МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 922
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Зази: МИличка, много се разтревожих за вас-знам колко е гадно да си с 3 деца болен и в невъзможност да се грижиш за тях! Бързо оправяне от нас и много, много позитивна енергия! Praynig Hug
Нелили: Първо да те поздравя за желанието.  bouquetИ аз искам да направя колаж, но коледен, а още на мога да се наема, защото нямам и секунда време. Но...ако искате да направим няколко с готова програма( защото в един не се събират)..тогава ще го направя! Hug
И въпросчето: Коледни снимки ли да пращаме или не?
violaola Щом имаш желание да пишеш, въпреки случващото се напоследък добре дошла и късмет! Peace А за Буба...бих искала да ти кажа, че въпреки първото впечатление -тя е много чувствителен, интелигентен и умен човек..така, че заравяйте томахавките  и смело напред! Hug

# 556
  • Сливен
Пък аз подаръка на Жужито го купих, ма не съм го пратила....иииии толкова ми хареса, че и на себе си купих същото Crazy
А така Шени, ще си имаме еднакви подаръчета и ще си спомняме за тази Коледа Simple Smile Hug Blush Все пак е ПЪРВАТА КОЛЕДА на нашите малки съкровища Simple Smile

violaola, добре дошла и бързо оздравяване на всички в къщи Simple Smile Но и аз като Шени мисля, че не е нужно да нападате Бубето, всеки има право на мнение Simple Smile

Jira, честита ви годишнина! Пожелавам ви още дълги години заедно и много щастливи!  bouquet

Тони - добре пристигнала и от нас Simple Smile

# 557
ихуу, имам питане аз за коларгола - с рецепта ли се продава ? искам да си взема за САЩ, за всеки случай. Rolling Eyes

# 558
  • София
ихуу, имам питане аз за коларгола - с рецепта ли се продава ? искам да си взема за САЩ, за всеки случай. Rolling Eyes

Коларгола се прави в аптеките , но мисля , че беше с кратък срок на годност!

# 559
  • София
Не можеш-има малък срок на годност, но ако вземеш съставките поотделно и ти обяснят как да си го правиш-да!Ако искаш ще питам!

# 560
Не можеш-има малък срок на годност, но ако вземеш съставките поотделно и ти обяснят как да си го правиш-да!Ако искаш ще питам!
пф, става сложно. карай. мерси за инфото, Марте!  bouquet

# 561
Жира честита ви годишнина! Желая ви още 14 пъти по толкова щастлив семеен живот!
 Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
А Сиянка ако те ядосва много я пращай на Дани, да си я гледа той, няма после наготово да взема я Laughing
Нелли предварително благодаря, че пак се нагърбваш да ни зарадваш. Ще гледам до утре да пратя снимки.
Стискам палци на всички болнички да оздравяват бързо Praynig

# 562
  • София

Е само "Марте" ли ?  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy

Пожелавам на всички болни да оздравяват бързо  Hug

# 563
  • София

Пък аз подаръка на Жужито го купих, ма не съм го пратила....иииии толкова ми хареса, че и на себе си купих същото Crazy[/i]

Хахаха, Шени и аз така направих!
Дам темата стана много забавна, очаквам с нетърпение включването на  Буба, Хера и Луси   Mr. Green

# 564

Joy Joy Joy Joy

Нелллчоооо, соррии, не знам защо не съм видяла твоя отговор !  Hug Hug Hug

# 565
Бисквитка, то моето чувство за хумор наистина не е за всеки. Laughing
Да не забравите да изпратите сметките за хонорара на Буба.
Женажена, отдавна съм разбрала това.Всъщност към нея са ми другите симпатии,ама не ми се искаше да го съобщавам още, защото става тъпо.Минала съм възраста на детинщините, просто се шегувах.Сигурна съм, че си разбрала това. Благодаря.
Норе, коларгола е колоидно сребро на прах и какво беше още newsm78, май йод.... не е сложно можеш да си вземеш и да си го смесваш.Едни от най безобидните капки са, а имат силно антибактериално действие.

# 566
  • Сливен

Joy Joy Joy Joy

Нелллчоооо, соррии, не знам защо не съм видяла твоя отговор !  Hug Hug Hug

Норе, ние ги ползвахме тези капки и макар, че всички много ги хвалят при нас хремата не отшумя с тях Sad Помогна ни единствено спрейчето ТАНТУМ ПРОТЕКТ (в комбинация с аспиратора Маример), което и сега ползвам за хремата покрай зъбоникненето и отново има ефект от него Simple Smile А за КОЛАРГОЛОВИТЕ капки - ако са приготвени се ползват в рамките на 7 дни и се хвърлят, но можеш да попиташ наистина как да си ги приготвиш и да си вземеш необходимите неща Simple Smile Blush

# 567
Да взема и аз да драсна два реда,че зверчето заспа.
Днес страшна мъгла,ръми цял ден,неможе да си подаде човек носа навън.

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ЖИРА. Two Hearts Wine Glass

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ НИ !

Тони
добре завърнала се в Белгия

Жълтък и глутен не съм давала още,мИсо също,чакам педи да ме подбутне,пък и имам още зеленчуци за въвеждане.

Луси радвам се ,че резултатите са ОК.
Аз пуснах кръвна група на Мариела от любопитство.И сетрата питала ММ,защо и той така и казал.Кво значи ,че са още малки,тя кръвта си е кръв,няма като стане на 1 годинка или на 5г да му се смени от Б на нулева

Всички болни да оздравяват,че те много хора се оплакаха..нещо епидемия настана. cold Ill

# 568
Малко снимки от мен...

http://prikachi.com/images.php?images/123/4137123a.jpg - гледам Бъз-Бъз
http://prikachi.com/images.php?images/133/4137133t.jpg - имам си столче
http://prikachi.com/images.php?images/136/4137136o.jpg - от коледния тоалет само бодито ми става
http://prikachi.com/images.php?images/139/4137139f.jpg - имам си и шапка
http://prikachi.com/images.php?images/147/4137147u.jpg - с кака
http://prikachi.com/images.php?images/151/4137151U.jpg - елхата...

# 569
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ЖИРА и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ!
Болните да оздравяват!

Нели- чудесна идея за ново клипче предколедно, ще пратя снимки във фейса и чакам потвърждение
[b]Мист[/b]- много са ви хубави снимките!

Сима тръпки ме побиха като ти прочетох поста. Ясно, че косата ще порасне, но въпросът е принципен. Така миналата седмица майка ми захрани детето с кайсия...А аз от дете съм стригана масово от бабите през лятото, а в останалото време от майка ми- като момче. Дано твойта дъщеричка да е доволна, за другото ще трябва да се разберете със свекървата. Много е гнусно това поведение.

За термочантата- и нашата е на Tigex и съм много доволна.

Днес и ние не излизахме, навън е отвратително!

Как ги карате тези бебета да ядат не знам. При нас е мъка голяма- едно стискане на устата...мислех, че с доволно вкусна каша ще станат нещата, обаче съм сбъркала.

Ставам, че ме викат  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт