В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 569
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Беки_Б и всички други мами.Вие сте си намерили информацията!Аз ентусиазирана бързам да пиша да ви кажа Grinning. Та щях да кажа за мол софия (което вече знаете).Гледам обаче ,че сме пропуснали темата за раждането ,а тя ми е някак най-непозната.Ако все пак искате, понеже на мен ми е най-удобно там,бих  се радвала да не ходя сама и да си имам компания.Ако на някой му е удобно и реши да ходи ..Сигнализирайте! Аз и без това съм малко плаха на такива бременни събития Simple Smile

Аз съм навита за лекциите от 13-ти декемви  Peace
И при мен активността не е на най-високо ниво, но ще ми бъде интересно и ще се радвам ако сме дружинка!  Hug

# 76
Добро утро!
Пак ли аз съм от най-ранобудните?
Вчера май не ви допадна особено закуската, затова ви поднасям нещо по-леко днес:

Днес пак съм на училището за родители, темата е "На пазар за мама и бебе"  Grinning
Да видим на какво ще ни научат днес  Rolling Eyes , че на мен лично списъците още са ми като Тъмна Индия, половината неща не знам какви са, тъй като опита ми с бебета е минимален  Embarassed
Пожелавам ви спокоен, свеж и усмихнат ден!   bouquet

# 77
Добро утро!
Благовесна, съжалявам, пропуснала съм хубавата новина за твоята приятелка, да е живо и здраво бебчето  Hug
sweety85, много ти благодаря  Hug
Orion_G, благодаря за плодовете  Hug
Хубав ден!

# 78
ДОБРО УТРО  Hug
Прекрасен и спокоен ден на всички   bouquet

# 79
Добро утро Май-чета!
Mylene,надявам се че вече нещата са се успокоили и сте добре ти и малкото човече. Честито  stork-boy
Аз нямам търпение да дойде 6.12, когато сме на ЖК и се надявам този път вече да се види какво е. Каката всеки ден си приказва с бебето и го пита: Бебе ти какво си, момиченце, нали? и си отговаря сама- да момиченце съм. Simple Smile
Dilqnski и аз от няколко седмици имам болки в опашната кост, но от там се спуска и надолу в областта на дупето само от едната страна.  През деня сякаш не е толкова силна болката, но по цяла нощ ме боли и вече започнах и аз да се притеснявам. Още не съм споделяла с доки, но сега на 6-ти като отида задължително ще го направя. Предния път започна да ме боли кръста чак към 7-ми месец и аз смятам че сега е твърде рано. Два дни съм си в къщи - болна отново и си лежа в леглото и болката е същата, а аз си мислех , че е от това че цял ден седя на стола, но явно не е от това.
Смятам след Коледа да спирам каката от градина, през две седмици е болна, а на следващия ден и аз. Добре че имаме баби, които не работят, че да помагат в такива ситуации.
Ох, май се поувлякох  Simple Smile
Прекрасен слънчев ден ви желая  Hug Hug

# 80
Здравейте, девойки! Simple Smile

Mylene, и аз съм с контракции, надявам се да са се пооталожили наистина нещата и да се чувстваш по добре. Честит ти младеж, важното е да ти е жив и здрав Simple Smile

Orion_G, благодаря а страхотната кошница с плодове! Изглежда доста апетитно! Simple Smile

Желая на всички хубав ден изпълнен с много приятни емоции и много усмивки!   bouquet

# 81
мами изписали сте толкова много Прочетох ви набързо, няма начин да не съм изпуснала нещо и ще пиша пак, като се освободя след малко. Simple Smile

# 82
Запис и от мен в новата тема!
Благовесна, благодаря, страхотна си я направила!   bouquet Hug
Поздрави на всички, които са научили цвета на гащите!   Hug Hug Hug

# 83
Момичета, здравейте,

аз съм за училището за бременни в Мол-а,  от колко до колко часа е?

И една молба, някой да знае трик за спане Simple Smile Вече една седмица спя по максимум 4 часа на нощ и то много некачествен сън. През деня ходя като бял призрак и вечерта пак не спя. Ще пробвам с повече движение, да взема да се уморя. Не мога да пия мляко преди сън. Нещо да ви идва на ум?

Хубав и слънчев ден на всички  bouquet

# 84
Привет мамчета:)
Страхотни плодове Orion-G Simple Smile Аз току що се връщам от зъболекар, за 45 минути ми направиха една пломба и ми извадиха и счупения зъб,никаква болка не усетих,упойката още ме държи,казаха че ще ме отпусне след около 2 часа,нищо страшно нямаше и вече съм спокойна Simple Smile
Слънчев ден   bouquet

# 85
pale.enchantress и мен ме е хванало едно безсъние,хем ми се спи,хем не мога да заспя.Трик маи няма сутринта четох че е нормално за този период от бременноста  Crazy

# 86
Тъкмо мислех и аз да се оплача от безсъние...тази нощ за пръв път, но много се изтормозих...
Затова сега, заредена от свежата закусчица на Орион, тичам да се позитивизирам с коледно настроение!
Хубав ден!!!  Hug

# 87
Ако сте вкъщи е нормално не Ви се спи. Излизайте на разходка в обедните часове, като се стопли, така хем ще се уморите малко хем ще е на въздух. Аз пък си мечтая 1 ден да нямам задачки и да се наспя до обяд  Crazy Мечтииииии  Laughing

# 88
И аз съм от будуващите, някакъв ад е, през деня ме прерязва корем, нощем будна  Sad

# 89
pale.enchantress, аз нямам проблем със съня, но преди, когато имах проблем с нервите, пих Валериана хил, капки, 3х15, а преди лягане 20. АГ ми ги изписа. Пише, че стават и за неспокоен сън, безсъние. Ако искаш, пробвай. Мъжа ми ги е пробвал, действат, той има проблем със съня.

Общи условия

Активация на акаунт