Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 226
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Горна Оряховица
Здравейте и от нас. Аз да питам как пиете кафе сутрин? Аз вчера изпих 3 глътки с надеждата да ме разхлаби и то след като накърмих мишока, и резултатът беше 4 часа сън общо от 12 до 22,30. За витамин Д-то - на нас ни изписаха Деавит, но от 21-ия ден.
И по моя проблем - моля помагайте. От запек май хемороиди ми излязоха - голяма болка, голямо чудо #Cussing out Чак като се сетя и не ми се ход до WC-то. Чудех се да си взема едни хапчета дето ни ги даваха в родилното - Безилакс. Ама незнам дали няма да навредят на малката мишка. Ще взема да звънна на докторката да я питам. А ако някой има идея с нещо природно - казвайте.

# 346
  • Добрич
Оф,писна ми от тия памперси,аз ли не правя нещо както трябва незнам,но от една седмица при всяко изхождане на бебето всичките му дрешки са омазани...  #Cussing out даже и до чорапите днес беше стигнало.

# 347
Здравейте и от нас. Аз да питам как пиете кафе сутрин? Аз вчера изпих 3 глътки с надеждата да ме разхлаби и то след като накърмих мишока, и резултатът беше 4 часа сън общо от 12 до 22,30. За витамин Д-то - на нас ни изписаха Деавит, но от 21-ия ден.
И по моя проблем - моля помагайте. От запек май хемороиди ми излязоха - голяма болка, голямо чудо #Cussing out Чак като се сетя и не ми се ход до WC-то. Чудех се да си взема едни хапчета дето ни ги даваха в родилното - Безилакс. Ама незнам дали няма да навредят на малката мишка. Ще взема да звънна на докторката да я питам. А ако някой има идея с нещо природно - казвайте.
аз пия и сутрин и следобяд кафе,но буквално преди кърмене и не му влияе на явор Naughty ама той си е малко куче марка-разсънва се от бира вместо да му се доспива Joy Joy да не си помислите че му давам да пие,ама докато бях бременна като пиинех малко и той ме спукваше от шутове Joy

# 348
  • DE
Круши, сушени сливи, помело - всяко от тези ме разхлабва Simple Smile

# 349
Оф,писна ми от тия памперси,аз ли не правя нещо както трябва незнам,но от една седмица при всяко изхождане на бебето всичките му дрешки са омазани...  #Cussing out даже и до чорапите днес беше стигнало.

Слагай лепенките една върху друга доста пристегнати и няма да имаш грижи  Hug.

# 350
  • на Дъждовен остров

Слагай лепенките една върху друга доста пристегнати и няма да имаш грижи  Hug.

Аз от Памперсиоте няма начин да не сме изцапани до ушите.  сЕГА МИНАХМЕ НА HUggies че тук май други марки няма.  Стягам уж обаче пък запознаха да се правят решки около крачетата все едно са и малки памперсите.  Та вече не знам кое е по добро да ми маза дрешките или да е с пристегнат памперс около крачетата.

А за прясното мляко разбрах че не трябва.
Иначе за тоалетната тук са ми изписали едно като гъсто прясно мляко по 5 мл и след 2часа обезателно съум на тоалетна.  Само че не искам да си свиквам стомаха да ходи на тоалет с лекарства.

# 351
  • Пловдив
Гери, и след предното раждане и сега се сдобих с хемороид и също като теб, чак не иксах да ходя до тоалетна, док ми препоръча доматен сок сутрин по 1 чаша на гладнои се оправих, миналата седмица действах пак така:)
Зпапмерсите - доста пострадахме от Либерото, татито купи Памперс, но турски/ не бях виждала такива преди/ и не са лоши, по- мекички са, течове има, ако е спала по - дълго

# 352
  • София
Аз си правя едно дълго кафе сутрин и го пия докато свърши, което понякога е до следобед, на Ема не й влияе на съня, спира да спи слд 18ч, а аз тогава вече не пия кафе Mr. Green
Гери, ако ще взимаш медикаменти май е по-добре бизакодил свещички да са. На ме в болницата ми казаха, че бизилакса предизвиква нервност у бебета и се отразява и на тяхните изхождания. Другия вариант е да изцедиш преди приема на медикаментите и да нахраниш с изцедена кърма докато спре влиянието на лекарствата върху кърмата Peace

# 353
Леле кога ви стига времето да пишете? Аз уж имам и помощник - мама, но пак времето не ми стига. "Свалям Ви шапка", особено на майките с по две деца.
Аз за съжаление почнах да дохранвам моята бебка, защото мисля, че кърмата не й стига. В началото 2-3 минути суче ефективно, явно тогава изтича по-лесно мляко, а след това намалява и тя суче вяло и заспива. вдигам я да се оригне и събуди пак я слагам, така и на двете гърди. След това цедя, но е доста малко - 5-10 мл. Започнах да я дохранвам, но честно казано незнам колко да й давам. Веднъж и дам 30, веднъж 60 мл, тя днес става на 15 дни. Колко трябва да яде, ако може някой да ми каже? Цедих се няколко пъти, за да разбера колко кърма имам - не е много 40-50 мл и от двете гърди. На всичкото отгоре, повръща, не много, но почти след всяко ядене.

