Режимът на Ори Хофмеклер 18

• 32 232
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Закуска!

Марги страхотен повод ,да ти е честита новата рокличка! Hug
Аелис лека работа на теб!
Отчет за днес ябълка ,ягоди (пак) ....вечеря салата( Може би и пиле)

Лек ден ви пожелавам Hug Hug Hug

# 661
Добро утро! Simple Smile
Куклучка днес малко си поплака за мама. Първите 2-3 дни не се сети изобщо за мен, но сега явно съм й залипсвала. Знам, че и това ще мине. Simple Smile
Днес съм се заканила на кантара и до няколко дни трябва да видя 61... сутринта показа 62.300. Хапнах ягодки за закуска. Сега си пия кафенцето. Тук времето е много гадно и се очертава да скучаем с бебо вкъщи.
Мммм, totoli, страхотна закуска!  newsm10
Ползотворен ден на всички и много минусчета!  Hug

# 662
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Много съм работна днес, затова така късно ви се обаждам Wink.

totoli , много хубава закуска Hug.

Jenny_ , ще свикне сладуранката Hug.Тук днес е хубавко, едно слънчево, а аз заключена на работата Rolling Eyes.

Кантарчето сутринта си беше на 64.700, ама колко хапнах на гостито, нормални цифри показва Wink.

Пожелавам ви хубав следобед Hug Hug Hug!

# 663

Добро утро!
Джени ще свикне малката няма как ,а и там им добре. И аз като теб съм му се заканила ама съм многоооо далече от твоите 61  Joy
Лека почивка Алисче !

Е това за сега от мен !!! (не си написах менюто ама то не се различава много от вчера)  hahaha

Лек ден !!!! Hug Hug Hug

# 664
Здравейте, момичета!   bouquet

Днес кокона направо ревна като я оставих на градината и имахме голям спор с баща й. Той настоява щом плаче да не я водя, но след дълъг разговор разбра, че е нормално и т.н. Ще видим след обяд как ще е положението.

totoli, благодаря за кафето! Много минуси ти пожелавам!

Аз тази сутрин пак бях на ягоди, на обяд - домат. Сутринта бях 62,100. Май прекалявам с тегленето, а?  Thinking

Аелис, лека и доходна!  Simple Smile
Приятни и слънчеви почивни дни!  newsm08

# 665
  • София
Здравейте  Hug
Тотоли, страшна плодова салатка, много обичам  Blush
Незнам само дали е добре за стомаха смесването на плодове, например цитрус и череша като тази Thinking

Днес ми се вижда дълъг деня,  имам вечерта онзи Пещерния спектакъл , но съм с мисълта за петте почивни дни, които ми предстоят, така ми се ходи някъде извън града, но и тук е хубаво по празници, едно празно, тихо и спокойно  Joy
Джени, първите дни е най трудно, после свикват, сестра ми е детска учителка и така ги омайва, но пак си поплакват  Rolling Eyes
Днес менюто ми е две кивита и две ягоди, ама те големи , почти като кивито  Wink
Сега хапнах и един сандвич от барчето,  с препечен хляб  Flutter
Хубави почивни дни и много слънчево настроение  Hug

# 666
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Рядко ви пиша по тъмно , но и това се случва Joy.

Много задачки имах днес, няма как, трябваше да ги свърша, че следват много почивни дни Wink.

Утре съм цял ден на работа, ако ме оставят на мира поне за минутка - ще ви напиша приличен пост Flutter.

Прекрасна вечер ви пожелавам Hug Hug Hug!

# 667
Добър ден!!!!
ГМО обяд   Joy

Пожелавам ви приятни почивни дни! Hug Hug Hug

# 668
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен Hug!

totoli , развесели ме рано- рано с този обяд Joy.

Работна съм, няма почивка за нас Wink.

Кантарчето показва неприятни неща, ще се взимам в ръце Joy.

Пожелавам ви хубав ден Hug Hug Hug!

# 669
нямам клавиатура

# 670
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F, благодаря ти за кафенцето Hug.Много неприятно е това с клавиатурата Sad.

Чак довечера съм на работа, дотогава ще подомакинствам малко Wink.

Кантарчето показва 64.800, бива, като се има предвид , че вчера показваше над 65 Wink.

Ще излизам да понапазарувам, че следобед ще спя и няма да остане време затова Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug!

# 671
Ехоо?
По разходки ли сте? Simple Smile Аз сега намирам малко време между излизанията да прочета.
тотоли, това макар и ГМО изглежда много вкусно.  Laughing Embarassed
Днес съм много режимна и един глад ме гони...ще издържа!  Crossing Arms Вече 2 дни си задържам последните кг, които споделих и е добре. Simple Smile
В петък излизахме с едно приятелско семейство. Помолих мацката да ме снима с бебо и като видях снимката ми идеше да се  #2gunfire. Какви ръце съм отпрала (освен всичко друго)...Преди не съм била много слаба, но ръцете винаги си ми бяха добре, а сега направо...Та още повече се амбицирах! Като ми се дояде нещо, само се сещам за снимката... Confused Embarassed

# 672
# 673
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jenny_ , много хубаво беше времето днес, поразходихме се Wink.То аз до 13.15 спах де, после Катето дремна, и чак след това излязохме, добре си подивя тя Wink.Мда, и аз като се видя понякога на снимка, с леки бузки, и ми стане криво Rolling Eyes.

Jerry F , красота!!!Много хубава снимка Hug.Още ли си без клавиатура?

Почивам днес и утре, ама то днес ми е като мъгла деня - така е след нощно дежурство Rolling Eyes.Утре вече ще съм свежарка и ще свърша това- онова у дома.Е , няма да е много, че с дружката организирахме едно кафепиене за 10 ч., после ще сме на обяд у свекървата, та може би чак в следобедните часове ще успея да пооправя у дома.Ще гледам да намеря и минутка за вас.

Кантарчето е само 100 гр. под 65, опасно близо е, ама такъв апетит ми се е отворил..... Embarassed.

Хубава вечер ви пожелавам Hug Hug Hug!

# 674
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Навън изглежда много приятно, след малко отивам на кафенце с дружката Wink.И вие сигурно си имате планове за празника Hug.

Катето още по пижама се размотава, то и каката - голяма е лудница у дома  Joy.

Кантарчето показва ужаааасни цифри, то днес няма как да съм режимна, че съм на обяд у свекървата, но ще трябва да взимам мерки Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт