Philips PerfectCare тест

• 68 331
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 435
Някоя от Вас пробвали вече да глади риза или сако? Тези дрехи са ми най-трудните, а за тях е важно не само да е добра ютията и да е маневрена.

# 436
  • най-шареното място
Да, риза.  Ако под маневреност имаш предвид лека като тегло и лека за водене - определено.

Ютията има издължена гладачна повърхност, остър връх и е лека. Има ютии без генериране на пара, /обикновените парни ютии, ане тези с външен резервоар/ които нагряват носа на ютията и от горната му част/. Моята е такава и това е удобство. Особено за нирвюри, външни плохи по закопчавания, скрити закопчавания и т.н. Но спокойно може да се глади и без това, особено с парата и лекотата на PerfectCare.

Сака не гладя почти. Отдавна не нося ленени, а вълната няма нужда от гладене.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:28 от арт мама

# 437
Някоя да е гладила кадифе?  Rolling Eyes

# 438
Някоя да е гладила кадифе?  Rolling Eyes
От последния уикенд съм приготвила едно кадифено якенце, но още чака ред ...

# 439
Някоя от Вас пробвали вече да глади риза или сако? Тези дрехи са ми най-трудните, а за тях е важно не само да е добра ютията и да е маневрена.
Още първия ден изгладих една бяла ризка на синчето - чист памук и я облича при специални случаи, щото хич не може да се пази чист. Та, не беше гладена откакто е била изпрана.
Изглади се перфектно! Стана като нова, само етикета го нямаше!

Сако - имам нещо като пролетно сако от по-тънка материя (памук и друго). След пране трябва да се глади, че се образуват малки гънчици по цялата материя. - И то е до кадифеното якенце и чака ред...

# 440
  • До хладилника, който обичам
Някоя от Вас пробвали вече да глади риза
Аз гладих риза - има я в по-предното видео, което качих, с много намачканите дрехи.
И мъжът ми се пробва на една друга.
И двете се изгладиха лесно и леко. Ръбовете се правят с лекота. Копчета, маншети, всичко е на шест.
Глади ризи много добре.

# 441
Някоя от Вас пробвали вече да глади риза
Аз гладих риза - има я в по-предното видео, което качих, с много намачканите дрехи.
И мъжът ми се пробва на една друга.
И двете се изгладиха лесно и леко. Ръбовете се правят с лекота. Копчета, маншети, всичко е на шест.
Глади ризи много добре.
Tемата нараства с бързи темпове и това видео съм го пропуснала Simple Smile да видях резултата наистина изглежда бързо се справя (много ми хареса начина за намачкване на дрехите Simple Smile))) )

# 442
(И тя много го хареса, сега като ме види да вадя дрехи от пералнята, ме гони из къщата и се сърди, че не й давам да им скача отгоре! Laughing)

# 443
Мога ли да дам още една идея за тест?
Вземете една покривка, чаршав и започнете да гладите със старата ютия за да речем 2мин. След това повторете същото нещо с Philips за същото време и да видим разликата. Целта е да направим сравнение как ютиите се справят за едно и също време с едни и същи материи, което е много лесно видимо при големи повърхности

# 444
уж, чета редовно, ама сега нямам време, та идеята ми е да се изгладят джинси...в повечето случаи когато съм галдила обикновено стават едни лъскави...и общо взето съм гладила през тензух или кърпа, или от опаковата страна...ако не сте опитали, давайте...пък аз ще се върна назад да видя дали случайно не сте го правили...

# 445

PhilipsPerfectCare - мъжки тест Simple Smile

Тест за бързо гладене с Philips PerfectCare.
Една проба за колко най-бързо може да се изглади памучна блуза, следвана от риза от смесена материя, като едновременно с това да бъдат в добър приличен вид Simple Smile
Държа да отбележа, че обичайно мъжът ми глади много по-бавно и старателно - но сега целта беше да види колко най-бързо може да ги изглади, а не колко най-добре Simple Smile
Тестът - издържан успешно.

Вземете една покривка, чаршав и започнете да гладите със старата ютия за да речем 2мин. След това повторете същото нещо с Philips за същото време и да видим разликата. Целта е да направим сравнение как ютиите се справят за едно и също време с едни и същи материи, което е много лесно видимо при големи повърхности
Обезателно! Ще го направя.
Планирали сме и "дуел" с еднакви дрехи и различни ютии у дома  Grinning

та идеята ми е да се изгладят джинси...
Имам детски джински в купчината пране за следващия тест, ще пробвам!  Grinning

# 446
Здравейте, дами Wink Надяваме се днес настроението ви да е празнично, въпреки дъжда навън! Използваме случая да поздравим всички именници по случай Никулден - бъдете живи и здрави и вие, и вашите близки   bouquet   bouquet

# 447
Добре ще чакаме клипче от дуела

# 448
Моето участие тук го смятам за невъзможно, щото как да сравнявам Philips PerfectCare с ютия, на която парните дюзи отдавна са тотално прецакани......  (И рално гладя не с пара и с мокрене на дрехите чрез пръскане със шише, или бързам да ги изгладя докато са още влажни, особено по-трудните за гладене.)
Само не искайте снимки на ютията ми, че ше ме е срам да я показвам!
Peace

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 15:37 от agitak

# 449
Бу, най-благородно ти завижам за мъжката подкрепа! Браво! Браво!:D...

Общи условия

Активация на акаунт