# 354

Вземи си разхлабващи шоколадчета поне 3-4 пъти през ден по едно..И аз имах подобен проблем след секцио. Оправих се.. Peace

# 355
И аз да споделя какво става около нас..Simple Smile
Вече сме на месец  и половина..Аз май трябва да пиша в октомврийската тема?? Терминът ми беше за 5 ноември, но родих със секцио на 25 октомври..Свикнала съм с вас и ми се иска да ни приемете Simple SmileSimple Smile
Нашият бебок се развива много добре. Обича да си похапва. Храним се повече с АМ, тъй като кърмата ми е много малко. Давам му през хранене да сучи и го дохранвам със 60 грама АМ. През останалото време сме на Фризо Вом. Много добро мляко. На Ники му се отразява много добре. Бяхме на НАН и Фризо, но много повръщаше, повече от нормалното, според мен. По мнение на педиатъра, минахме на Фризо Вом. Ники се събужда и през нощта и иска да яде. Ако не му дам става революция от рев Simple SmileСтомахчето му почива, тъй като, ако го нахраня примерно в 20 часа..той се буди чак в 2 часа да яде. След това се буди като по часовник на три часа. На 29 ноември бяхме на първата консултация и беше 4 килограма и 56 см. Изписаха ни 2.950кг при раждане 3.190кг. Сега ще видим на 30 декември колко сме големи. Като цяло ми изглежда много пораснал. То си е и нормално, на 25 декември ставаме на 2 месеца. Времето минава безумно бързо. Ники си го гледаме предимно сами с мъжа ми и каката, която ми помага много по нейно желание. Таткото го гледа вечер, защото е на работа през деня. Като цяло Ники е кротък. Плаче на моменти от коликите, но рядко. Много е хубаво да си има човек две дечица..Сякаш светът около нас стана по-щастлив и шарен:) Поздрави от нас!  Hug

# 356
  • Добрич

Слагай лепенките една върху друга доста пристегнати и няма да имаш грижи  Hug.

Така правя,но пак се омазва положението. Сега сме на Пуфис,другия пакет се връщаме на Памперс.

gerganna ако видиш на 1ва страничка колко много сме родилите през октомври,а колко има и преди това...тук ни е мястото,няма да ходим в друга тема!

# 357
  • Плевен

сутрин на гладно, хладка вода с мед, чай с мед, въобще течности, които да упражнят налягане върху чревното съдържимо и да го "накарат" да излезе  Mr. Green. Иначе храни - броколи, киви, овесени ядки, портокалов сок.

От два дни явно моята мома е в криза и ми виси на циците през час, мрънка, реве неистово и щом я оставя на друго място и не е в мен рееееееееев, а съм сама с двете щерки, добре, че голямата е на градина.
Браво на порасналите бебоци  Hug, все така да растат и да се хранят.

Слагам пелени Либеро и засега сме  доволни.

gerganna не те пускаме, къде ще ходиш ... ти си си ноемврийска мама Simple Smile.

# 358
Благодаря за отговорите, момичета! Hug Във втроник сме на консултация, че ще ни слагат ваксина и ще питам за капките.
Cambria не бъркаш предимно на АМ.
Ала Бала и мен ме е много страх да я правя тази процедура.
Гери сушени сливи накиснати в топла вода от вечерта и сутрин на гладно пиеш водата, а може и сливите да ядеш непречи.
Sneakers и аз все си мисля, че ни ги слагам правилно тези памперси... Ако не ги стегна много изпускат, ако ги пристегна му се отпечатват на крачетата. Незнам дали да не сменя марката - сега сме с "Памперс".
gerganna я си стой при нас!  Naughty

Да ви се оплача, моят малък мъж много трудно се буди. По половин час преди ядене се мъчим да се събудим, от което аз направо вече полудявам. то е щипане, говорене ... Днес, след като го събудих с триста зора изяде половината мляко и пак си заспа.  ooooh! ще откача

# 359
  • DE
Barborana^, аз пък се чудя как да го приспя! Simple Smile Мръсните колики го будят постоянно, а като се опитам да му дам анасон, ми се мръщи и не иска Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт