Режимът на Ори Хофмеклер 18

• 32 252
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро  Hug

Аелис, значи борбата с документите продължава  Hug Как е хубавото Кате  Heart Eyes
О, и с мама си се видяла. И аз трябва да ходя при моята  Hug

Леле, как съм подкарала нережимстване, иде ми да взема да се напляскам. И на пиене, що биричка глътнах вчера  Crazy Но съм 55,5, това ми е идеалното.
И да взема да ходя на работа  Hug

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 631
Добро утро!  Simple Smile
Аз днес пак имам повод и слагам виртуална /режимна/ почерпка - мъжа ми е рожденик днес!

Последните няколко дни ми беше едно криво - много неща ми се струпаха на веднъж и някак си не ми вървеше и режима, но днес се чувствам по-добре и съм решила да изляза от дупката, в която се цопнах. Simple Smile
totoli, и аз искам да е лятооо!
Аз само един въпрос искам да задам - колко често се теглите и по кое време на деня? Сигурно сте го обсъждали вече, ще ме извините.
Приятен ден на всички!

# 632
Здравейте!
Джери лека работа !
Аелис приятна почивка!
Джени Жив и здрав да ти е мъжа! nbirthday

Аз не се меря сега преценявам на око,иначе сутрин на гладно гола  hahaha (как звучи)

ooooh! момичета съсипваме това мойто малкото не спи и това си е вече изпитвам истински ужас като дойде време за сън.Няма да отслабна никога снощи на н-тото ставане пак смотках една вафла  ooooh! ooooh!

Е лек ден от мен! Hug Hug Hug

# 633
  • София
Здравейте  Hug
Жени, да са ти живи и здрави рождениците  nbirthday
Тотоли, големи сладури са ти момчетата  Hug
Незнам какъв съвет да ти дам, използвай всяко време като спи да спиш и ти  Rolling Eyes

Аз също се меря сутрин, така съм свикнала  Wink
Пет дни почивах и днес ми е като понеделник  Mr. Green
Хапвах умерено, дори вчера дойде щерката и вика "Мамо, ти си по слаба от мене "  Joy
Джери, хубави концерти има там, и аз обичам джаз, но при нас има рядко  Rolling Eyes
Аелис, приятна почивка днес, много задачки имаш  Flutter
Хубав ден  Hug

# 634
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jerry F , борбата с документите е във възход, така да се каже Joy.Не можах да се видя с никой, в 9 пристигнах в Пловдив, в 11 хванах автобуса за Пазарджик, че трябва да поспя следобед, иначе няма как да си изкарам нощното дежурство Flutter.Само с брат ми се чух по телефона Wink.Не си сама в нережимстването, само където не пия бира, ама то такива нережимности хапвам, че бирата би била по- малък проблем Embarassed.Много хубава цифричка показва кантарчето ти Hug.

Jenny_ , да ти е жив и здрав скъпият, много да те обича и глези Hug Hug Hug.Почти всеки ден се тегля, сутрин, нагладно , без дрехи Flutter.По- здравословно за психиката като че ли е веднъж седмично да се следи теглото, ама аз не мога да си го наложа Embarassed..

totoli , аз такъв проблем съм нямала, след като навършиха 3 месеца и двете си правиха непрекъснат нощен сън от 6 часа, после стана и по- дълъг Wink.Но то вкъщи всичко се прави по часовник, на режим сме всички, и сега , нищо че са големки, пак си имат часове за лягане и ставане Wink.Освен режима важна е и отделната стая - не всеки има възможност да отдели бебето си на 3-4-5 месеца в отделна стая, някои майки се и страхуват, но спи ли детето при родителите - това значи че събуди ли се посреднощ да се обърне от едната на другата страна, вижда мама и му се приисква игра Joy.Ох, то всичко си е индивидуално, помня, че от книжката на Спок съм взимала много идеи относно режима за сън, приучване към гърне и други разни работи, докато други негови идеи пренебрегнах Wink.Но така или иначе дете по книга не се гледа, всяко си е различно - ще започне да спи малкият сладур, дай му малко време Hug Hug Hug.

margita ,оо, щерката ти е направила комплимент Hug.Мда, насъбраха ми се разни задачки, отмятам ги една по една Wink.

Днес цял ден ми е едно отнесено, то така е след нощно дежурство, първият почивен ден ми е мъгла Crazy.

Кантарчето показа 64, кръгличко ,бива.

Бяхме при педиатърката на Катето, даде ни бележка , че може утре да ходим на градинка, то за един ден , ама от три седмици не е била, един ден ще ми се види достатъчен да свърша това- онова Wink.

Ще мисля нещо за вечеря.

Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug!

