Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Били сме гости там и децата се забавляваха много на надуваемата пързалка- за летен РД става дума. Присъствахме и на летен, дъждовен РД - ГОЛЯМА скука.

# 451
Благодаря ти,това е най голямото ми притеснение да не се окаже дъждовно,че вече имам един горчив опит.Но РД е на 23.06 сърце не ми дава в разгара на лятото да организирам РД на закрито.Приема и др.идей,става въпрос за 7 ми РД.

# 452
  • Варна
Благодаря ти,това е най голямото ми притеснение да не се окаже дъждовно,че вече имам един горчив опит.Но РД е на 23.06 сърце не ми дава в разгара на лятото да организирам РД на закрито.Приема и др.идей,става въпрос за 7 ми РД.
Може да си наемете аниматор, който да им организира игри  Peace. Така дори и да вали пак ще им е интересно.

# 453
Здравейте дами,
 От доста време следя темата и чета,но сега реших  да се включа и аз.Племеника ми е на 6 години и миналия месец празнувахме рожден ден в Сити център Аспарухово.Партито беше с аниматор,продължи час и половина като темата беше Каубойско парти.Децата се забавляваха толкова много ,че и на нас -големите по едно време ни се прииска да се включим Joy Имаха пици,сокчета...пистолети..... Simple Smile Ние ,големите бяхме на свободна консумация и на маса ,разположена непосредствено до залата за рожденни дни.
Останах доста приятно изненадана ,че накрая децата получиха още един цял час в детския кът безплатно.Накрая равносметката беше ,че и малките бяха доволни ,и големите  Grinning

# 454
  • Варна

Здравейте, извинявам се, че постът ми не е много по темата (пуснах го в "На пазар във Варна", но не получих отговор), но се надявам покрай контактите с парти агенции, аниматори т.н. някой да може да ми помогне:

Къде мога да намеря красиви карнавални костюми за деца, по възможност под наем? Намерих старата тема от преди няколко години, но не знам посочените места, дали са актуални. Става въпрос за някакво магазинче под Електрон и някакъв "Сбъднати мечти" на ул.Ген Столетов. Търся нещо на морска тематика. Днес обикалях по уличките, но не намерих подобен магазин/ателие.

P.S. За възрастни костюми съм вземала от магазина близо до изхода от подлеза на Шипка. Но после там откриха и още един и се обърках кой, кой е. Не бяха нещо особено костюмите, а и доста захабени по моему.

# 455
и аз тук с надежда да открия подходящо място за открит детски рожден ден на 01.07 и ако е дъждовно - да има алтернатива в самото заведение...

мога ли да се надявам за такъв идеален вариант?  Laughing

# 456
  • Варна

Къде мога да намеря красиви карнавални костюми за деца, по възможност под наем?
Карнавални костюми по наем, голям избор има в Арлекин на ул.Ген Цимерман 12, последно наема беше 10лв на ден.
Аз капарирах при "Влъхвите" в Екопарка за 27 май за 10-год.момиче. После ще пиша отзиви, до сега не сме празнували с тях, но дъщеря ми беше на РД в центъра им в Аспарухово и много и хареса. Само дано не вали.

# 457

Къде мога да намеря красиви карнавални костюми за деца, по възможност под наем?
Карнавални костюми по наем, голям избор има в Арлекин на ул.Ген Цимерман 12, последно наема беше 10лв на ден.
Аз капарирах при "Влъхвите" в Екопарка за 27 май за 10-год.момиче. После ще пиша отзиви, до сега не сме празнували с тях, но дъщеря ми беше на РД в центъра им в Аспарухово и много и хареса. Само дано не вали.

ако вали каква е алтернативата - предложиха ли нещо

# 458
  • Варна
Закритата алтернатива на Влъхвите е центъра им в Аспарухово. Сина на моя приятелка празнува 10-я си РД с тях миналата година през юни и валя, та вместо в Екопарка бяха в Аспарухово. Всички бяха много доволни.

И ние запазихме барбекю в Екопарка за 29.6. После ще споделя как е минал празника.

Пожелавам слънчево време на висчки!  Hug

# 459
И аз се ориентирам към ЕКОПАРКА . Значи отсега се резервират барбекютата. Ние барбркю няма да правим само столове и маси ще взема.

# 460
Имате ли идея за някой аниматор, който да се прави на ди-джей?
Мога да ти дам координати на ди джея, който води детските РД в Алиби. Много е добър.

# 461
  • Варна
И аз се ориентирам към ЕКОПАРКА . Значи отсега се резервират барбекютата. Ние барбркю няма да правим само столове и маси ще взема.

После преглеждайте децата и себе си за КЪРЛЕЖИ. На 06 май бяхме в Екопарка - два видяхме като ни лазят и един забит на един от мъжете.

# 462
  • гр.Варна
Момичета,
Вижте на каква оферта попаднах случайно:
http://grabo.bg/rojden-den-v-detski-kat-varna-parti-za-10-detza- … aktzionite-0d4zvm
Мисля,че някои от вас могат да се възползват!

# 463
и аз я гледах,но какво става като свърши единият 4ас анимация и се разбягат децата по атракционите.Родителите ще се побъркат да ги гонят.А и ако вали се очертава голяма скука.

# 464
Simple Smile и аз също я гледах, но ме притеснява, че гостите ни няма да разберат, че са на РД.. Искам да попитам някой има ли впечатления от "Бабината къща" - какво точно е партито.. Имам чувството, че децата скучаят като че ли... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт