). Намираме време, дори с две деца.
. - и то от едната, другата няма почти нищо. Явно минаваме на шишето - та да питам препоръчайте ми стерилизатор. Че аз имам само едно шише и досега го стерилизирах на котлона. Ама днес ще изляза да купя още и ще е по - удобно. Освен това давате ли вода между храненията с АМ?
Не сме правили от 5и месец май. Ама както казва На нади - с епизиотомията голям страх имам. Но, като ми свърши да ми тече мисля да закупя и аз презервативи и ...
Разисквате точно въпросите, които и мен ме вълнуват и всички сте много свежи. Ще се радвам да ме приемете при вас, за да споделям и аз притеснения и радости.
Разисквате точно въпросите, които и мен ме вълнуват и всички сте много свежи. Ще се радвам да ме приемете при вас, за да споделям и аз притеснения и радости.

). Намираме време, дори с две деца.
лекарката ми работи чак от 13:30 и затова питам първо вас ако можете да помогнете, а и няма на кого да оставя малката
[/i]

, да не вземете да му кажете 
Не знам какво е това чудо – отказвам да му повярвам, че не му стига кърмата, защото като започна да суче в 5.00 и двете ми гърди бяха пълни до пръсване.
лекарката ми работи чак от 13:30 и затова питам първо вас ако можете да помогнете, а и няма на кого да оставя малката
а и напоследък нещо не ми остава време да готвя и все ям сухи неща...а това май не е добре за кърменето...ох незнам...чувствам се супер изтощена,но сигурно всички сме така
най-огромно възхищене изпитвам в момента към майките на две или повече деца
как издържате бе хора
(естествено в кръга на майтапа)
как издържате бе хора
(естествено в кръга на майтапа) 

Препоръчани теми