залата, както първоначално бях решила. Подлъгах се, защото миналата година празнувахме на друго място РД на дъщеря ми, но бяхме поканили аниматори от "Радост" и Усмивка", дойдоха две млади момичета, които вчера изобщо не видях (може и да не работят там вече) - те се справиха отлично. Затова реших и тази година да платя за анимация. Излишно дадени 70 лв. Close
Другото, което много ме натовари - тортата (включена беше във ваучера) - казаха, че работят с "Амбелино" и тортата е 20 парчета. Преди по-малко от месец точно от "Амбелино" поръчахме торта от 20 парчета и тя беше с големината на лист А4, а тази, която ни поднесоха вчера беше почти наполовина по-малка - най-вероятно 12  или 14 парчета. Тъпо ми стана да ме правят на балама така.
Пробутват и някакви сладки и соленки (за родителите) - "порцията" се оказа малка продълговата чинийка с 10-тина сладки и соленки вътре, на цена от 3,50 лв. (същите сладки се продават в "Пикадили", например, за 3-4 лв. половин килограм). 
Няколко пъти ме питаха дали ще продължавам времето за анимацията и аз отказах, при което, след изтичането на 2-та часа, не само прекратиха анимацията, ами изкараха всички деца от детския кът и ни връчиха сметката - демек, рождения ден приключи! Със сигурност, никога вече няма да празнуваме там, както и ще ги антирекламирам на всичките си познати. Peace

# 567
Лошото е, че има всякакви шарлатани, които просто търсят печалба....  лошото е, че хората си патят, но както е казал народа "човек се учи от грешките си"

# 568
  • ВАРНА
Вчера дъщеря ми беше канена на РД на приятелче във Вок кидс. Допадна ми - аниматорката занимаваше децата умело; сандвичите за децата бяха много сладурски украсении с разни фигурки от кашкавал; играчки - бол. За късмет нямаше много външни деца (май само 2 или 3 бяха).

# 569
за това най-добре РД у дома:
няма да има шарлатани и всеки сам ще си готви, ще си сервира, ще чисти след децата, ще ги забавлява Simple Smile)
рожденикът ще си раздаде играчките, сякаш през цялото време това е чакал  #2gunfire - някой да му играе с играчките/ де да минаваше този номер и у дома/
и всички ще са на 100% доволни!
пък , че счупили нещо, нарисували някоя стена  - чудо голямо, тати ще я замаже Wink
но "оооооооо те нашите деца не са такива"!
а тортата като се развъртите - току за 2-3 часа и сте я направили - хем вкусна, хем красива!
 #Crazy лелеее само докато пишех и се изморих, а ако тръгна да го правя - един път опитах и повече НЕ, благодаря - нито съм Атила, нито съм Иван Звездев!
ако някой от гостите не е доволен, нека покаже - следващия път той да организира по-хубав РД!
и без това от прочетеното до тук "виждам", че евтино=хубаво...какво ли да коментирам повече!!!!

Общи условия

Активация на акаунт