Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Септември месец племеника ми , който е 4 клас празнува рожден ден в Явор-имаха боулинг игри и останаха много доволни децата

# 181
  • Варна
Миналият април нашият рожден ден беше в боулинга на Явор.
Имаше една игра на боулинг за децата, аниматор, пица и всички деца си поръчваха кой каквото безалкохолно иска. Тортата я поръчахме от там. Като цена не беше средна работа, но конкретната сума вече съм забравила.
Съжалявам, че не мога да бъда много полезна.

# 182
  • Там където има любов
 Grinning

# 183
Нашият втори рожден ден празнувахме в 'Бейби рок"  кв. Аспарухово във Варна. За сега възможно най-добрият ни избор. На 11.02 си беше доста студено,но в заведението е уютно,топло и децата бяха по пантофки и роклички,както си е редно  за една луда игра. Дъщеря ми е на две годинки и се забавлява страхотно,не падна нито веднъж,не се нарани на никоя от играчките (а е доста будно дете  Joy ) Аниматорите са много добри,не оставят децата без надзор и за секунда. Доволна съм от това заведение и не съжалявам,че го избрах. А... и най-важното-позволиха ми да внеса МОЯ торта без да заплащам допълнително за нарязването и каквото там друго се сетите.

# 184
лелееееееееее, аз като ти гледам тортите направо ми иде да си поръчам

# 185
Предстои рожденния ден на дъщеря ми.И след голямо чудене къде да празнуваме,видях в Колектива ваучери за детски рожден ден!Някой празнувал ли е там скоро и какви са отзивите?

# 186
  • Варна
vanya_v не си писала кое е заведението.

# 187
Радост и усмивки. Simple Smile

# 188
  • Там където има любов
някой има ли пресни отзиви за Невеляшка
Цени? Какво включва празникът? ит.н.

# 189
  • Варна
Преди малко говорих с Невеляшка
Депозит: 50 лв.
Избор на почерпка по меню
Нямат мин. цена за куверт
етски кът - 4 лв на дете за 3  часа при прожденни дни
За торти работя с Краев и Гея
Внасянето на торта струва 0,70 лв. на парче.

Това е горе-долу

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 09:58 от Tatti

# 190
  • Варна
Някой знае ли кафе-сладкарница Анджелика в какво се е превърнала? Имаме ли координати на новото заведение? За деца става ли?

# 191
Някой знае ли кафе-сладкарница Анджелика в какво се е превърнала? Имаме ли координати на новото заведение? За деца става ли?

https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D0%A1%D … s/179888548769711

Някакви отзиви от "Радост и Усмивки" за по-големи деца в залата под земята? Знам, че там им правят дискотека. Ама дали става купон?

# 192
  • Варна
Emmilly, Бейби Рок има и зимно, на улица Янтра се намира, но не знам номера. Подходящо е за малки деца  Peace.

# 193
Преди малко говорих с Невеляшка
Депозит: 50 лв.
Избор на почерпка по меню
Нямат мин. цена за куверт
етски кът - 4 лв на дете за 3  часа при прожденни дни
За торти работя с Краев и Гея
Внасянето на торта струва 0,70 лв. на парче.

Това е горе-долу

Имат и зимно заведение,да,на Янтра 7  тел.0894 760814        

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 09:57 от Tatti

# 194
  • Варна
В това заведение под Кукления театър сме сядали, но през лятото. Наистина не беше лошо, ще вземем да видим какво им е предложението за РД - засега не мога да си го представя, защото отвън детския им кът беше по-скоро подходящ за малки деца и не беше особено голям. Но пиците бяха вкусни и обслужването беше добро. Peace

Аз заявих един ваучер от Колектива за "Радост и усмивка", за РД на малкия ми се струва добра идея - без аниматор, само да се набеснеят дребните. Добре ми се струва като цена. Rolling Eyes

Но все още съм в процес на търсене на място за РД на Симона, засега клоним към детския кът в така наречения "мол" в Аспарухово. Някой празнувал скоро там може ли да каже как е анимацията?!

Общи условия

Активация на акаунт