Любители на котки тема 56

• 57 081
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
buttinsky, много красиво тигърче Hug

Забелязала съм, че като се карам на Пухчо за нещо, сякаш нарочно продължава да го прави. Дори не викам, само му правя забележка с по-сериозен тон. Навежда виновно глава уж и след малко пак си прави, каквото знае. Такива са котките - своенравни. Simple Smile

# 61
buttinsky, страхотна маца.

Не викам на котките, не защото не ме ядосват, а защото няма смисъл. Малката е глуха, топ да гръмне до нея - няма да го чуе. А големият е персиец. Той не се впечатлява въобще. Като плюшена играчка е.

# 62
buttinsky, сладък тигърчо с розови лапки! Heart Eyes

Момичета, колежките ме нахокаха, защото Марси е станал двоен откакто го взехме. Казаха ми, че котките са лакоми и аз го прехранвам, което не е добре. Rolling Eyes Така ли е?
Днес му накупих манджи за един месец напред. Embarassed

# 63
Кога успя да го охраниш, Бижу?  Laughing Той и козинка си има пуФкава, та може заради нея да ти се вижда двоен. Нашият на мен ми се струва кльощав, но баща ми днес констатира, че даже бил охранен и нямал нищо общо с онова омърлушено коте в началото.

# 64
Ми качваме се на кантара и от миналата събота до днес е наддал 440 грама. Rolling Eyes И друго вече взе да ме учудва. Много е кротък! Та той е все още малко коте, не играе хич или съвсем малко. В работата докато беше, го виждах да тръчка насам-натам, а вкъщи мирен като агънце. Сега синът ми казва, че го чува да диша на нос, ама не съм сигурна. Спи на корема му в момента. Нослето сякаш не е сухо и топло, ама де да знам. Шашнах се! Преди два дни го чух да издава някакъв кашлящ звук, но беше веднага след като се нахрани и реших, че се е задавил нещо. Кажете ми какво друго да проверя?

# 65
Леле, ама ти и на работа ли го водиш?  Joy Joy
Браво, това се казва привързаност  Peace
Моят веднъж издаде такъв странен звук между кашляне и давене и ме наведоха на мисълта, че може да има космени топки в стомахчето. Откакто му взех малцовата паста, не съм чувала такива звуци.
Но днес като спеше сякаш му свиреше носът.

# 66
Леле, ама ти и на работа ли го водиш?  Joy Joy

Joy Нее, от там го взех! Той беше служебна котка.

# 67
  • Варна
Бижу, проверявай нослето на разсънена котка! Понякога на спящата котка нослето е топличко, но е здрава. Шашкала съм се за това.
Котетата може да кашлят, когато вадят косми от стомаха. Грей понякога го прави- главата ниско до земята, покашля и ако не знаеш може да ти изкара акъла.
Ама наистина е надебелял котчо, може би не се движи достатъчно. Разигравайте те го често.
Дано да е наред писанчо!

# 68
Бижу, проверявай нослето на разсънена котка! Понякога на спящата котка нослето е топличко, но е здрава. Шашкала съм се за това.
Да, дремеше. Нали се притесних и му пипах нослето няколко пъти. Сега се разтъпка - студено и влажно е. Уф, ми уплаших се да не е настинал нещо. Embarassed

Много благодаря за успокоението! Hug

# 69
Ми качваме се на кантара и от миналата събота до днес е наддал 440 грама. Rolling Eyes
Бижу, и двамата ли се качвате на кантара?За котка 440 грама са доста бе... и то за няколко дни. Да не си наддала ти?  Laughing

# 70
asha аз мажех само с йод, без глицерин. По препоръка на приятелка, и лекаря ми каза, че се прави смес от глицерин и йод. 

Chanel* кожата е в отлично състояние, няма рано, екземи, нищо чиста кожа. Ще опитам да направя снимки, да покажа.

TINA.K няма нищо общо с това котенце. Така правя мокря, не че след това той не я облизва, до където стига де.

Тaня67 и аз така мисля. Хем се притеснявам, хем не искам да го мъча и стресирам.

LilaC не се притеснявам за детето до сега да беше оказало влияние.  Мърчо е домашен на улицата не излиза.
Предполагам, че от йода се е обелила кожата, понеже сега не се бели. То дори самия йод още си личи по козината.
Виждат се само когато го наведа напред. Ето и самото оголване. Изглежда по голямо от колкото е в действителност. Всъщност петънцата са съвсем малки и са три едно над друго точно на вратлето. На снимката изглажда така все едно целия му гръб е в големи оголвания. Утре ще опитам да направя по реални снимки. Но исках да акцентирам на самото петънце. То даже се вижда наболата козинка след пръскането със сребърна вода.

Ето и от близо. Кожата е напълно чиста:

Мисля, че горният пост е за тази тема...  Peace

# 71
Да не си наддала ти?  Laughing
Хаха Joy аз, че чупя кантара, няма спор, но Марси се мери със сина ми. Не уточних, той се занимава с фитнес и следи теглото си маниакално(а за кот взех да говоря като майка на новородено "днес акахме, после папкахме..." hahaha ). Сега се мери заедно с Марсел и без него, вече няколко дни, а и Марси видимо е станал шишкав, не е само от козината.

# 72
  • град-държава
Бижy , за седмица това е доста. Не знам с какво го храниш, но трябва да има някаква постоянна дажба като грамаж за денонощие.

За другите неща не мисля, че има проблем, моето диване даже вече и хърка откакто поодъртя  Crazy , станал е като едно "малко" прасо-порче. Laughing

buttinsky , Мацухито голям разбойник, по погледа се вижда, че гледа на беля.  Heart Eyes Mr. Green

# 73
Здравейте момичета и котачета. От една седмица не съм пипвала компютър и ще се връщам да чета и наваксвам  Mr. Green Бяхме в отпуска за празника и отидохме да се видим с родата на мъжО. Богданка бе поверена на сестра ми, която идваше да я храни. Една вечер сестра ми решила да остане да спи у нас, и на следващия ден ми се обади да се оплаче как котката не я оставила на мира, разхождала й се по главата цяла нощ и мяу, мър, обърни ми внимание, гушни ме ма сънлооо  hahaha Горката котчица сигурно много сме й липсвали и си е търсила човешка ласка. А ние пък се запознахме с Ханк, съсед на свекърва ми  Laughing

Много беше гальовен, и един такъв плюшен на пипане.

Много добър избор за коте на броя  Heart Eyes Особено разчепатените снимки са супер, хихи. Обожавам гушливи котки!

# 74
Гушливата котчица да се отчете с първа беля. Crossing Arms Laughing Сутринта ревеше някой да му обърне внимание и мъж ми го пуснал в хола. Е, любимият пух прекопал две саксийки обилно! Окопити се хайванчето, една седмица мина и се отчете. А аз съм седнала снощи да се оплаквам, че ми бил кротък котарака, да не би да му има нещо... Joy

Общи условия

Активация на акаунт