ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 742
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
колко лешника са 1 мб,сега хапнах почти де 4 блока от 112гр кремвирш-4пб,2 филии хляб бонус -2вб,,1 ябълка -2вб,2ореха и незнам колко лешника са още 2 мб  bouquet

# 256
колко лешника са 1 мб,сега хапнах почти де 4 блока от 112гр кремвирш-4пб,2 филии хляб бонус -2вб,,1 ябълка -2вб,2ореха и незнам колко лешника са още 2 мб  bouquet
3 лешника са 1 блок мазнини, тоест 6 - за 2 блока М Simple Smile

# 257
sneji_suni , иди във форумния блог от 1 стр и там в дясно ще видиш " Калкулатор за блокове протеин". Мисля че наскоро го качиха.Трябва само да попълниш зелените полета и като цъкнеш на кафевите, той сам ти изчислява. Само в графата за корем не се пише талията, а най-широката част при пъпа, така че ако е необходимо измери се пак.Там ще видиш какви видове физическа активност има и ще прецениш към коя група спадаш.
И за твое добро ти казвам " Отслабва се с Ядене".И  аз понякога не съм гладна, но всички вече ми се смеят, че съм като бебетата - храня се на всеки 3 часа - поглеждам часовника и ако са минали 3-3,5 часа започвам да ям независимо дали съм гладна. Ще видиш, че след време ще свикнеш и организма ти сам ще си търси храната.Така че дори и да спазваш точните грамажи или рецепти, ако не спазваш правилото да имаш 5-кратно хранене на равни интервали, значи ти пак си извън Зоната.
Лешниците са 3 бр за 1Б

# 258
  • Варна
нещо лаптопа ми се е скапал и не ми отваря линковете,затова.Талията съм я измерила точно на най широката час -пъпчето.вие как смятате кремвиршите,защото във таблицата пише 56гр-1пб а аз си ги смятам като салама по 28гр  bouquet

# 259
sneji_suni В колбасите има много мазнини и не са препоръчителни. За най-добри резултати (и най-добро здраве!) трябва да се яде крехко нетлъсто месо. Явно в кренвиршите има много немесни съставки (да го кажа учтиво), затова е тази разлика.

# 260
  • Варна
знам,че съдържат отврат неща тези кремвирши но бях на работа и си забравих храната във къщи.Ето преди малко се върнах пеша извървях 5-6км и хапнах на бързо 3 блока състоящи се от 2 филии бонус 2вб,56гр сирене,1блок крем карамел на който му трябваще 1/2 въглехидратен блок -хапнах със филийките 1 печена пиперка и 9 лешника.  bouquetдо сега имам 8 блока остават ми още 1 блок и това ще е късната закуска.тя ще се състои от 28гр сирене,1орех и 2 мандарини -100гр.Утре си обещавам че няма да си забравям яденето защото така се принождавам да ям боклуци  bouquet

# 261
От какви магазини купвате хляб Бонус? Продават ли го в Била и Кауфланд?
Аз си купих един Баланс пълнозърнест, имам още доста от него. После ще търся Бонуса.

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 19:11 от Bibita

# 262
  • Варна
при мен дилемата е какво рибено масло да си купя-защото на българският пазар има толкова много ,и толкова много боклуци че не знам каква да е марката.Защото трябва да пия за да ускоря слабеенето newsm78

# 263
Търсих и в нета снимка на Бонус, но не намирам. Да не би да е преименуван? Излизат ми само разни стари линкове как хлябът бил спрян.
Може ли някой да публикува снимка на хляба, за да знам за какво да се оглеждам. Благодаря! Hug

# 264
Търсих и в нета снимка на Бонус, но не намирам. Да не би да е преименуван? Излизат ми само разни стари линкове как хлябът бил спрян.
Може ли някой да публикува снимка на хляба, за да знам за какво да се оглеждам. Благодаря! Hug
Нещо такова:

знам,че съдържат отврат неща тези кремвирши но бях на работа и си забравих храната във къщи.Ето преди малко се върнах пеша извървях 5-6км и хапнах на бързо 3 блока състоящи се от 2 филии бонус 2вб,56гр сирене,1блок крем карамел на който му трябваще 1/2 въглехидратен блок -хапнах със филийките 1 печена пиперка и 9 лешника.  bouquetдо сега имам 8 блока остават ми още 1 блок и това ще е късната закуска.тя ще се състои от 28гр сирене,1орех и 2 мандарини -100гр.Утре си обещавам че няма да си забравям яденето защото така се принождавам да ям боклуци  bouquet
Как се наяждаш с този хляб?! Аз ако ям така като теб, след един час пак ще съм гладна. И гледам хляб да ям в много краен случай, когато нямам зеленчуци за въглехидрат, че иначе трябва да ям през един час Simple Smile

# 265
  • Варна
аз по принцип такъв хляб обичам много,защо да не се наяждам щом не съм гладна значи е добре.но от утре ще си нося кутията със храната защото не искам да ям кремвирши и боклуци  bouquet

# 266
MeRiTo', и аз от хляба по-бързо огладнявам, отколкото от зеленчуците

така че аако не спазваш правилото да имаш 5-кратно хранене на равни интервали, значи ти пак си извън Зоната.
това ми се струва доста пресилено, пише да не се оставят интервали по-големи от 5 часа

# 267
  • Chicago/Varna
при мен дилемата е какво рибено масло да си купя-защото на българският пазар има толкова много ,и толкова много боклуци че не знам каква да е марката.Защото трябва да пия за да ускоря слабеенето newsm78
sneji_suni, много скоро ще довърша превода на инересно инфо за рибеното масло,но ето ти един абзац:
CBN:  Всички рибени масла, които се продават из магазините са рекламирани като най добрите. Как да знаят хората, дали купуват най- доброто и най правилното рибено масло? Какви съвети ще им дадете, които да им помогнат да разберат кой продукт  наистина е най добрият?
Др Бари Сиърс:  Ето един много лесен Съвет: Вземете  рибеното масло и го сложете във фризера. Ако то замръзне,  вероятно не е добър продукт. Рибеното масло замръзва, защото е богато на наситени мазнини, които могат да бъдат отстранени само чрез процеса на рафиниране, който премахва токсините. Ето и още един прост тест: Опитайте рибеното масло.Ако е приятно и леко на вкус, вероятно продукта е добър, но ако има силен и неприятен вкус на риба, тогава със сигурност идва от „канализацията на морето“. Тестът със замразяването може би е най-добрият индикатор дали материалът е високо пречистен, и дали е подходящ за консумация.

Много е интересно интервюто,но имам още малко да го довърша  Hug

# 268
Здравейте момичета:)
Oт няколко дни чета и се подготвям за да се пробвам да вляза в зоната, правя си примерни менюта, но нямам книгите, а в момента не мога да ги сваля защото компа ми е бъгната. Никъде не успях да намеря инфо са семената като гр. (ленено, сусамово) или семките (слънчогледови, тиквени), също така ме итересува и натуралното какао.
Всичко което съм избрила го обичам и редовно го консумирам, ако в някоя от книгите ги има тези данни моля ви да ги пуснете и тук.
 Hug  bouquet

# 269
MeRTo, мерси за снимката на Бонуса!  bouquet
Очевидно не се е променила кой знае колко опаковката, от както аз я помня. Явно просто когато съм се заглеждала не е имало. Може би хората все повече купуват здравословна храна.

Общи условия

Активация на акаунт