Крем за около очи - IV тема

• 83 896
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • Canada
jaklins, благодаря, харесва ми това, което описваш Peace Ако се сдобия с мостра за тест, може да се реша и на пълна опаковка. Но тук, в магазините където предлагат Герлен се скъпят на мостри, оправдавайки се, че ако не пасне продуктът може да бъде върнат Crossing Arms

На Ole Henriksen хич не са лоши продуктите, тествала съм едно гелче и крем, но не си спомням кой точно, може би е показаният от milavanila Blush Марката е разработена специално за Сефора, поне така ми обясниха.

Bio-performance Shiseido ако е по-малко мазен от Бенефианс няма да ми е достатъчно подхранващ ooooh! Не знам защо за последният през цялото време докато го ползвах имах усещането, че решава проблема на повърхността на кожата, не в дълбочина newsm50

# 706
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По принцип нямам проблемен контур(не боря бръчки,тъмни кръгове,подпухналост),затова и нямам големи претенции за кремове,да подхранват и хидратират ми е достатъчно.
ОБАЧЕ зимно време,толкова много ми се изсушава контура,че имам чувство,че всеки момент ще се сцепи.Перманентно съм с кремове,искам ги мега мазни.
Дори и серум си купих за комбиниране с кремчето,който обаче не е УАУ и не го препоръчвам.Става въпрос за Estee Lauder Advanced night repair serum,който е нов продукт на бранда.Мисля,си че действа повече на бръчки,отколкото по линия на хидратация/подхранване.

Скрит текст:

# 707
  • Paris
Foncé, при нас пък точно обратното-даваме мостра или отсипваме от тестера, за да е сигурна дамата, че продукта и харесва. Peace
Bio-performance Shiseido е доста по-лек от Бенифианс-той е богат, богат.
Beautyholicа, този продукт все още го няма при нас. Нещо съвсем ново ще да е. Основното действие на продуктите Advanced night repair са възстановяване и защита.

# 708
По принцип нямам проблемен контур(не боря бръчки,тъмни кръгове,подпухналост),затова и нямам големи претенции за кремове,да подхранват и хидратират ми е достатъчно.
ОБАЧЕ зимно време,толкова много ми се изсушава контура,че имам чувство,че всеки момент ще се сцепи.Перманентно съм с кремове,искам ги мега мазни.
Дори и серум си купих за комбиниране с кремчето,който обаче не е УАУ и не го препоръчвам.Става въпрос за Estee Lauder Advanced night repair serum,който е нов продукт на бранда.Мисля,си че действа повече на бръчки,отколкото по линия на хидратация/подхранване.

Скрит текст:

Аз също имам проблем със сухия контур, който през зимата става още по-зле. Ето защо предпочитам да използва възможно по-мазни кремове за тази зона. При мен обаче има и повя на бръчици, с които също трябва да се справям. Можете ли да ми препоръчате подходящ продукт?

# 709
Понеже и аз имам сух контур, си мислех, че трябва да използвам тежки, мазни кремове. И много години ползвах такива, докато в крайна сметка забелязах, че мазният крем не значи непременно подхранващ, дълбоко хидратиращ крем.

Сега ползвам кремовете на Веледа - те не са тежки, изглеждат даже по-редки като консистенция, но при мен действат в дълбочина. И действието се забелязва в хода на времето, колкото по-дълго се ползват тези кремове, толкова по-положителен е резултатът.

# 710
Моля, препоръчайте ми добър крем за около очи, 25+. По възможност от средния клас козметика, до към 20лв. Благодаря Simple Smile

# 711
  • Варна
Понеже и аз имам сух контур, си мислех, че трябва да използвам тежки, мазни кремове. И много години ползвах такива, докато в крайна сметка забелязах, че мазният крем не значи непременно подхранващ, дълбоко хидратиращ крем.

Сега ползвам кремовете на Веледа - те не са тежки, изглеждат даже по-редки като консистенция, но при мен действат в дълбочина. И действието се забелязва в хода на времето, колкото по-дълго се ползват тези кремове, толкова по-положителен е резултатът.

Абсолютно същото наблюдение имам. Консистенцията няма нищо общо с действието.

# 712
  • Paris
Да не бъркаме хидратация и подхранване.  StopИ съответно-суха и дехидратирана кожа. Едното е тип кожа, другото е състояние на кожата.

# 713
Да, наистина, мазния крем сам по-себе си не задължително да е хидратиращ или подхранващ, затова и написах, че принципно нямам против да са мазни, ако имат и други качества.

На Веледа ги купих и аз. Този с нар повече ми допадна, докато този с шипка по-скоро не ми хареса (струва ми се, че не ми хидратираше добре и ми изсушаваше повече контура. Възможно е дългосрочно да дават добри резултати, но аз не повторих покупката, тъй като ме притеснява, че алкохола е на второ или трето място  (не помня вече) в списъка със съставките.

По отношение на хидратацията, аз бях приятно изненадана от този на Балея с урея, както писах. Ако не се търси нещо друго (борба с кръгове, подпухване, анти-ейдж мисля, че е много добър евтин вариант. Аз го купих съвсем случайно, след като направих алергична реакция от този на Елемис с колаген и просто ДМ ми беше по пътя за детската градина на детето, а много бързах. Купих го и без много да го оглеждам, основно ме привлече, че е с урея за много сух контур, май имаше и нещо, че е офтамологично тестван (може и да бъркам за това)  и го купих да имам нещо докато си купя друг крем. Та това кремче ми хидратира много добре и ми успокои кожата. За анти-ейдж не знам дали може да се очаква нещо, но  за хидратация е супер за моя контур и много по-добре от доста по-скъпи. Можеше и да ги изхвърля, тъй като междувременно си купих на Деклеор и Шизейдо, но си го мажа все още  между другото, при това без особени забележки.

# 714
На Балея съм използвала само продуктите за тяло и наистина бях приятно изненадана от тяхното въздействие върху кожата. Може би ще изпробвам и крема за околоочен контур, въпреки че моята кожата се нуждае от антиейдж ефект.

# 715
  • София
И аз в темата,същите оплаквания от  Bio-performance на Shiseido.Финните бръчки се увеличиха.
Ще търся мостри на някой друг.

# 716
Първо мазане и ми се рони - http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Forever-Youth-Lib … or-Eye-Cream-15ml - това не го очаквах  Sad

Роненето на крема се оказа най-малкия проблем, днес цял ден си чувствам некомфортно зоната около очите и преди малко видях, че имам ситен обрив около очите, направила съм реакция от крема ужас  Sad

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 16:51 от Grape

# 717
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, може ли да ви помоля за съвет - препоръчайте ми хубав крем, за възраст 34, сух околоочен контур, с малко фини линийки в тази област?
Освен на Веледа с Нар който стана хит,мога да ти препоръчам и този:
http://www.feelunique.com/p/Green-People-Soothing-Nourishing-Nig … at-Eye-Cream-10ml
Оказа се много хубав балсам,идеален за сух контур PeaceПлюс това е органик и не дразни чувствителните очи и кожа Wink
Бубка, благодаря ти за предложението, мисля да си го поръчам - спечели ме с това, че е органик. А ти някакви забележки към него имаш ли /по мои сметки го ползавш около месец вече/?

# 718
  • където си пожелая...даааа...
lawless, не е задължително Wink на мен ми свиди,честно казано,да дам 100лв.напр. за околоочен -10 мл. ooooh! Залагам на някаква средна цена,и то,използвам околоочен само денем, а вечер нанасям само масла и съм много доволна-може да не изпъват бръчките като предлаганите ефекти от скъпата козметика Wink, но пък хидратират и омекотяват чудесно Peace
Бисквитка, би ли споделила какви точно масла ползваш /извинявам се, че не точно по темата, но пък може да е полезно и на други Peace/?

# 719
  • Canada
Nik`s mom, не съм Бубка или Бисквитка, но едно мнение повече мисля, че ще е полезно Blush

Кремчето на Грийн пипъл, самостоятелно ползвано, на мен ми идва недостатъчно подхранващо и хидратиращо. След 2-3 часа фините линии се задълбават мн грозно. Но в комбинация с масло от жожоба ми върши перфектна работа, особено в дните, в които не се гримирам Peace

Общи условия

Активация на акаунт