Любители на котки тема 56

• 57 090
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • Costa Rica
Като се замисля, може и при Грей да е това  Thinking -  над 20 инжекции му биха пред мен за около седмица и то все в тази област, малко под врата. Имаше и малко обръснато и следи от инжекции и на крака, който не го боли, ама там няма проблем.
Най-вероятно е това. Когато взех Барак, имаше две такива по себе си, казаха, че са от инжекции. Коричките паднаха, местата се окосмиха - край на драмата.

Момичета, много благодаря за клипчето - размазах се като коте на радиатор. Прекрасни са ни дичата Hug Hug

# 571
  • Кюстендил

Цитат
Много го харесвам това коте! Има нещо хулиганско в погледа и излъчването  Laughing

Само така изглежда милата ми душичка, всъщност е най-доброто коте на света, с малки изключения де  Mr. Green. Мила...гушлива... не съм си и мечтала за по-добра от нея. Само дето е много притеснителна от непознати Simple Smile
Стига съм я хвалила, че ще вземе да и се появи англески ореол  Joy

Дай ми я на заем за няколко дни да я помачкам  Mr. Green

# 572
eliadn и Котьо - и аз благодаря за коледното подаръче! Брей как ги събрахте толкоз котки - не знаех че в темата има толкова много! Супер са всичките!

Вчера мъжът ми ме упрекна, че не съм го била решела. А аз си мислех, че късокосместите котки на трябва да се решат. Вие какво мислите по въпроса и какъв гребен бихте ми препоръчали за нашият глезен пакостливец?
Ресането на късокосместите е предимно за удоволствие и събиране на падащата козина, не е наложително като на дългокосместите (на които им се сплъстява козината). И да не го решите, лошо няма, но си е приятно занимание ако той обича, пък и помага с обирането на падащата козина. Ние имаме такава четка и съм много доволна от нея. Изглежда страшно с тия метални иглички, но те всъщност са меки и не драскат, и понеже са гъсти, събират паднала козина. За тежките периоди на скубане имаме фурминатор, него също препоръчвам.

Преди време прехвърчаха искри тук в темата, защото се възвръща периодично спора за породите. Аз избрах персиец точно заради нрава. Търсех си спокойно, кротко и добро коте.  Heart Eyes
Няма нищо лошо да искаш конкретна порода, просто тук се нервим на хора които си взимат породисти котки само за да се фукат че са маркови. Иначе според мен темперамента е важен и това е солидна причина за избора на порода, както при котките така и при кучетата (особено при кучетата, които варират много повече по всички показатели отколкото котките). И аз може да си пея в защита на уличните превъзходни, но отдавна съм си решила, че бъдещото ми куче ще бъде от конкретна порода която за мен е най-подходяща, пък кой каквото ще да казва  Laughing

# 573
eliadn благодаря за супер клипчето  Hug Hug Hug много са сладки всички муцунки
плащам данък-
чудех се с коя валута-с котката на милото, с нашата Алфчо или с на кака ми -Сенди  Crazy Mr. Green Laughing

хайде днес - с на милото

Uploaded with ImageShack.us

# 574
  • Костандово
ето го и ТОМИ Simple Smile

# 575
Дидитка, взех му една четка с две лица на мискинина.
Хванахме го да чурка и в банята и после да рови. А вчера мъжът ми беше почти сигурен, че Мацхи ми се е изчишкал в чантата, но явно било само опит. Струва ми се, че реално още не може да маркира като другите котараци, но имитирали, де да го знам... Чудя се какво да правя. Сигурно ще е много жестоко точно за Коледа да го оставим без топки. Мъжът ми заяви, че той няма да участва. Да съм се оправяла сама, мой си бил Мацухи, да съм правела каквото намеря за добре, но той нямало да участва в това пъклено дело.
Много интересно мяука напоследък. Ту тъничко като бебе, то изведнъж измучи като някой пубер. Много е интересен. Вчера една приятелка дойде вкъщи с едно букляно палто. Като се проверси на него с четирите лапи...направо й казах друг път да не е дошла с това палто, ако иска да оцелее през последните дни.

Ето и моите опити за клипчета с главно действащо лице Мацухито.

Първото е доказателство, защо всъщност се оказа лоша идея да изхвърляме стария диван, на който иначе изобщо не му е там мястото, тъй като не му е довършен гърба Но ето, че Мацухи окончателно ще му види сметката. Моля, извинете ме за пияниския глас на пресипнала кокошка. Аз сама се ужасих, но явно по този стресиращ начин звуча сутрин. Mr. Green

На второто клипче всъщност изтървах най-интересния момент -  когато сам се занимаваше с магнитчетата. Останалото си беше чиста провокация от моя страна. Както се вижда, всички магнитчета са разбутани, изпочупени, а в момента всиките са на земята.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:17 от Анонимен

# 576
  • София
Цитат
Дай ми я на заем за няколко дни да я помачкам  

Трепет, доколкото я познавам, ще се скрие някъде и няма да и видиш очите. Така прави, като дойдат гости, завира се под дивана и няма измъкване от там  Laughing

# 577
Клипчето е чудесно!
Благодаря  Heart Eyes  Hug Heart Eyes

# 578
  • София
Nolia, много ти е хубава котачката, когато я погледна, все едно че виждам моето коте Лекси, направо като сестри са Simple Smile

# 579
  • София
Nolia, много ти е хубава котачката, когато я погледна, все едно че виждам моето коте Лекси, направо като сестри са Simple Smile

Благодаря Simple Smile. Лекси е прекрасна, ако не се лъжа е дете на Чърчил, нали така? Следя му историята на този прекрасен котарак и на поколението му Simple Smile.
На моята Иза, само баща и е чинчила, но тя се е метнала на него по окраска.

# 580
Мацухи е голям циркаджия  Laughing

# 581
Здравейте и от нас! Вчера таман похвалих Пумба, че е послушен и дявола се активизира. Изпика се на машината ми за глина, понеже заемаше мястото му на бюрото. Преди малко се изпикал и на юргана, пак пера 67376 броя спално бельо. После реши да си разхожда купата с вода, всичко стана мокро, а той цапа вътре и после на леглото. И ме гледа нагло. Ама му го върнах. Изкъпах го hahaha hahaha hahaha Къпя го и му говоря като някаква откачена- " Нали искаш да ти е мокро, ей гледай колко мокро има тука, що не се кефиш ". Мисля, че ми разбра намека. Ей го на гада неден, мокър и депресиран
http://imageshack.us/photo/my-images/266/20122011807.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/502/20122011808.jpg/

# 582
  • София
Ох, Танч, сигурно не ти е весело, но много готино ги разправяш  Grinning Явно си човек с много широка душа, аз таквози дзвер не бих могла да изтърпя  ooooh! Какъв е сладък иначе на снимките Проклетинчо, с тези изписани като с очна линия очички  Heart Eyes Дали да не споменем пак кастриране и натирване, белким някакси телепатично се стресне и вземе да кротне?  Crazy

И ако трябва да съм сериозна - определено смятам, че кастрирането ще ви спести доста от сегашните неприятности, най-малко пишкането.

# 583
Танч, кой ще победи?

# 584
Накрая ще оцелее само един Joy Като в сървайвър сме. Ама много го обичам бе хора. Зъл е, ама ми е много хубав. И да ви кажа вече не ми прави впечатление много. Той прави поразии, аз отивам, оправям и толкова, не го отразявам. Интересното е, че по принцип съм хипер нервен тип и избухвам за всякакви неща, ама тоя гад ми е влязъл под кожата и не мога да му извия врата. Помага ми да си калявам нервите.

Общи условия

Активация на акаунт