Режимът на Ори Хофмеклер 18

• 32 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  Hug

Ина
, а, тя е лесна онази ..., ще потърся поста си  Hug Мда, риба и кисело мляко, много белтъчини, много хистамин, при мен много обриви  ooooh!

Аелис, хапни нещо друго, а и  на мен ми се е случвало, малко по-ръбесто да е, дано вече всичко се е разрешило  Hug

Ходих, учиха ме, много добро е момичето, ама да видим от тук нататък къде ще ме учи, по принцип ходи по домовете, ама у нас къде ... То ние не може да се разминем, та още един човек  ooooh!
Много ме сърбеше главата, не се издържа ходих на лекар, едно лорано пия, едно спане ме е налегнало. С тая боя се боядисвам толкова време, какво сега развих алергия към нея  ooooh!
До сега не хапвах нищо, ама такъв глад ме е налегнал  Whistling

Хубав ден, момичета 

# 46
добър вечер,момичета! Hug
Аелис,ще опитам за никулден.благодаря още веднъж.  bouquetпрекрасна почивка ти желая! Hugдано с ябълката е изчезнал проблема-нещо твърдо и грапаво..
Jerry F,благодаря ти.  bouquetза нг ще я пробвам.аз си мислих,че само аз живея в дядовата ръкавичка и като легна -всичко си стигам и храната даже..поспивай си де,с тези антихистамини докато привикнеш е така..може нещо да са сменили в боята..мен шампоани такива бели са ми правили..
сега по никое време съм на салата,но цял ден и течности не съм пила ,а съм оточна за световно..
вълшебен уикенд жи велая! Hug

# 47
  • GYM
Добро утро Hug
Почерпете се, че днес ставам на 21 отново Laughing

Снощи го празнувахме, че довечера ще има буря и няма да е много уместно, та както разбирате, омазах леекинко режима Rolling Eyes ама хич не съм отслабнала ooooh! що така Sad
Пожелавам ви весела и усмихната събота Hug

# 48
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

velvetvoice, да си жива и здрава, много щастлива и обичана!!!Пожелавам ти много професионални и лични успехи!!!

ina15, и аз планирам същата рибка за Никулден Wink.

Jerry F, така и направих, хапнах нещо друго - махна се обелката, но и режима наруших Embarassed.

Кантарчето е зле, ама не го виня Rolling Eyes.

Поизлезнахме със скъпият, малко релакс Flutter.

Пожелавам ви прекрасен уикенд Hug   bouquet Hug!

# 49
  • София
Здравейте  Hug
Честит рожден ден Велвет   bouquet
Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
На работа съм, та не мога много да пиша  Rolling Eyes
Продължавам с постенето, опитват се тука днес да ме изкушават, даже ми се разсърдиха, че не опитвам от вкусотиите им  Joy
Джери, моята боя е на растителна основа, аз също получих алергия след един гаден антибиотик  Sad
Хубав ден на всички , аз днес съм в компанията на Ванеса Мей  Hug

# 50
Здравейте  Hug

Velvet, много красота, щастие и успехи на всяко поприще

Весело изкарване довечера  Hug

Аелис, мда, аз така тогава хапнах ориз по арабски, ми да се  махне  обелката Blush
Аз шаран ще пълня, ми по-рано не правих от миналата година го почнах. Е, то трябва да го купя, да не стане като онова за въдицата и тигана  Joy

Ина, ето я, само мажеш, големичка става, на нас 6 човека ни беше много, ние със скъпия 2 пъти ядохме и едно огромно парче пратих за баща ми  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590844.msg20248536#msg20248536

margita, я кажи за боята, каква е, скъпа ли е, хваща ли добре, особено на темето. Да аз искам всички екстри в едно  Joy

Мотахме се по баирите, а ама има по-големи от нас - ловците, не ми гръмнаха д-то, а имаше толкова много.
57 е кантарчето, ама моята вечеря е почнала от 16.30
Хубава вечер, момичета  Hug

# 51
добър вечер! Hug
velvetvoice,пожелавам ти единственият минус да бъде само на кантара.и нека бог те държи винаги на дланта си! Hug
Jerry F,благодаря ти.пиша я,че явно много съм паметлива.. Embarassedаз с моите алергии се разбрахме с phyto color  и е 2 лв и нещо.
margita,пак си в страхотна компания. Hug
Аелис,отивам да правя рибата.и след нея и ябълков манзанас.
красива вечер ви желая! Hug

# 52
Добро утро  Hug

(това отзад май е захаросано, но няма да му обръщаме внимание  Wink)

Ina, много късно готвиш  Hug Аз до това време всичко съм изяла и се чудя какво още да си направя  Hug

Един мързел, пък и глад ме е налегнал, взех си едно кисело мляко, сложих му пектин  newsm78 Дано се пораздуе. То за скъпия трябва пектин, че той има висок холестерол  Thinking

