Режимът на Ори Хофмеклер 18

• 32 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте  Hug

Тототли, ама голям бонбончо е, дай ми го само да го гушкам и целувам  Heart Eyes

То аз съм на биричка, ама съм ходила 4 часа. Разходихме се малко по Витоша  Wink

Нещо няма да ми е режимно, хем ядох зелева салата преди бичката  Crazy

Хубава вечер, момичета  Hug

# 646
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Късничко се отчитам в темичката, ама нали съм работна, и като ме завъртя работата, не остана време за писане Embarassed.

Утре ще съм пак работна, до 13 ч., после пак задачки, не знам кога ще успея да ви нагледам Embarassed.

Кантарчето показва лоши цифри, ама така е, като не слушам Rolling Eyes.

Приятна неделна вечер ви пожелавам Hug Hug Hug!

# 647
Здравейте!
Отчет-4-ти ден сериозна --1кг Joy Joy Joy
Лека вечер! Hug Hug Hug

# 648

Добър ден !!!

Днес хапнах ягоди за обяд мисля ябълка ,вечерята-салата+ пиле! Сериозна съм ама много hahaha имам стимул  hahaha

Лека нова седмица момичета !!!!! Hug Hug Hug

# 649
  • Варна
И аз от днес, вече ще съм сериозна, даже мисля няколко дни само на плодове да бъда. Wink
Имам много да свалям. Embarassed
Лек ден момичета.  bouquet

# 650
  • София
Здравейте  Hug
Ивка, на плодове повече от един ден не съм успявала, слаб ми е ангела  Wink
И аз трябва да понамаля  вечерното хапване, защото от една седмица обикалям за рокля, има два варианта, коремчето или свободно падащ тоалет  Mr. Green
То не е голямо, но с вталена рокля не върви  Joy
Сутрин започнах чаша вода с лимон, много добре ми идва с кафенцето  Flutter
Хубава вечер  Hug

# 651
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Пиша ви само едно изречение, че съм много уморена вече, не остана време днес за форум Sad.

Кантарчето е на 64.200, вчера беше над 65, така че съм доволна Wink.

Ще изчакам още малко, да си легнат децата и смятам да му ударя един хубав сън Flutter.

Хубава вечер ви пожелавам Hug Hug Hug!

# 652
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Кафенце :

margita , и на мен много ми харесва водата с  парченце лимон в чашата Wink.

ивка27, и аз като margita само един ден успях да плодувам, не че ми беше зле, ама на следващият се предадох Embarassed.Успех Hug.

totoli , как обичам ягоди....Не съм хапвала още тази година, ще взема да си поправя грешката Joy.

Jerry F , да кажеш какви ги вършиш днес Hug.

До обяд съм у дома, следобед - на работа Wink.Ще поизлезем сега малко с каката, да понапазаруваме Wink.

Кантарчето си е на 64.200, бива.

Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug!

# 653
Здравейте и от мен!!!

Аелис хапнах ягоди аз,ама много кисели бяха.
Днес ябълка за вечеря освен салата ..... newsm78

Само на плодове едва ли ще устискам повече от ден.

Лек ден ви пожелавам дами !!!!

# 654
Здравейте! Simple Smile
И аз тези дни трудно си докопвам компа. Вчера пък му беше скъсан кабела и чаках да ми го направят.
Вчера бях малко нережимна, но днес пак с нови сили продължавам. Вчера дъщеря ми за първи път ходи на градина и ми беше много притеснено, изби не на някакъв рев...залипсва ми. Simple Smile За щастие тя се чувства супер и има  голямо желание да ходи, и днес съм спокойна. Simple Smile
Не съм се качвала на кантара днес, защото ще се ядосам отново на себе си. Утре. Simple Smile
Вода с лимонче е супер предложение. Също и кафе с лимон е много освежаващо.  

# 655
Здравейте  Hug

Аелис
, приятни покупки днес  Hug По женски на пазар, хубави нещица да си вземете  Hug

Марги, и аз съм като теб, гледам да е по-свободно в коремчето  Wink Кога ще е радостното събитие  Hug

Жени, хапвай салатки преди да нережимсваш, не се хвърляй направо на забранените неща, и бира да е, пак си взимай салата. Не е зле, даже е приятно  Hug

И ние сме следобед на работа. Нямало да има ток, та ще тръгвам по-късно
Добре е кантарчето, 56, а що бира пих вчера  Party

Хубав ден, момичета  Hug

# 656
Jerry F, аз не съм прегрешавала чак много, но на обяд вместо салата хапнах супа. А бирата - не съм пила от рождения ден. Simple Smile Все още удържам фронта. Ако пак се случи да нережимствам ще се възползвам от съвета ти.  Simple Smile

# 657
Здравейте!
Аз много сериозна го раздавам! -2 кг. съм  Joy
Пия многооо вода , ям ябълки и ягоди! За вечеря салата и това е  Naughty

Лек ден момичета! Hug Hug Hug

# 658
  • София
Здравейте  Hug
Тотоли, супер се справяш, не е лошо да добавяш и малко протеин след салатката  Thinking
Аз две вечери хапвам супа от коприва със сирене и лимон  Wink
Днес най после си купих роклята, много е хубава, има и отгоре нещо като триъгълно наметалце  Mr. Green
Джери, началото на юни , живот и здраве ще ставам тъща  Flutter
 Та  смятам следващия месец да съм много сериозна в диетата  Mr. Green
Хубава вечер  Hug

# 659
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Днес пак цял ден бях по задачки, то почивният ми ден стана по- уморителен от работен Rolling Eyes.Утре на работата съвсем ще ме разбият Joy.

totoli , браво, чудесен резултат Hug.

Jenny_ , у дома настава голям хаос, ако нещо с компа не е наред Joy.Ооо, кукличка е тръгнала на градинка, супер, много хубави неща ще научи там Heart Eyes.Не съм пробвала кафе с лимон, ще взема да видя как е Wink.

Jerry F , каката се обзаведе с дънки, и на Катето взехме, да не се сърди Joy.За мен нищо не взех - уговорихме се с една дружка другата седмица да обикаляме на воля за парцалки Flutter.

margita, хубаво събитие ти предстои Hug!

Тази вечер сме на гости, ще падне хапване Embarassed.Кантарчето е на 64.700, опасно критично до неприятна за мен цифра Rolling Eyes.

До утре, дано ме оставят на работата да ви нагледам Wink.

Пожелавам ви приятна вечер Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт