Philips PerfectCare тест

• 68 320
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 240
  • В страната на бурите
Здравейте,

Аз имам въпрос към момичетата, използвали вече ютията - иска ми се подаръкът за майка ми за Нова година да е именно хубава ютия и Philips PerfectCare ми хареса много заради това, което сте писали. Въпросът ми е не е ли твърде технологична за една по-възрастна дама, тоест употребата й не е сложна, нали?

# 241
Със сигурно няма да ви оценяват по брой постове  Laughing Това го имаше като коментар още в началото на темата.
И със сигурност най-активен коментатор не значи този, който просто бълва пост след пост  Wink

Та стига се занимавайте с глупости, ми гладете там като се натискахте  Mr. Green

# 242
Хайде и друго питане от мен...тук не знам кой ще отговаря-организаторите или тестващите.. Mr. Green

ако някоя домакиня, реши да ароматизира прането, слагайки ароматизатор ВЪВ водния резервоар..? Може ли или не? Thinking

В ръководството изрично е написано в резервоара да не се слага нищо друго освен чешмяна вода (от забранените е споменат и ароматизатора) (дестилираната - тази без разтворени твърди елементи, е екстра "еликсир" за ютията, защото елиминира риска от образуване на котлен камък.)

# 243
Здравейте,

Аз имам въпрос към момичетата, използвали вече ютията - иска ми се подаръкът за майка ми за Нова година да е именно хубава ютия и Philips PerfectCare ми хареса много заради това, което сте писали. Въпросът ми е не е ли твърде технологична за една по-възрастна дама, тоест употребата й не е сложна, нали?

Употребата е много проста - с две думи казано: имаш 1 бутон за вкл./изкл; който мига или свети постоянно (при подгряване преди нужната телпература и след това), 2 бутона за пара - нормална пара и силна пара. Резервоарът лесно се сваля и пълни - има си маркирани мах и мин. ниво на водата, а и той е прозрачен, за да виждаш сама колко още вода има е него. Има и едно копче (кранче) за източване на задържан концентрат от водата с котлени частици. Това е.

# 244
Не знам дали някоя от тестващите има сушилня.
Любопитно ми е как би се справила ютията с гладене на пресушени, намачкани в сушилня дрехи или чаршафи.

# 245
Мен ме интересува, как се почиства ютията от отлаганията от котлен камък? Има ли специална игла или нещо такова???

# 246
Гладенето и коментарите текат с пълна сила.  Simple Smile

По въпроса за броя постове: Ютията ще спечели тази от коментаторките, която е  била най-активна. Под активна разбирайте не само с най-много коментари, но и с най-качествени такива. Идеята е наистина коментарите да показват какво може ютията и да са и полезни - какво я отличава и по какъв начин функционалностите улесняват гладенето - ясно е, че няма как да ви накара да се влюбите в този процес, ако не го обичате така или иначе  Heart Eyes.

По въпроса за ароматизатора във водата, то там agitak вече се е ориентирала.  newsm20
Не препоръчваме това да се прави. Все пак всеки един продукт си има и особеностите Simple Smile Здраво работим за това да усъвършенстваме изобретенията си и PerfectCare се надяваме, че е един такъва усъвършенстван продукт. Ето и извадка от упътването за ползване.

Поздрави и хубав ден!

# 247
  • До хладилника, който обичам
Мен ме интересува, как се почиства ютията от отлаганията от котлен камък? Има ли специална игла или нещо такова???

Има бутон за почистване (самопочистване) от котления камък Peace Изобщо е максимално опростена ютията.

По въпроса на duhi puhi за налягането на парата:

До 5 бара налягане.
Или 120g/минута при нормална работа и 230g/паров удар Simple Smile
Така пише на ютията и кутията на ютията  Grinning

# 248
Любопитно ми е как би се справила ютията с гладене на пресушени, намачкани в сушилня дрехи или чаршафи.
Имам личен опит от ползване на сушилна, макар, че вероятно има разни модели (принципи на действие) на сушилните.Тези, които съм ползвала работят с въздушна струя (топла или студена, по избор на ползвателя). Та, този топъл въздух докато върти дрехите в барабана така ги издува, че ефектът е много по-малко гънки като извадиш сухите дрехи, в сравнение със сушене на дрехите на сушилник, примерно. (Между другото, американците масово ползват сушилни - ако имат пералня, то задължително имат и сушилня, реално...., и по тая причина ютиите хич не вървят на техния пазар  Party)
... Моите дрехи редовно се пресушват, щото все си висят на сушилника с дни и отстъпват ред  на други  работи.  Embarassed ... Така, че, снощи гладих такива пресушени дрехи. Е, очаровах се от една ризка на сина ми - изглади се като чистак нова само дето етикет нямаше на нея   Sunglasses

# 249
Мамма, разкажи малко повече за твоята сушилня....
Сетих се, че при мен като прибера прането - чат- пат се събира гладене от 2-3 перални, и като трупам дрехите една върху друга, то долните катове така се пресоват и донамачкват, че вероятно стават като тези, за които питаш...

# 250
Бу, не е от мен въпросът за налягането. Не бих се и сетила да питам  Crazy
Ама важното е, че си намерила отговора  Laughing

# 251
  • До хладилника, който обичам
Бу, не е от мен въпросът за налягането. Не бих се и сетила да питам  Crazy
Ама важното е, че си намерила отговора  Laughing
Бааа! Изкуфяла леличка съм аз (но иначе консервирана и добре запазена Flutter)

За налягането, под което излиза  парата има ли нещо?

ANGYA, ще ти купувам ризка.

# 252

То това малко трудно ще стане Laughing Та нали сушилнята е и за това - да не мачка и да изважда дрехите мекички. Но може да сложат 2 перални вместо една в сушилнята, така, ефектът от намачкването ще е по-голям. Също и да се превключи на макс сушилнята за да  се постигне пресушаване.

# 253
А сега и моето предизвикателство - След пералнята извадете няколко дрешки - ризка, дънки, блузка. Понамачкайте ги хубаво и ги свиите на топка, след това, ги сложете на радиатор или нещо подобно да съхнат, но не в сушилня Laughing Снимайте как изглеждат преди гладенето и след и засечете, ако може, колко точно минути ви е отнело Whistling

# 254
Мамма, разкажи малко повече за твоята сушилня....

Всъщност имам опит с 2.
Вкъщи, тъй като апартаментът ни е много малък и няма място, уредът е комбиниран - пералня със сушилня (Аристон). Няма отделни програми за сушене според вида тъкани.
Не мога да кажа, че съм очарована, но нямаме и тераса, така че искам или не - суша в сушилнята.
Задължително, след като пералнята изпере, вадя дрехите, изпъвам ги старателно, сгъвам ги като за прибиране в гардероб и тогава ги пъхам обратно за сушене, защото в противен случай стават на... баница.

В къщата (в която сега се пренасяме, както по-горе споменах) имам отделна сушилня (Bosch) и разликата е от земята до небето. Дори и да не ги изпъвам и сгъвам дрехите, те излизат съвсем леко намачкани, а ако ги изпъна и сгъна, то ги изваждам почти изгладени.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 14:14 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт