Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
...........
Аз ли съм единствената престрашила се мама??  newsm78

Не. Ние не сме спирали ( освен едни 40 дни  Wink). Намираме време, дори с две деца.

# 511
Здравейте. Да ви се оплача..моите дечица са на антибиотик. Момичето ни е с бронхит. Малкият е с настинка, с наченки на хрипове. Тази нощ спа по-спокойно. Стискайте палци всичко да е наред около нас  Hug

# 512
И при нас не се е случвало от лятото но ще се престраша скоро.Даже се шегуваме,че спазваме Коледните пости,само където продължиха доста дълго време... Joy

# 513
  • Горна Оряховица
Добро утро. Да ви се оплача на мен ми намаля кърмата и след едно денонощие мъки да сучем, минахме на АМ. Аз се чудя цял ден вчера защо милия се събужда на един час, а то не му стигало. Снощи в 22,30 се нахранихме с шишето и като заспааа... толкова спокойно спахме и двамата. В 5ч. се изцедих и познайте - 120гр от 20,30 снощи до тая сутрин cry.  - и то от едната, другата няма почти нищо. Явно минаваме на шишето - та да питам препоръчайте ми стерилизатор. Че аз имам само едно шише и досега го стерилизирах на котлона. Ама днес ще изляза да купя още и ще е по - удобно. Освен това давате ли вода между храненията с АМ?
А за секса - туй какво беше  newsm78 Не сме правили от 5и месец май. Ама както казва На нади - с  епизиотомията голям страх имам. Но, като ми свърши да ми тече мисля да закупя и аз презервативи и  ...  Embarassed  Laughing Laughing Криско поне свикна и си спи в леглото, затова няма да ни пречи. Айде лек ден на всички. Wink

# 514
Здравейте момичета,
аз съм нов потребител-ноемврийска мама- дъщеря ми се роди на 17.11. Миналата седмица за първи път погледнах за какво става въпрос във форума и много се зарибих Grinning Разисквате точно въпросите, които и мен ме вълнуват и всички сте много свежи. Ще се радвам да ме приемете при вас, за да споделям и аз притеснения и радости.

# 515
Здравейте мами!Извинявам се ,че се отчитам толкова късно.На 28.11 в 11:40 след система с Окситоцин родих сина ми Кръстьо 3,550 кг 52 см.Кърмим се на поискване и до вчера се притеснявах дали е нахранено детето,но след като отидохме на лекар и се оказа че е 4,100 кг,а ни изписаха 3,440кг,се успокоих.

# 516
Здравейте момичета,
аз съм нов потребител-ноемврийска мама- дъщеря ми се роди на 17.11. Миналата седмица за първи път погледнах за какво става въпрос във форума и много се зарибих Grinning Разисквате точно въпросите, които и мен ме вълнуват и всички сте много свежи. Ще се радвам да ме приемете при вас, за да споделям и аз притеснения и радости.
добре дошла  bouquet
ние почти не спахме и вече съм smile3511
добре че след седмица си отивам при мама,че да и поверя за малко внучето поне да мога на един фризиор да отида че съм, заприличала на баба яга afwitch
да питам консултантите-има ли възможност кърмата да не е достъатъчно хранителна?питам защото вчера ми се наложи да дам около 50 мл.АМ че не ми стигна изцедената и след това явор моментално заспа,а преди това прекарах 2 дена дондуркайки го.днес пак не спи и само нервничи Crazy

# 517
  • DE
Относно секса - трябва ли да е с презерватив?  Embarassed На нас ни е рано, но да знам.
Вчера Мартин ми повърна като фонтан, чак през носа му излезе. Много се притесних. Днес пак яде, яде малко и повръща мъничко. Да го водя ли на лекар?

# 518
Относно секса - трябва ли да е с презерватив?  Embarassed На нас ни е рано, но да знам.
Вчера Мартин ми повърна като фонтан, чак през носа му излезе. Много се притесних. Днес пак яде, яде малко и повръща мъничко. Да го водя ли на лекар?
явор също повръща почти след всяко хранене,но ако наддава на кг не мисля че е притеснително.но ако ще си по спокойна поне звънни на педи да питаш Naughty

# 519
...........
Аз ли съм единствената престрашила се мама??  newsm78

Не. Ние не сме спирали ( освен едни 40 дни  Wink). Намираме време, дори с две деца.

