Затъпява ли се от чалга?

• 25 463
  • 575
  •   1
Отговори
# 180
  Затъпява се, я. Аз като не слушам чалга, тез парчета веднага щях чрез ротация и изчисление на всички функции и дисфункции да ги ретранслирам и дислоцирам в правилно положение.

Слушайте рок, и винаги ще можете да поставите нещата по местата им!

# 181
  • Galaxy 13197853088
Използването на твърде много обидни квалификации в твърде малко текст навежда на подобни мисли, затова питам ... не утвърждавам. Все пак има "?" а не "!" ...

# 182
  • София
Чоколада, възхитена съм!

Пейстнах си го в папката с ценни мисли Hug

# 183
Ще замоля пак за списък с музика за високо IQ ...

Е, как не знаеш! Моцарт естествено

http://www.soundthebest.com/blog/1208/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D … 0%BD%D0%B4%D0%B5/

Знаеш ли колко майки побъркват съкровищата си от невръстна възраст с денонощното му, насилствено слушане?

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 14:11 от Мортиша

# 184
  • Galaxy 13197853088
ооо сега като заредя плей листа с Моцарт, ще стана гений ерудит ... даммм.

# 185

Многословна съм поначало. И обичам многословните. С малки изключения като теб.
Чалгарите обиждам, да. И се наслаждавам от което.
Пак да питам - не бива ли?

# 186
Ще замоля пак за списък с музика за високо IQ ...

Е, как не знаеш! Моцарт естествено

http://www.soundthebest.com/blog/1208/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D … 0%BD%D0%B4%D0%B5/

Знаеш ли колко майки побъркват съкровищата си от невръстна възраст с денонощното му, насилствено слушане?

Колко точно? Кажи ни и ние да научим нещо.

А аз нищо вярно не откривам в написаното в линка.

# 187
Ама как ще се затъпява, бе моля ви се?!?!?!?!?

# 188
ооо сега като заредя плей листа с Моцарт, ще стана гений ерудит ... даммм.

Когато  ти светне как да приложиш ротация, транслация и транскрипция върху двете парчета пица - пиши, молим!
Аз пак се върнах на първия пост и открих, че всъщност не разбирам защо двете парчета да не могат да се захлупят едно върху друго! Защо само правоъгълни равнобедрени триъгълници да могат да се захлупват? Че на разнобедрените къф им е проблемът?  newsm78  Пък и щом са изрязани от правоъгълник триъгълниците на пиците при всички положения не са равнобедрени, но могат да се покрият едно с друго!
Баси колко съм тъпа, а дори не слушам чалга!  Shocked

# 189
 Joy Стигнах до "Аве Мария" при проблеми с алкохола и цигарите, и повече нямам сили да чета  Joy

# 190
. както не се затъпява от чалга, така и не се поумнява от Бах и Моцарт.

# 191
Ако си си изначално тъп и прост, няма как да поумнееш от Вивалди.

Но и чалгийката си е  тъповата работа, сега, каквото и да си говорим. Та-трата-та-трата!!!  newsm44

(хм, защо няма щракаща иконка, мятаща гюбеци)....

# 192
  • София
Я да направите един списък на музика за поумняване.

Ех, щеше да е хубаво, ако имаше такава...

# 193
Струва ми се, че не е честно да обвиняваме чалгата за тъпотата човешка.
Я, колко народ я анатемосва, но от това IQ-то им като че ли не е на претендираните висини Mr. Green. Друга ще да е причината.
И за да няма засегнали се и разпознали в думите ми, ще споделя, че аз също не съм фен на този жанр, но и не хвърлям къчове, ако на друг му харесва и си я слуша Peace

# 194
бе така като се замисля и  траш метълът не е "Лебедово езеро"

Ама, мен лично ме дразнят идиотските им лирики, още повече ме дразнят 12-13 годишните клонигни на Емилия, Ванилия и други такива -илии, дето са с толкова грим, колкото аз през живота си не съм си слагала общо....

Общи условия

Активация на акаунт