Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Да, видях офертата и се замислих.
Цената е наистина добра и на снимките изглеждат добре условията, но личния опит и впечатления са друго нещо.

Все пак предпочитам на открито, по възможност край морето, защото сме за края на Юли.
Нещо като Бейби Рок, макар че и там не са перфектни нещата.

Simple Smile

# 601
Доли, най-добре отиди на място и сама прецени  Peace

# 602
  • ВАРНА
dolly , във Вок кидс има маси отвън. Външен детски кът няма - има люлки (2 и са за малки деца) и май пързалка. Наистина най-добре е да отидеш на място.

# 603
Във Вок кидс определено е за по-малки деца. Най-много 5 годишни. Просто играчките там а за малки деца. Ние празнувахме там първия рожден ден на малкия. Wink

# 604
Скоро бяхме на РД в парка на Аспаруховската градина. Има едно заведение /само/ с детска площадка до него /хубава/. Там единственото притеснително е ,че когато децата от РД отидат да играят на площадката се омесват с мноооооого от  другите посетители в парка.

# 605
  • Варна
Вчера бяхме на два рождени дни Crazy

Първият - на тригодишно момиченце във Бейби Рок: децата се забавляваха, но леко поизхабени ми се видяха играчките и съоръженията, мисля, че не са били сменяни досега, а от слънцето и прахоляка се "амортизират".

Вторият рожден ден беше на 7-годишно момиче, беше на лоби бара в Бест Уестърн, срещу Делфинариума. Понеже повечето деца бяха около тази възраст, имаше аниматор- DJ, доста се забавляваха децата, включително и моята дъщеря на 3, която не се отпуска лесно. Имаше и един човек, който им правеше фигурки от балони, голяма веселба.

# 606
разбра ли от коя фирма са го правили партито?

# 607
  • Варна
Да, Парти Джак. Имаше и украси от балони във форма на огромни вази с цветя. Моята щерка си изпроси една такава, по-голяма е от нея  Laughing

Кетъринга мисля, че си го бяха поръчали сами, не знам дали от хотела са съдействали за това.

# 608
  • Варна
Дайте идеи за подходящо за 4-ти РД заведение край морето моля.  Praynig
Освен Бейби Рок.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 14:40 от dolly

# 609
"подходящо"?!!!  
може би Пико; newsm78, ако е за малкия
въпрос на организация, ако има аниматор, всяко би могло да стане, само да не е петък и събота вечер, че   Whistling
тр да се обиколят, може да има нещо ново!
преди на "мартинелито"/понеже не му знам името на заведението, но по обзавеждането ще се сетите/ имаше детски кът,  вдясно/преди тоалетните/;
в заведенията в които се пуска чалга не знам дали има детски кътове

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 05:49 от anbeta

# 610
Да, Парти Джак. Имаше и украси от балони във форма на огромни вази с цветя. Моята щерка си изпроси една такава, по-голяма е от нея  Laughing

Кетъринга мисля, че си го бяха поръчали сами, не знам дали от хотела са съдействали за това.

Значи си доволна от Парти Джак?

# 611
  • Варна
Ами ние бяхме гости, но да, доволни сме. Предполагам и родителите на рожденичката, тъй като вече може би за трета година ги канят да занимава децата.

# 612
  • Варна
Здравейте, момичета!
Влизам да изкажа отрицателно мнение за кафе-сладкарница Вок Кидс. Не празнувайте там рождения ден на детето си в никакъв случай. Аниматорката е ужасна. Майки-гостенки я препознаха от детския кът в Морската градина. Не се занимава и три минути с децата, пи бира и пуши цигара по време на игрите, прискрипа пръстчето на едно дете. Управителката е мило момиче и се почувства неудобна, та предложи да останат децата още един час и ги занимава тя. Жалко, че избрах там да се празнува РД на детето. Не правете грешка да ходите там.

# 613
  • ВАРНА
Vesi7112 , писах по-назад в темата. Преди 2 седмици бяхме във Вок кидс на РД и аниматорката се справи чудесно. Нямаше нито едно разплакано или висящо при майка си дете.
Колко аниматорки всъщност има там?

# 614
чакайте , че май се обърках - това Вок кидс , бившата Анжелика ли е или съм в грешка?

Общи условия

Активация на акаунт