Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите храни за котки?
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
Защо котката ми има голи петна по кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите храни за котки?
Форумът съдържа различни мнения от собственици на котки относно храната за техните домашни любимци. Сред споменатите храни, като Orijen, Arden Grange, Hill's и Royal Canin, много собственици са доволни от Hill's. Въпреки това има и оплаквания за алергични реакции и проблеми с храната. Това подчертава важността на индивидуалния подход при избора на храна за котките чрез консултация с ветеринарен лекар за най-подходящите опции.
-
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
-
Защо котката ми има голи петна по кожата?
-
Защо котката ми се чеше по кожата след използване на йод?
-
Защо котката ми е агресивна към моята котка? Каква може да бъде причината за агресивното поведение на котката?
огрети от току що изгрялото слънчице

И Пухчо така се разхождаше по парапета, надничаше надолу да види по етажите какво става. Умирах от страх, ама ми беше жал да му отнема малкото свобода. Докато един ден не падна от 4-я етаж, сигурно е подгонил някоя птичка. Аз докато усетя, че го няма, докато го намерим... С баща ми няколко часа обикаляхме квартала, виках, никакъв го няма. Накрая едни деца го намериха, под терасите имаше дърва наредени и той вътре се скрил, толкова стресиран, че 100 пъти минахме оттам и не се обади. Нищо му нямаше, само едното задно краче беше навехнато на две места, изписаха му болкоуспокояващи и антибиотици, ама какъв страх брах, само аз си знам.

. Не се отчайвай и пускай обяви, особено в групите във фейсбук. Може да му излезе късмета.