Може би затова суче, суче,пуска гърдата и пищи, а гърдата има мляко. Има две белички мехурчета на непцето и едно на венеца, от вчера са, званя на лекарката, но не ми вдига. Някой има ли и какво ползва?
Може би затова суче, суче,пуска гърдата и пищи, а гърдата има мляко. Има две белички мехурчета на непцето и едно на венеца, от вчера са, званя на лекарката, но не ми вдига. Някой има ли и какво ползва?

за съжаление обаче мога да ходя само събота или неделя през седмицата става много сложно с бебка трябва да е оставям на една приятелка пък едно че ми е притеснено едно че и неудобно да е ангажирам всеки път за това ще се примеря един път в седмицата едни пак е нещо

Най-вече заради лапането на ръката и плезенето...
Ако нямаш възможност за фитнес през седмицата, можеш и вкъщи да си правиш упражнения. АЗ така преди години ходих на фитнес, но нямаше особен ефект. Като почнах редовно вкъщи да си правя упражнения (всеки ден по 10-15 мин) ефект имаше след 2 месеца.
Най-накрая ми остана време да прочета какво се случва тук
Не че съм вършила кой знае какво - мързелива неделя
Мисля, че наистина пъпчиците са на хормонална основа, защото ту се появяват, ту изчезват... ще изчакам вторник да чуя мнението на педиатъра, до тогава нищо няма да ги правя, дори с крем няма да я мажа
Макси е голям сладурко ... колко много коса има

Спорта хем разтоварва, хем извайва фигурката .. БРАВО 
Аз като отказвам помощ от майките, ще си чакам момента с излизането.. ( заедно с ММ)
Иначе имаме уговорка с ММ тази седмица да погледа малката, аз да изляза малко да си напазаря...
Като не ми остава време за друго поне една терапиика да си направя Препоръчани теми