Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да, по 3лв батут, рисуване на фигури, 3лв,. 5лв. и 7лв. в зависимост от големината на фигурите.Имах общо 8 деца, две от които на по 2 години, но те не участваха активно, в смисъл само се пускаха 1-2 пъти с по-големите деца. Тях не ги таксуваха. Общо за къта платих 33лв. за останалите дечица.
За 8 деца и 20 възрастни всичко към 230лв. Много, малко, паричките си ги даваме където и да сме, да са ни живи и здрави дечицата, важното е да с а щастливи и доволни Peace

# 496
Румяна Лефтерова, благодаря Simple Smile Исках да се ориентирам Simple Smile

# 497
  • ВАРНА
Вчера, заради лошото време, решихме да заведем детето с приятелчета в детския кът на Пфое мол. Имаше РД на деца около 8-9г. Родителите бяха отвън в едно кафене, а децата бесуваха на воля по атракционите - батути, огромна топка, лабиринти. Никъде не видях място за напитки и неща за ядене. Според мен мястото е подходящо за деца с огромна нужда от изразходване на енергия  Crazy

# 498
  • Варна
Записвам се, че ми предстои скоро. Миналата година бяхме в "тримата мускетари", дъщеря ми още говори за този си рожден ден, хареса ни. Сега ми се иска нещо различно, повече атракциони и по-малко възрастни ...

# 499
# 500
# 501
Извинете ме, но позволена ли е такъв тип реклама във форума? newsm78
Това не е реклама. Просто тук гледаме да сме си в помощ, а и информация за промоции е винаги добре дошла. Много хора ще го оценят, включително и аз.

# 502
ох, с тея ваучери май само ни претупват;
пробвах на две места услуги с ваучери: първия път ми остана "едно на ум",
но реших, че може случайно да съм улучила такава оферта и опитах  отново;
втория път си казах, че вече с ваучер "НЕ"...не рискувай с РД

# 503
  • Варна
Да, и аз се възползвах веднъж от ваучер. Бяха хиляда рождени дни по едно и също време ooooh!
Дано да сполучите Peace

# 504
Здравейте, на 27.05.12 дъщеря ми имаше рожден ден, тази година решихме да го направим в детски център Хепи Ленд в Аспарухово. Това е първия и последния път който ще правя рожден ден там, от детския кът като цяло съм доволна, децата се забавляваха, но от пицария Modena в която бяхме родителите съм разочарована, обслужването беше ужасно - сервитьорките не достигаха и всичко ставаше ужасно бавно при наличие, че всичко беше резервирано 1 месец предварително. Оправданието беше, че управителката я нямало и те нищо не можели да направят.

# 505
  • Варна
Нашият РД беше също на 27.05 - празнувахме с Влъхвите. Предварителният вариант беше  Екопарка, но времето ни принуди да сменим мястото с катакомбите в центъра в Аспарухово. Децата бяха много доволни, дъщеря ми каза, че добре са се забавлявали. Дамата с която организирах празника беше много любезна и изчерпателна, успокои ме, че времето не е проблем и дори ако на 27.05 сутринта е топло може да влезем в Екопарка. Ние бяхме наели (пак чрез Влъхвите) микробус, който извози децата, така че преместването на мястото не беше проблем. Единствения минус, според мен е, че за родителите не предлагат нищо и след като оставихме децата трябваше да ходим в МОЛ-а на Аспарухово. Мисля, че бяхме в същата пицария, за която пише Adimegi, защото беше голяма лудница и всичко ставаше много бавно. Доволна съм от Влъхвите и пак бих празнувала с тях.

# 506
  • гр.Варна
ох, с тея ваучери май само ни претупват;
пробвах на две места услуги с ваучери: първия път ми остана "едно на ум",
но реших, че може случайно да съм улучила такава оферта и опитах  отново;
втория път си казах, че вече с ваучер "НЕ"...не рискувай с РД

не е така. Не мисля,че рискуваш , ако  заявиш ваучер за РД . Миналата година бяхме с ваучер на РД в Капела Плей -ами нямаше разлика . Тази година след дълго умуване каква да е организацията за летен рожден ден на открито , като по поръчка ми дойде ваучер за Детския кът на езерцето в морската градина и вече запазих дори дата. Празнува;и сме там - беше прекрасно , а с този ваучер е и изгодно  Party.

# 507
  • Варна
Здравейте,
записвам се да следя темата че ни предстои и на нас да правим рожден ден, а нямам никаква идея. Вече 2 години го правим на Тримата мускетари - много съм доволна, но трета година вече не искам пак да повтарям. Засега съм набелязала Панамера и Олд Сити, но до 2-3 дни ще се разходя да видя на място с какви детски съоражения разполагат, че ни е 5-ти рожден ден и все пак има претенции малката вече. На Панамера бяхме миналата година и много ми хареса, а на Олд сити съм ходила много пъти, но не и на рожден ден. Виждам че някои от вас скоро са правили в Олд Сити - според вас подходящо ли е за 5-годишни деца.
И още един въпрос - дъщеря ми много иска тържество на феи - и конкретно на Уинкс... Имате ли идея кого мога да повикам и какви са цените?

# 508
  • Варна
Здравейте, интересува ме в детският кът в Пфое мол, подходящо ли е за 2 годишни и трябва ли и да имат придружител или оставяш детето на аниматор. Каква е цената за час?

# 509
Пфое мол според мен е за по- големи дечица, 3, че и 4г.+

Общи условия

Активация на акаунт