И ние намираме време... от 27 ден след раждането нататък поне през вечер...
mimoza, ако искате да му направите братче.. действайте без презерваив  Laughing за противозачатъчни и спирали е още рано доколкото знам  Peace Simple Smile

# 520
  • гр. Стара Загора
имам въпрос към консултантите :
тази сутрин видях на лявото си зърно нещо като мехурче... боли ме ужастно като кърмя... и със силиконови зърна ме боли ужастно... а преди време малката ми беше сцепила дясното зърно, но зарастна... сега пак ме боли и има отделяща се кожичка... като от спукано мехурче Sad лекарката ми работи чак от 13:30 и затова питам първо вас ако можете да помогнете, а и няма на кого да оставя малката Sad

# 521

mimoza, ако искате да му направите братче.. действайте без презерваив  Laughing за противозачатъчни и спирали е още рано доколкото знам  Peace Simple Smile[/i]

Е, нека е сестричка, де  Wink Mr. Green

bridget, добре дошла и честито бебче  Hug
Ако искаш сподели как се казва дъщеричката ти, за да ви добавя в списъка в началото на темата!

prodigy_26, честито бебче   bouquet

Гледам подхванали сте сексуалната тема.
Моя мъж замина за Банско 2 седмици след раждането, т.е. тази екстра при нас липсва. То и да си беше при мен, пак нямаше да го огрее скоро  Twisted Evil може би някъде около първия рожден ден на детето, но той още не знае  Whistling, да не вземете да му кажете  Wink

Да отчета поредната безсънна нощ – спала съм от 3 до 5. В 5 часа като се започна едно кърмене, рев, пълнене на памперси, пак рев, пак кърмене... та до 10.00  Сега спи 5 мин после плаче, приспивам го 15 мин, после пак спи 5 мин и така  Tired Не знам какво е това чудо – отказвам да му повярвам, че не му стига кърмата, защото като започна да суче в 5.00 и двете ми гърди бяха пълни до пръсване.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:14 от fio

# 522
  • София
имам въпрос към консултантите :
тази сутрин видях на лявото си зърно нещо като мехурче... боли ме ужастно като кърмя... и със силиконови зърна ме боли ужастно... а преди време малката ми беше сцепила дясното зърно, но зарастна... сега пак ме боли и има отделяща се кожичка... като от спукано мехурче Sad лекарката ми работи чак от 13:30 и затова питам първо вас ако можете да помогнете, а и няма на кого да оставя малката Sad
  Прегледай тази статия - Блистер или запушена пора на зърното,  като начало, за да прецениш дали става въпрос за същото. В повечето случай, а и от описанието ти за проблемите, които имате, най-вероятно е поради недостатъчно хубавото и дълбоко засукване на бебчето. Най-добре в дългосрочен план, ще се отрази да се стремиш да подобриш поемането на гърдата максимално дълбоко  и ако е необходимо някаква корекция на позата.

# 523
фио,и ние сме така и за това попитах дали е възможно да не е достатъчно хранителна кърмата ми,защото не заспива като преди след хранене newsm78 а и напоследък нещо не ми остава време да готвя и все ям сухи неща...а това май не е добре за кърменето...ох незнам...чувствам се супер изтощена,но сигурно всички сме така Hug най-огромно възхищене изпитвам в момента към майките на две или повече деца  bouquetкак издържате бе хора #Crazy(естествено в кръга на майтапа)  bouquet

# 524
най-огромно възхищене изпитвам в момента към майките на две или повече деца  bouquetкак издържате бе хора #Crazy(естествено в кръга на майтапа)  bouquet

Майтап, майтап, ама аз скоро ще си хвана багажчето и заминавам доброволно в лудницата  Crazy

Тео спи най-спокойно някъде от 20.00 до 0.00, и вместо да легна да поспя, за да имам сили за нощната веселба, точно тогава баткото ме окупира и се започва - да си играем, да гледаме филмче... снощи до 11.30 правихме коледни звездички  Mr. Green

Ама да са ми живи и здрави само, аз все ще намеря време за сън... след няколко години  Mr. Green Wink

Общи условия

Активация на акаунт