Режимът на Ори Хофмеклер 18

• 32 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте  Hug
Реших да правя  рибата на Аелис, като никога нямаме нищо утре и почивам  Wink
Купих и салатка айсберг, беше на промоция в Билла  Flutter,
Дали Ори разрешава да е в комбинация с кълнове  Rolling Eyes
А може би тази е по добрия вариант  Flutter

Хубав ден от мен, отивам да репетирам  Hug
Велвет  Grinning
http://www.ekipnews.com/news/lubopitno/lubopitno/finlandski_zaek … kato_pile/121674/
Извинявам се за спама  Embarassed

# 61
  • GYM
Привет Hug
Режимна отвсякъде hahaha Рапорт даден Joy
Аелис, тук е едно и също всеки ден Rolling Eyes Няма голяма разнообразие от храна, пък и аз ям само салати и риба евентуално може и някой морски дар. Готвеното им не го ям, че не знам какво има вътре, а аз не ям всичко...Лекичка довечера Hug
Джери, нещастие си е...Тук нещо се е скапал сървъра и не си отварям нито джи-мейла, нито скайпа ooooh! Не е много приятно Tired Давай да се стягаме, че на мен ми омръзна да ми стягат панталоните #2gunfire
Марги, обожавам я тази салата, почти всеки ден я ям тук Hug
Ааа, какъв странен зайо Joy
Успешен ден и успешна седмица  bouquet

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 14:12 от velvetvoice

# 62
здравейте! Hug
Аелис,лека работа,дано можеш да поспиш. Hugи аз вечер като започна,не мога да се спра..бездънна съм. Embarassed
Jerry F,преполагам за бозата,но с кафето чисто не се разбираме..никакъв алкохол не пия,нещо по за душата предложи като тортичката. Hug
margita Hug,много хубава салата.харесвам го айсберга,но ори дали го харесва?
velvetvoice,желязна си ти!супер! Hug
хайде новата седмица да е с много минуси!лека вечер! Hug

# 63
Добро утро  Hug
И честито, който има именниk, всъщност това си е светъл християнски празник  Hug И тематично  кафенце Hug

margita, много въглехидрати има в кълновете, за голямо съжаление  Hug О, прочетох за зайчето  Hug

velvet, обувам си вчера любимото панталонче, стяга  ooooh!  На нас в работата хъбът издал багажа, смениха го временно, ще трябва друг да търсим. Всъщност не съм те питала, за колко време си там ?

Ина, стига де, шипковото вино е за децата, слабичко много, сладичко. Тея дни ще кача за Клисурския манастир пътеписа и снимките  Hug

Аелис, на работа ли си днес ?

Днес нещо сме болни, няма да ходим на работа, друго, че не знам как ще е движението към работата, че работим точно на Цариградско шосе, е не на него де, трето, че имаме по един почивен ден в седмицата.
Аз май ще заминавам началото, е не съвсем началото на другата година, но ще се кажа когато вече съвсем имам договора.
Моята учителка ме шашна за английския, че за работа ми трябва английски адванс  #Shocked Аз до над средното достигам, и това трябва да мисля  ooooh!
Иначе кантарчето е 57, е и 700 но върви надолу.

# 64
  • Варна
Здравейте  момичета,
Аз се стягам да уча английски и ми идва доста натоварено. Tired
Честит празник на всички, ако има именници.
Днес имахме двама Николаевци и си хапнах нережимности, за което не се хваля, де. Wink
Не смея да се кача на кантара, ама се чувствам леко напълняла , хм. Sad
На всички ви пожелавам весело изкарване на празника.  bouquet

# 65
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Наминавам само да ви честитя празника, че ще имаме гости и трябва да приготвя това- онова - нямаме именник, ама това не ни пречи да празнуваме Joy.

Кантарчето днес ме изненада, 64.500 показа, това си е около килограм по- малко от последните дни, ама след днешното гости не знам дали ще е така благосклонно Rolling Eyes.

Много тежко дежурство изкарах, затова не успях да се включа Sad.

Пожелавам ви прекрасна вечер и приятно прекарване на празника Hug Hug Hug!

# 66
честит никулден! Hugнека св.никола ви донесе много чудеса в този ден.
весел празник на всички! Hug
Jerry F,чакам с нетърпение.страхотен стил имаш. Hug
с аелис сте невероятни с минусите.супер!  bouquet

# 67
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Набързичко ще пиша, че ме чака чистене, а в 10.30 имам и среща - днес ми е пълна програмата Flutter.

Довечера сме на гости, ще трябва и нещичко да приготвя Wink.

Кантарчето е кръгло 65, ама така е след гости - вчера у нас, днес у тях - няма да има минуси тези дни Joy.

Имам си райски ябълки и мандарини - дневното ми меню е ясно Flutter.

Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug!

# 68
Здравейте и от мен  Hug

Аелис, успех със задачките  Hug Е, сега, ще намалее кантарчето  Hug

Ина
, стягам се аз  Hug Да те питам, нали за постите хляб с мая не е позволен, нали са живи организми, че чета за бъдни вечер рецепти и се прокрадват идеи за хляб с мая Rolling Eyes

Много голям беше шаранът и ще си имам, за мен само, за довечера. А, колко е режи мен с тея орехи не знам  Crazy С тези два вида белтъчини  Whistling Ама вкусен  Crazy

Хубав ден, момичета  Hug

# 69
Здравейте дами,  bouquet
Помните ли ме,е аз ви помня и хоп пак при вас!Вече съм 20кг отгоре (ама след 2-ро раждане) Hug

# 70
добър вечер! Hug
Аелис ,приятно гости! Hug
Jerry F,а къде е мястото на ядките според ори? Hug
totoli,основателна причина имаш за кг-те. Hug
хубава вечер на всички! Hug

# 71

Добро утро на всички,
едно не диетично кафенце от мен!!!!  Hug

# 72
И здравейте, момичета  Hug
И честит ни празник днес  Hug

totoli, онзи ден си мислих за теб и за Самоков, та какво е бонбончето  Heart Eyes

Ина, ядките са белтъчини, та мястото е след салатата Hug
Момичета, пожевам ви хубав ден

# 73
"Бонбонът"  Twisted Evil е пак младеж жив и здрав да ми е ама..... Joy лошичък си е !!!
Казва се Иво и е вече на 4 месеца!
Аз се опитвам тук от няколко дни да съм режимна то не че ми остава време през деня да ям ама вечер  Embarassed срам !!!
Лек ден ви пожелавам момичета!!!!

# 74
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Честит празник!!!

Влизам само за секунда, досега бях на работа, утре пак, а вкъщи единият комп отказа и сега е война за този Joy.

Не съм се теглила след вчерашното гости, не исках да си развалям настроението Wink.

Ще видим скъпият дали ще ме изведе някъде, да се отчете за празника Flutter.

totoli , жив и здрав да ти е малкият мъж Hug Hug Hug Hug.Да го нагушкаш от нас Hug Hug Hug.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

Общи условия

Активация на акаунт