ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 255
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Преди десетина дни седнахме там, но за бира. Не ми направи впечатление менюто да е по-богато от миналото лято.

Ако сте с деца, не им разрешавайте да играят много в тревните площи, защото миналото лято чистехме бълхи от дрехите на сина ми, докато вечеряхме там.

# 511
missNoir, направо ме отказа .. Благодаря

# 512
  • Варна
Не знам тази година как е. Имаше детски рожден ден, докато бяхме там.

# 513
  • гр.Варна
Да похваля бирария Пиво§Варна в Golden Tulip!
Много приятно заведение ,добро обслужване и вкусна кухня. Каквото си поръчахме беше чудесно. Има и жива бира за почитателите  newsm10  Цените нормални.
Препоръчвам!

# 514
А тазгодишни отзиви от БМ Залива? Искам да е нещо в града, да има добро рибно меню- риба на скара ме интересува

# 515
Момичета, мога ли да ви помоля да публикувате списъка в сегашния му вид, тъй като скоро заминаваме за Варна, за да го имам. Благодаря предварително!   bouquet

# 516
Не е много по темата, но отзиви за цените на ресторанта и бара при инфинити басейна на хотел Интернационал? Дъщеря ми мисли там да почерпи за рождения си ден, да се подготвя със сумата  Laughing

# 517
Не е много по темата, но отзиви за цените на ресторанта и бара при инфинити басейна на хотел Интернационал? Дъщеря ми мисли там да почерпи за рождения си ден, да се подготвя със сумата  Laughing

Гледам сега в страницата им, че предлагат разни оферти - ето една, която хванах Sun(ny)Day BRUNCH - защо не им се обадиш или не отидеш на място да ти направят някаква оферта за еди колко си деца, да включва това и онова и готово ...  Peace

# 518
Мерси, ще звънна по телефона да питам този брънч до колко часа е.

# 519
  • Варна
за белия списък- италианския Ла Каса  по пътя виница- дружба : вкусна храна, добри цени и големи порции. Обстановка и обслужване- чудесни. Поръчка за вкъщи- бърза и топла  Peace Peace Peace

Разгледах снимките на Ла Каса, но не мога добре да се ориентирам, има ли лятна градина или е само затворено помещение? Видях маси със столове до басейна, но не ми е ясно, там посрещат ли гости на ресторанта?

# 520
да да има много приятна , тиха, зелена градина. То си е хотел - ресторант. Идеално е и за събирания различни. Ние сме с бебе и ми е много добре там.

# 521
  • Варна
Благодаря !

# 522
Момичета, моля предложете ми варианти за ресторант или някакво заведение  където да има детски кът .

# 523
  • ВАРНА
Момичета, моля предложете ми варианти за ресторант или някакво заведение  където да има детски кът .

Зависи какъв вид детски кът искаш. Мемо до Чаталджа и Прего имат пързалка, Мемо в Мамс енд ми център има огромен детски кът с пързалка и доста играчки.

# 524
La Pastaria тази вечер одма ги слагам в черния списък. Никога не ми е бил от най- любимите ресторанти, но тази вечер просто голямо разочарование, само пастата беше хубава. Обслужването също не беше на ниво, жегата вътре беше непоносима, родители с малки бебета ги извеждаха, вътре въздух нямаше. А домашния им сладолед е пълно фиаско - замразен полуфабрикат с най-ниско качество, само заливката е хубава.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 05:27 от Г-жа Броненосец

Общи условия

Активация на акаунт