Прекрасен ден да си изкарате, днес ще е от последните хубави  Hug

# 53
добро утро и от мен! Hug
Jerry F,късно-да,аз и по това се връщам през делниците,но тогава ме домързява..но пък и до 2 ям... Embarassed
и хуск-а раздува,засища и гони холестерола.и лептина също.
аз се запалих по боза..даже се каня и да правя...от чисто кафе ми става лошо,сега ми липсва пр.мляко,та боза с нес кафе и канела за отскок...все някакви извратености ме привличат..
Аелис,страхотна стана рибата.моята беше скумврия,че друга не обичам,даже по край панировката и кожата съм и изяла.. Embarassed Shockedсамо добавих и сусам към галетата,и много хрупкава и вкусна.благодаря ти,че сподели.вече само така и на скара ще се прави.  bouquet Hug
слънчева и усмихната неделя ви желая! Hug
отивам да оправям катуна.... Embarassed

# 54
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

margita , и на мен колежките ми се сърдиха в началото, но свикнаха - сега си знаят, пак ме питат де, но не настояват Wink.Моите кичури с някаква супра ги правят, засега нямам проблем, дано не се появява, че ми е много удобно Flutter.

Jerry F ,скъпият пълни шаран, но отдавна не е правил, то за Никулден вече сме планирали да панираме рибно филе, ама в близко бъдеще мога да му поставя задачка за едно пълнено шаранче Wink.Сега и аз ще си я копирам тортата, че уж я запомних, ама да не пропусна нещо Joy.Благодаря ти за кафенцето, както винаги - красиво Hug.Мда, вчера беше много приятно времето, почти цял ден бяхме по улиците, ама днес съм работна и ще пропусна Sad.

ina15, радвам се, че ти е харесала рибата Hug.Идеята за сусама е супер, ще се възползвам някой път Wink.А какво е това чудо "ябълков манзанас"?Ако е нещо вкусничко - давай рецепта направо Hug.

Работна съм днес, ама е неделя, та успях по- рано да се докопам до компа Flutter.

В отношенията с кантарчето нищо ново, ще спра да му обръщам внимание пък Crossing Arms.

Нося си ябълка, и райски ябълки - това ще е дневното ми меню, вечерното не съм го измислила, та да не ми се дояде отсега Joy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 55
http://www.sharenasol.com/2011/11/manzanas.html
Аелис,това е рецептата.добавих стафиди,кокосови стърготини.първият път ги пекох в торбичка и май повече от варианта на открито ми харесаха..
вие започнахте ли сладките за коледа?аз искам лесни,здравословни,слабеещи се от тях...ако знаете такива,казвайте.  bouquet

# 56
  • Пазарджик/Лондон
ina15 , планирам да направя меденките и ванилените кравайчета - и двете са по рецепта на Наталина, правих ги миналата година и останах много доволна.И нещо ново ще опитам сигурно, не съм решила още Wink.

# 57
  • GYM
Привеет Hug
Благодаря за пожеланията, да ви се връщат Hug
Много приятно се получи, много честитки...супер Flutter
Аз от днес се стягам много, щото вече голям срам...По въпроса с готвенето не мога да се включа...Каквото ми сготвят готвачите тук, това ще ям hahaha
Релаксираша и пълноценна неделя  bouquet

# 58
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ina15, хубава изглежда рецептата Hug.Ох, де да имаше лесни , здравословни и некалорични сладки Rolling Eyes.

velvetvoice , добре сте си прекарали Hug!И аз искам готвачи да ме глезят, ама няма Joy.Е, скъпият ми прави от време на време нещо, но никога режимно Embarassed.

Jerry F , на работа ли си днес?

И аз съм на работа, но довечера Wink.Скъпият се обади да пием кафенце, че в 10 има почивка - кандисах Joy.

Кантарчето си знае все една и съща, ама и аз нищо не правя по въпроса - много ям вечер, не спирам Embarassed.През деня нямам проблем, дори вчера нищичко не ядох, ама като почнах в 18 ч. и не спрях до 22 ч., може би с пет- десетминутни почивки Rolling Eyes.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 59
Здравейте  Hug
Нямахме нет в работата, голямо нещастие  Joy

Ина, бозата нали знаеш, най-накрая на вечерята, що захар отива за ферментацията й  ooooh!
Мда, има един вид такъв сладкиш, глад се нарича  Joy Я си направи шипково вино, лекичко, витамин С  Flutter

velvetvoice, и аз трябва да се стегна, сериозно вече  Whistling

Аелис, ми и аз така, ядох, ядох вчера, даже почнах с бадеми, е и салата за успокоение в 16  Joy, после боб и заклоних към въглехидрата  Joy 59 е моето кантарче, ама не е виновно то  Crazy

Купих шарана, ама се изхитрих гол този път (с бански нямаше  Joy) Довечера го чистя и мариновам. По-рано правих една рецепта на Тони Димитрова с маслена или бяла риба.

Да ви пожелая хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт