Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 652
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
"Влъхвите" с добър вариант за малко по-големи деца. На големия празнувахме там 9-я РД.

# 121
на мен в двете кули ми излезе 100 лв за 10 деца, делничен ден,родителите бяхме в детската зала и ползвахме външен кетъринг за храната:)аз май най- евтино минах. Hug

# 122
  • ВАРНА
Резервирала съм в Хепи Ленд в Аспарухово. Ще празнуваме следващия петък. Като мине тържеството ще споделя впечатления. Simple Smile

# 123
на мен в двете кули ми излезе 100 лв за 10 деца, делничен ден,родителите бяхме в детската зала и ползвахме външен кетъринг за храната:)аз май най- евтино минах. Hug

Вероятно е била някаква промоция, защото най-ниската цена на дете е 13 лв. там.Или е било съвсем в началото.

# 124
  • Варна
Тази година рождения ден на малката ми дъщеричка беше в сладкарница Vok kids в кв. Чайка. Много приятно местенце, добър детски кът, играха децата 3 часа в него. Аз съм доволна, взех си ваучер от Грабо, и тортата беше от там, Всичко с почерпка отиде към 200лв. грубо.

# 125
А в кой момент, на каква възраст на децата им омръзват детските съоръжения?Моето имам чувствата, че до 18г. ще иска да скача на батути и пързалки, но кога идва моментът на детските дискотеки и подобни забавления?

# 126
  • Варна
Мхм, и моята щерка още се радва на подобни забавления. А за дискотеките - когато му покаеш, че има и такъв тип празнуване. Особено ако си пада по танците.

# 127

Вероятно е била някаква промоция, защото най-ниската цена на дете е 13 лв. там.Или е било съвсем в началото.

не беше промоция беше края на миналата година 10лв на дете икономичен куверт който включва залата и лабиринта + пица и сок там имат една брошура условието е да се купят 10 куверта пък децата може и по малко да са

# 128
  • Варна
И аз като проверявах към декември 2011, казаха 13лв. на дете.

# 129
незнам в офертата има всякакви цени най- евтино е 10 има и 13 и 15 , ние бяхме в петък вечерта , знам че събота и неделя са 13, отделно нашите деца трудно се застояват  най- вече  са в лабиринта така че беше добра идея да не сме в барчето ами да ползваме залата , с 2 думи много , ама много съм доволна от персонала.

# 130
  • Варна
Eто оферта от Капела

Има и за деца под 3г. - 60лв /с френски кроасани и кафе/

# 131
  • Варна
Последно дъщеря ми беше на рожден ден на приятелче във "Влъхвите"-Аспарухово. Прибра се много доволна.
Но вчера ми заяви, че нейния рожден ден ще е сред природата. Crazy Още не съм наясно какво означава това. Laughing
Antonia, Влъхвите правят рождени дни в еко-парка. Много е забавно за по-големи деца като дъщеря ти. Имат собствена поляна в горната част на еко-парка. Ако искаш говори с тях за повече подробности. Аз само съм била като гост на такъв рд. Горе-долу като смятам дъщеря ти е родена пролет-лято..

# 132
  • Варна
Точно за Капела влязох и аз да напиша - днес бяхме там и видях брошурите им.  Peace Офертата за деца под 3 г. е само за делнични дни, до 16 ч. - супер неудобно. Rolling Eyes

Не е и много по-евтино, миналата година там празнувахме на малкия и имахме отстъпка, защото сме празнували и на каката преди това, излезе ни почти същото - около 300 лв. за 12-тина деца и консумацията за родителите. Peace

yasmina, мерси за предложението, в "Парти Плей" на новото им място не сме ходили, ще го посетим - доста добри отзиви има за него май. Peace Това за "Двете кули" ми звучи много добре.

# 133
  • Варна
Emmilly, благодаря за предложението!  bouquet Всъщност имах предвид, че госпожицата не ме е уведомила какво точно иска. То има доста време до тогава. Лошото е, че като е родена в началото на май, може да е много горещо, а може и да е студ и дъжд. Та ще умуваме. За сега на дневен ред е РД-то на големия ми син.
Детския кът в Пфое мол работи ли?

# 134
работи да , даже скоро имаха ваучери

Общи условия

Активация на акаунт