Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • ВАРНА
Кратунка, дай сега сериозно  Simple Smile Децата на каква възраст са? Всички около 1 годинка ли са? Ти как си го представяш - по-скоро питие и торта или почерпка със салати  и т.н.

# 586
А каква ще кажете за Мечо Пух в Елитис?

Вчера го гледах и мисля, че става за деца най-много до 5 годишни. Даже 4:)Simple SmileSimple Smile Разширено е и изглежда много добре, а и там готвят вкусно.

# 587
Извинявам се "пълна пошлост" може да е малко крайно, но модата си я има. Да, г-н клоун света се променя и ние с него, но това не пречи да се промени в някаква външна и показна насока. Истина е, че детските клубове са направени да забавляват децата, но има един момент в който започва едно съревнование кой какъв празник е направил и какво повече е имало и т.н.

# 588
  • Варна
Това с момента на съревнование може да се случи и с РД, който се организира у дома.
Всеки сам решава според детето и възможностите си какъв РД да организира.

# 589
Здравейте! нашият Рожден ден мина и замина Simple Smile
На 17.06. празнувахме в Baby Rock. Празника на сина ми беше страхотен! Много съм доволна особено от аниматорките. Не спряха да забавляват децата и да се грижат за тях. От към храната не съм много доволна и по-специално сандвичите за децата.. бяха някак сухи и не изглеждаха никак апетитно. Съответно хлапетата нападнаха пиците по масите с храна за родителите. 8 лв куверт за дете за 1 сок, този въпросния сандвич и 3-4 соленки + 15тина солетки е малко множко, като че ли. За сметка на това храната за родителите и обслужването на сервитьорката бяха Безупречни. Има много място за игра с какви ли не съоръжения и децата бяха изключително щастливи - особено рожденика. Заслуга за което имат както вече казах аниматорките. Освен това имах пълно съдействие от управителката - Лидия за поръчката на тортата от Ламор (миналата година имах желание да я поръчам от там, но ме отрязаха, че по това време на годината имат много поръчки). За 14 възрастни и 8 деца цялото щастие ни излезе 350 лв

# 590
Solar Wind, мисля че едно време въобще не имаше съревнование, тъй като се събирахме само хлапетата с родителите на рожденика.

# 591
  • Варна
Solar Wind, мисля че едно време въобще не имаше съревнование, тъй като се събирахме само хлапетата с родителите на рожденика.

Ти говориш за деца на по-голяма възраст, няма как да се празнува РД на 1-2-3 годишно и да няма родители с него. Peace Едно време на тази възраст май само с роднините се празнуваше... Crazy

# 592
и ти си права, което пък отново ни връща на мисълта, че има някаква мода и показност във всичко това!

# 593
и ти си права, което пък отново ни връща на мисълта, че има някаква мода и показност във всичко това!

Извинявам се,но на мен ми звучи смешно,че някой ще празнува рожденния ден на детето си само за да се изфука с нещо и то пред другите деца и родителите им  Shocked За мен рожденния ден се измерва в радостта на децата,а не с това родителите колко пари смятат че съм похарчила аз - винаги ще има хора с повече и с по-малко,но едва ли точно детския рожден ден е момента да си гледаме един на друг в портмонетата  Peace В крайна сметка се радват както рожденника,така и другите деца,всичко останало ми звучи като комплекс за малоценност  Peace

# 594
Това щах да кажа и аз Simple Smile

........,всичко останало ми звучи като комплекс за малоценност  Peace

# 595
В крайна сметка се радват както рожденика,така и другите деца
И според мен всеки гледа да достави радост за детето си, а не да се надцаква. Едната година може да организираш нещо по-мащабно, следващата по-семпло или само семейно (не с роднини), според финансовите възможности за момента. И най-важното и водещото е детето ти да е щастливо.

# 596
Не мога да се съглася изцяло с вас момичета. Да, всеки иска детето му да е щастливо, но не винаги и не всеки може да осигури точно това, което му се иска на дете, което е видяло накъде си. Имайте предвид, че ние сме от големи градове и съответно възможностите са различни. Представете си какъв рожден ден ще направи таткото, който работи в ГОРУБСО Мадан и не е взимал заплата. А такива примери има много.

Всеки родител иска детето му да е щастливо

# 597
  • Варна
Предвид офертата в Грабо за РД във ВОК КИДС:
пише, че е подходящо за деца до 8 години, на мен обаче ми се струва че е за по-малки.
Има ли възможност за разполагане на масите на открито? Има ли двор и детски кът навън?
Моля, който го е посещавал да сподели.

Ето я и офертата:

http://grabo.bg/varna/rojden-den-za-malchugana-3-chasa-igra-s-an … =8925&dc=7726

# 598
не съм виждала маси навън, но наистина за 8 -годишни ще е скучно, по-скоро за 3-4-годишни, максимум 5-годишни;
има снимки, там се вижда

# 599
dolly защо точно там искаш? заради офертата ли? питам те, защото имаме една дискусия малко по-нагоре!

Общи условия

Активация на акаунт