, много забавно, с голяма доза истина...
, а после и химикалката, която бяхме нарекли за писателка. Та сега не знам кое ще й е основната професия и кое за развлечение, но съм доволна от избора на детето де, хи хи.

. 

ами какво да ти кажа, то май всичко си е до късмет - ако по време на бременността ти спре кърмата, нищо не може да я върне, освен раждането, разбира се. Но предвид, че кърменето по време на бременност ощетява майката, не бебето в корема, и за това е хубаво да взимаш витамини. Още повече, ако си бременна през зимата. В кърмаческия форум има тема "Кърмене в тандем" и "бременни кърмачки"
успех!!!

Дано бързо стане бебето 

За майката също няма проблем да кърми, само трябва да се храни добре и да гледа да си почива повече, може и витамини да пие, че все пак си изтощава. Това е при нормална бременност, ако бременността е рискова може да се маложи да отбиеш след 4-5м заради отделянето на окситоцин по време на кърмене, може да предизвика контракции, но това са неща, които се преценяват в последствие.
Сега ми е ужасно криво, чакам го тоя тъп преглед вече 2 месеца!

, аз ставам да си метна едно.
ама ти ли го съчини??
). Изписа ни и Саностол на сироп (не сме го ползвали досега, бил някакъв мултивитаминен сироп). Аз си мисля и ехинацея да давам за имунната система, някой друг дава ли такова нещо? Вече се замислям за инмуностимуланти, че не знам как ще е зимата. Засега удържаме фронта, ама знам ли. 
Днес имам празник
ето почерпка
Ние сме болни всички. Малката е със сополи,аз гърло,нос и всичко ме боли. Следобед ще е водя на лекар да видим какво ще изпише за носа. Аз също искам да давам на малката някакъв имуностимолант,но не сам запозната и днес ще пита,че с тази ясла ще има нужда. Хайде аз ви оставям да полегна малко,докато малката спи. Хубав ден!
Препоръчани теми