. Относно сокчетата - тотално се отказах и смятам и другия месец да не го правя. Ако док пита ще кажа, че съм дала, но не ги иска и готово. Относно нощното кърмене и вие, и всички познати около мен ме резубеждават и колкото повече го мисля, толкова по-гузно ми става, че ще го мъча, та... смятам да поотложа. Ако видя, че наддава "застрашително" ще помисля по въпроса, но засега - да си хапва
. Относно пишката - много ми е гадно и мъчно, и ми е жал, но от два дни правя някакви бегли опити и смятам да свърша "тази работа" както трябва. По повод на посоката на пишката - на нас в болницата ни казаха нагоре да стои
Почти се е затворило, но продължаваме да му слагаме спирт. За тези пъпчици с бялото връхче по лицето - и ние имаме няколко. Какви са? Аз мислех, че е от претоплянето вчера.

А за пъпчиците вече не знам какво да кажа.Страх ме е да не останат белези на детето
Вече две седмици го мъчат тия пъпки и много ми е жал.Дано минат скоро

?
, че ми става доста мъчно като го гледам как свива юмручета и се свива.
А за пъпчиците вече не знам какво да кажа.Страх ме е да не останат белези на детето
Вече две седмици го мъчат тия пъпки и много ми е жал.Дано минат скоро 
След малко отиваме на разходка, ще купуваме шаран ако намерим такъв, който не е жив, да не ми подскача в количката и после в парка да събираме клонки за зимния ни букет у дома
Че ще пращам мъжа ми да търси,а в най-близкия магазин има само контейнери на Чико, които са 4 бр. , а аз си харесах на Авент 10 бр. за същите пари.. Та идеята ми беше да купи пликчета ако няма друго.
Че ще пращам мъжа ми да търси,а в най-близкия магазин има само контейнери на Чико, които са 4 бр. , а аз си харесах на Авент 10 бр. за същите пари.. Та идеята ми беше да купи пликчета ако няма друго.Препоръчани теми