От Франция до България - превоз на покупките ни (7)

• 29 697
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София-Лагера
не сме получавали поръчки на Yves Rocher след дата 19.11.2011г
това не е ли много странно ?
Нали има поръчали от Рошето до Смарта?
Aз имам 1 бр.Парите са дръпнати,от основния сайт е за 25 е.
Във вторник получих 2 имейл .
Ще видим дали ,ще се появи при Смарт.

# 691
ЧуШлИвО ЛюТе, от кога е тази, която ти е отбелязана? Аз имам една от 21/11 с адрес Бонди и се чудя какво става с нея /че и разделена, че е маса за малкия със сивата чанта/.
Другата от 10/11 с адрес Лил, пише че ми е доставена на 23/11, та явно се надявам, че е една от тези 191 бр.
А между другото от 24/11 същата маса за детето вчера дойде до Бг адрес, утре гледам, че и чантата ще дойде
От 22ри,пише non distribué и за нея обещаха да ми върнат парите.За другите ни вест ни кост.Ще умра от яд че не поръчах играчките до бг

# 692
Flash* Браво! Ето това е супер  Grinning Дано и ние имаме този късмет  Praynig И аз днес им писах, но за сега само автоматичните отговори с входящи номера. Мисля си и друго, че и за тях май ще е по - добре да ни ги изпратят вместо да връщат парите, защото със сигурност говорим за доста голяма сума. Не са една - две поръчки.
Иначе цял следобяд се опитвам да си вляза в суивито в 3сссс и ми дава, че има технически проблем да опитам по - късно  Tired

# 693
Flash* Браво! Ето това е супер  Grinning Дано и ние имаме този късмет  Praynig И аз днес им писах, но за сега само автоматичните отговори с входящи номера. Мисля си и друго, че и за тях май ще е по - добре да ни ги изпратят вместо да връщат парите, защото със сигурност говорим за доста голяма сума. Не са една - две поръчки.
Иначе цял следобяд се опитвам да си вляза в суивито в 3сссс и ми дава, че има технически проблем да опитам по - късно  Tired

Веднага ли получи автоматичните отговори?Писах от 3 акаунта,но нямам автоматичен отговор.

# 694
  • София
А откъде вземате номерата за проследяване на колисмото - СД ги публикуват, ама ФТБ - не ?

# 695
...
Веднага ли получи автоматичните отговори?Писах от 3 акаунта,но нямам автоматичен отговор.
Горе - долу след 30 мин.

# 696
 ooooh! Не знам дали ще успея да ви изчета, от обяд до сега поне 5-6 стр сте изпсали, почнах отзад напред, но сега и да питам.

Това е банкирането ми, до сутринта на мястото на Блокирана сума, където сега съм написала ??? стоеше блокираната сума за поръчка от ИР...сега обаче ми се губи нещо, това означава, че е изтеглена или е разблокирана, ако е изтеглена, то в Извлечение трябва да има от кого, но вероятно утре ще се появи, права ли съм?

newsm78 Примерно писмо за неполучена поръчка до ИР да сме измислили?

# 697
И аз със същата ситуация.
Днеска блокирани пари "заминали" - значи утре ще видиме "кои е тези мръснице" кои ние изтеглили пари

# 698
  • София
ани, не си добавила банкирането си, но при мен преминават от авторизация в транзакции - разделени са на 2 горе авторизация и там стоят блокираните суми, долу транзакции - сега ИР са в транзакции, утре - другиден очаквам да ги осчетоводят и да минат в сметката - плащания Peace

# 699
  • София-Лагера
Ани трябва да са изтеглени.
Не знаеш ли колко пари си имала?

# 700
 ooooh! Не съм добавила, я, `щот съм патица, то кат` съм поръчала през Франсето си ми личи де, ей го:
http://prikachi.com/images/161/4097161A.jpg

Деси, не, знам колко пари съм имала, тези 55, които са първоначалното салдо (+1-2лв, които отодха за такси в банката), блокираната сума ми беше към 40лв, тя ми се губи....не ми се ще да е така, но на 99% съм сигурна, че е дръпната...  #Cussing out

Въпросът е сега какво да правя и какво да пиша на ИвРушето  Crazy

# 701
  • София
Ани, с последната ми поръчка от ИР стана същото. Но, парите бяха освободени/ разполагах с тях/ за 2 дни. После ги дръпнаха....
До ден, два ще излезе от къде са усвоени Sad

# 702
  • София
ooooh! Не съм добавила, я, `щот съм патица, то кат` съм поръчала през Франсето си ми личи де, ей го:
http://prikachi.com/images/161/4097161A.jpg

Деси, не, знам колко пари съм имала, тези 55, които са първоначалното салдо (+1-2лв, които отодха за такси в банката), блокираната сума ми беше към 40лв, тя ми се губи....не ми се ще да е така, но на 99% съм сигурна, че е дръпната...  #Cussing out

Въпросът е сега какво да правя и какво да пиша на ИвРушето  Crazy
моето банкиране е в пощенска, нямаш ли извлечение по картата /при мен има - там се вижда най-точно движението - блокирани, от кой, кога, изтеглени и т.н./ newsm78

по този повод наистина, може ли някой френскоговорящ да напише писмо до ИР, въпреки че аз последния път ги попитах на английски, което не им попречи да ми отговорят на френски  Mr. Green

# 703
  • София-Лагера

Продължавам настойчиво да ви търся на телефон,но не ми вдигате. Моля, спешно да отговорите на въпросите, които зададох. Заради това мълчание от ваша страна изпадам в още по-неловка ситуация и не знам какво да предприема. Изпратих запитване до D-r Pierre Ricaud, за колетите на мое име, на съпруга ми и на майка ми,които са изпратени на 16-ти, 18-ти и 21-ви, като ги попитах дали не са върнати от пощата, защото са все още със статут "expediee" в сюивито. Сервис клиент след 15 мин бяха изпратили повторно 1 нов колет със същото съдържание, а преди половин час още 1 колет от общо 5. Предполагам, че така ще се получи и с останалите. Като ми се извиняват и молят да приема 1-я който получа, а дублирания да го върна. И сега какво?? Ако имаше информация по въпроса, нямаше да си създавам допълнително главоболия на фона на останалите. Какво ще се получи - увеличавам бройката на неправомерно поръчаните колети??????

Ужас от ФБ ooooh!

# 704
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Къде гледате за надписа Недоставено поради форсмажорни обстоятелства - в сайта от където е поръчката или в сайта на Колисимо?

Намерих сама отговора - в Колисимо

Общи условия

Активация на акаунт