# 635
Здравейте,момичета.Преди известно време следях вашата тема ,но така и не започнах режима.Почти спрях да вечерям в стремежа си да отслабна ,но уви явно това не беше моят начин.Мисля от днес да започна при вас и ви моля да ме приемете и да ми давате съвети, ако видите че някъде греша.От почти 10 години се храня предимно с плодове,зеленчуци и сурови ядки ,но вследствие на хормонални проблеми качих около 10 кг ,които се опитвам да преборя, но за съжаление за сега неуспешно.Четох режима и това ,което ми харесва е че се доближава до моят начин на хранене.До сега спазвах друг,като започнах да закусвам и да ограничавам вечерята,но резултат не постигнах.Затова искам да се присъединя към вашата групичка HugИскам да попитам през деня може ли да се ядат салати,които да са овкусени със зехтин,а също дали може сурови ядки?Извинявам се ако някъде е засегнат този въпрос и се повтарям.Анай хубавото е че има много плодове-любимата ми храна.Благодаря ви много.Приятен и спорен ден

# 636
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

KERIZI
, добре дошла в темичката ни Hug.За съжаление през деня не можеш да овкусяваш салатите си със зехтин, може само с лимонов сок да я подправяш Wink.За суровите ядки - може сурови бадеми, но през деня трябва да не са голямо количество Wink.Ооо, на едно мнение сме относно плодовете - и вкусни, и полезни Wink.След като обичаш плодове - на правилното място си Hug.

У дома съм днес, ще сготвя нещо, че няма нищичко за ядене Rolling Eyes.

Изпратих Катето на градинка, много радостно я посрещнаха децата, и Катето важничи, фръцка се - голям образ е Joy.

С каката ще се гледаме до обяд, после отива на у-ще, следобеда ще си е само мой Joy.

Кантарчето е на 64.500, ама много хапвах вчера,  нормално е Wink.

# 637

Добро утро!

KERIZI добре дошла ! Успех ти пожелавам!
За салатката Аелис и Джери ще се изкажат.
Дами от вчера вече край станах стриктна,не мога да се понасям вече.

Лек ден ,момичета! Hug Hug Hug

ПП Днес две кафета Joy
Аелис много хубаво че вече сте на градина! Hug

# 638
  • Варна
Здравейте и от мен. Hug
Надничам в темата, но нещо съм нережимна и не се включвам. Embarassed
totoli, много са ти сладки дечицата, да са ти живи и здрави.  bouquet
И аз не се понасям от дебелина.
И крайно време е да се стягам. ooooh!
От работа и на бързо, че една клиентка дойде.
Много целувки на всички и дано имам време  по-често да се включвам.  bouquet

# 639
Привет и от мен!  Hug
Добре дошли на KERIZI и ивка27!
Благодаря за пожеланията! Да ви се връщат!   bouquet
Сега да се похваля - тази сутрин най-накрая видях 2 след 6 на кантара.  goodscale След празничното нережимстване бях се заковала на 64 (толкова започнах на 5 апр.) и просто ми се ревеше. Но последните 3 дни съм режимна с леки грешки. Simple Smile Питах ви за тегленето, защото и аз прекалявам...Но като ми е мерак!  Laughing
totoli, на колко е твоето мъниче? Мойто малкото, както стана ясно онзи ден, вече е на 1 г. и все още се буди по 2 пъти нощем да пие мляко. Последните 2 нощи се буди по веднъж, но ще видим до кога. А като бебе беше кошмар. С дъщерята беше по-лесно, много рано се научи да си спи и беше много спокойна, но това рогатото ми разказа играта.    animal085 Дано скоро се научите да спите и вие!
Утре ще глася парти за миналите вече  рождени дни. Очертава се да пийна  beer, но ще се постарая да не съгрешавам много.
Всичко хубаво! Simple Smile

# 640
Здравейте  Hug
Откакто почнах и една допълнителна работа никакво време не се намира излишно.

Ивка, ми аз казвам - айде да се стягам, че нещо това коремче не ми харесва  Crazy

Тотоли, и аз съм с теб, от днес сериозно  Wink

Аелис, радвам се за Катето  Heart Eyes А, биричката е коварна, прави се шкембе от нея, не как разказват от мезетата й. Има доста захар. Whistling

KERIZI, добре дошла  Hug Основната идея е организмът максимално да не се натоварва през деня, за това не трябва олио, зехтин. Вечер на салатата също. Има и ограничение за сладките плодове, но за това по-късно ще си говорим, за сега почни режимчето.

Нещо 57 показва кантарчето  Flutter Ще видя какво ще правя, май да си почвам режимчето, не да се мотая само  Wink
Май и утре ще се трудим  newsm78

Хубав ден, момичета  Hug

# 641
Добро утро!
Побутвам темичката с едно кафенце!

# 642
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jenny_ , благодаря за кафенцето Hug.

Jerry F , гледай да намираш време за почивка Hug.Ще се оправи кантарчето Wink.

ивка27 , то и аз трябва да се стягам, но кога ......

totoli , от сериозните си вече Hug Hug Hug!

Много съм кратка, но няма начин - днес пак по задачки ще тичам Rolling Eyes.

Кантарчето е 64.600, ама няма начин, с толкова ядене Rolling Eyes.

# 643
Здравейте!!!
Джери , Аелис сериозна съм днес 3-ти ден hahaha

Джени днес става на 9м. буди се по сто пъти на нощ и така до кога...............,не е ясно  newsm78

Лек ден дами,минусчета (а дано и аз да видя вече някакво мръдване надолу )

# 644
Здравейте  Hug

Тотоли, а, Бонбончо пак има повод  Heart Eyes

Аелис, айде успех със задачките  Hug

Jenny, ох тази биричка, тя може да се пие само след протеина, вечер, така нарежда Ори  Hug

Пак нережимноси, пак само ядене, ох, стягам се вече.
Хубав ден, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт