ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 853
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тия, успех  newsm10 Ще си имаме още едно братовчедче  newsm44
Вие сигурно не знаете, но Симона и Ева са братовчедки  Mr. Green

Смехи, как спи навън? В 10 сутринта си е студ голям - ти си майка героиня  smile3501 Аз не излизам преди 11,30 - 12 ч.
То затова сигурно моето така си обърка режима горкото - заспива като излизаме за кухнята и ето сега не е обядвала, защото още спи. Ако излизам по-рано сигурно ще заспива и за обяд ще се събужда гладна  newsm78 Ама в студа жич не ми се трамбова.

Грубите бузки и брадичка вече не са чак толкова груби, май има подобрение.
Отивам и аз да полегна с нея, че после няма да имам почивка до вечерния и сън.

# 241
Привет и от мен!
Малко съм изчела, че съм вече на работа и нямам почти никакво време.
Минавам, само да се разпиша, че не съм ви забравила! Hug
Кат88- честит празник!
Всички болнички да издравяват!
Хайде като имам възможност пак ще надзърна да ви видя~ Hug

# 242
  • София
ако не се отбие тогава май е малко вероятно да се отбие изобщо.  Peace

Joy Joy Joy
На 7 години ще тича да суче в голямото междучасие.  Wink

по въпроса за бременността и кърменет - аз кърмех, когато забременях и каката се отби почти сама на 1.3м., т.е. около месец след като съм забременяла.
Но не виждам защо пък трябва зорлем да се кърми детето до 2-3-4-7-10 години?  Thinking (диданка, нищо лично, знаеш, че ти се възхищавам за кърмаческите мераци)  Hug

А за хемоглобина - горната граница при децата е 120, така че 100-110 си е супер. Не виждам, защот трябва да пият малтофер децата? Ида на 1г беше с хемоглобин 96-7 и педиатърката поиска да изпише малтофер, но се съгласи, че всъщност не е  чак толкова нисък и ни остави да наблегнем на овесените ядки, елдата, цвеклото, жълтъка и телешкото. Четири месеца по-късно беше 110. Тогава си спомням, че беше казала, че за по-малко от 3-4 месеца да не очаквам промяна в стойностите. Сега на дребния не сме му пускали профилактични, че се занимавахме със здравето на каката и все забравям да взема направление, но го виждам, 1е е енерги1ен, вече си хапва добре, така че не ме притесняват евентуалните резултати. 

Ох, оставям ви, че само ходи и човъркак ъдето намери. Вси1ки кабели са разпиляни по земята. А сега намери и фулмастрите на сестра си и тичам да го хвана преди поредната магария!  ooooh!

# 243
Кат, честит празник! Много здраве, любов, само положителни емоции и  голяяям подарък ти пожелавам!

Благодаря ви за стиснатите палчета! Hug
Ох, днес ми е кофти ден. Значи,  поставиха на Ггоги диагноза хидроцеле и казаха - операция. Дадоха ни  час за 19 декември за рпием в болница. Естествено без второ мнение по въпроса няма да мине но се чудя къде и при кого. Блурче, някакви идеи newsm78. Не мисля, че супер наложително , поне за момента, още повече, че разликата в двата тестиса е почти незабележима..
И за да е пълен купона, изтървах телефона в тоалетната. Сега е  на топло с махната батерия и заден капак, чакам мъжо като се наспи да му кажа, да изсушам лекция "как можа бе, еленке" и да го изстрелвам да го носи на сервиз. #Cussing out
Гогенцето спинка, а аз само се притеснявам за неговото тестисче ( и за лекцията, де Mr. Green)

Зарат, много готино!

# 244
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти народе.ПОпрочетох само последната страничка. ТИя успех в начинанието  Peace

Днес бях при личния. Взе ми кръв за пълна кръвна картина, направиха ми кардиограма и си чакам и часа за рентген на гърба, че вече много ме боли. Другата седмица ще имам отговор дали съм наред с хормоните, че се съмнявам в щитовидната жлеза нещо.

Промениха ми графика на работа и сега е доста зле. Хваща ми се само по един свободен ден в седмицата, направо незнам как ще издържа на темпото. Ще говоря с шефа в новия хотел, ако им се отвори място на 100% заетост, да мина да работя към тях. Писна ми от работата в моя хотел, нараво се изгърбвам от бачкане.

Надявам се всички сте здрави. Ние държим фронта. Давам рибено масло и вит.Ц и засега са добре децата  Praynig

ааа да. Какво измислихте за коледен подарък на мушмуроците. За Мила нищо не ми идва на акъла. Давайте идеи да поплагиатствам  Grinning

# 245
Аз мисля да подарим шейна на Ев  Grinning и някаква музикална играчка Simple Smile. Някакви предположения, какви шейни са удобни за тази възраст? Искам да се качваме на Витоша през уикендите.

# 246
легео, писах ти на лични.

и аз се записвам да следя идеи за шейнаPeace

# 247
Благодаря момичета за пожеланията за успех в нашето начинание:) Симонка се "получи" от първия опит и някакси си мислех, че и с второто трябва да е така, но сега ще чакам да видя какво се случва...все пак вече направих 2 теста - отрицателни Confused, но се надявам да е било рано Crazy По едно време ме придърпваше малко ниско долу и естествено веднага след пробата ми беше лошо няколко дни, но вече си мисля, че малко съм си внушила:) Сега вече нямам никакви признаци.
За кърменето - имам желание да кърмя поне 2 години - по препоръка на СЗО  Laughing и затова питах

Сега друг въпрос - относно флуора - препоръчват ли ви лекарите да давате или не, а и вие съобразявате ли се с тях. На мен нищо не са ми казвали досега и аз не давам и мисля да не давам, но все още не съм решила окончателно newsm78

За шейните - и аз се интересувам каква

# 248
  • Stavanger,Norway/ Varna
Шейна купувах миналата година, при мен отпада  Thinking

Тия, аз докато Мила не се научи да плюе, паста за зъби с флуор няма да купувам, нито хапчета ще давам.  Peace

# 249
  • София
нашата шенйна е такава:

за съжаление сме я ползвали само веднъж. но на Ида й беше много удобна. Сложихме й едно одеалце отдолу да й е мекичко и с татко си обикаляха близката градинка.  Crazy

# 250
Уф, и аз идеи за Мая нямам никакви... може би ще е някаква играчка, ама играчки имаме доста... по-скоро май ще си подарим някое изживяване Simple Smile Може татко й да я заведе на кънки, той е тренирал хокей и е като изтребител на пързалката. Ще я повози малко и готово - ето й подаръка за празниците  Laughing

Не съм, при мен кърмата си остана бяла до раждането на Мая. Не знам какви качества е имала, но Момо не се е оплаквал. Илка, ако можеше ей сега да отбия или да ми спре кърмата, банкет ще направя!! Обаче пущината не ще да спира и това е. Майка ми си я спря с инжекции след 4 години кърмене, та и аз това очаквам....

Бобче, физиотерапия не може ли? Дано не е нищо сериозно  Hug

# 251
Аз си мисля и ехинацея да давам за имунната система, някой друг дава ли такова нещо? Вече се замислям за инмуностимуланти, че не знам как ще е зимата. Засега удържаме фронта, ама знам ли.  newsm78

Аз вчера взех коластра като имуностимулант : имунокол перфект. Иначе и осцилококцинум  и силицея веднъж седмично давам.
Зарат  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А Бобче да те питам как го даваш това рибено масло, тукашното е в перлички и педито ме кара да ги изстисквам в храната. ами да ти кажа няма по трудно нещо, аз като ги пробия и съдържанието остава по ръцете ми, пък и са едни мъничкиииии перлички, едва ги хващам.

# 252
Като споменахте за флуор,каква паста за зъби ползвате за мъниците.Аз купих една на Вадемекум подходящо за млечни зъбки,но не съм сигурна за количеството флуор което се съдържа.Слагам съвсем малко на четката ,за пръста дето е,по малко от грахово зърно. Hug

# 253
За шейните да ви споделя. Ние имаме като на Илка, от носталгия я избрахме нея, но е ужасна. Изключително нестабилна и се катурва постоянно. Сега съм решила за Радо да вземем друга и ще се доверя на мненията на момичетата от другата ми отчетна, които масово изпонакупиха една и съща и бяха всички доволни. Като съм на компа ще ви пусня линче, но фирмата е алпин, модела май се казваше бамбино.

Паста за зъби купувам от аптека, на Ненедент, първа паста на бебето.

Марта, музикантка, а? То си и е в кръвта: -)

Кат, честит повод, само не разбрах какъв, но какъвто и да е, да ти носи много радост и щастие.

Тия, чакаме скоро да се похвалиш! Ти сега колко често кърмиш? Ако увеличиш кърменията, дали няма да успееш да не ти спира кърмата?

НеСъм, девойка ще е, няма смисъл да се ядосваш, че не си я видяла, аз вече съм я поръчала

# 254
Момичета, до днес бях забравила какво е да се умориш на работа...  Tired
Та по темите:
Легео, съжалявам за диагнозата. И аз бих се допитала за второ мнение задължително. Дали не може да мине по самосебе си както на Алтай? Но пък тогава бяха мънички, сега имат повече движения и се напъват за какво ли не... Thinking Дръж ни в течение.
Тия, дано скоро ви се получи!
Наниии, ама каква лудетина си отглеждаш! Heart Eyes Наистина е много подвижен и непредвидим, като живак е Александър, да е жив и здрав Laughing
Блур, аз съм доволна от сиропчето Самбукус (био сертифициран, съдържа два вида ехинация и прополис) и инфлуцид.
бобче, стиснати палци за хормоните и от мен!
Не съм, не се ядосвай, бебчо не ще негативни емоции (само "гативни" дето вика Олето Joy)
шейна - ами моята! Ръчна изработка дело на татко ми с всички екстри Mr. Green Heart Eyes Е, може малко да е овехтяла вече, но важното е че е оцеляла след мен, че изтръпвам като си помисля какви ги вършех с нея Laughing

Общи условия

Активация на акаунт