Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ПИК кодът, споменат в един от постовете?
Какво означава ФМ, споменато в един от публикациите?
Какво представлява амниоцентезата, спомената в един от публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ПИК кодът, споменат в един от постовете?
-
Какво означава ФМ, споменато в един от публикациите?
-
Какво представлява амниоцентезата, спомената в един от публикациите?
-
Какво представлява хормонът хорионен гонадотропин, споменат в един от постовете?
-
Какво представлява алфа-фетопротеинът, споменат в един от постовете?
много ти олеква когато знаеш че някой споделя твоите чувства и емоции, знам че вие ме разбирате за което
днес съм доста по-добре, е има пристягания още, но не е каквото беше. оставих и малкия вкъщи да ми прави компания и си ни е много добре, наспахме се до късно, после за мъничко ходихме и на площадката зад блока на слънце. сега той спи, та влезнах за малко. за безсъние незнам какво да посъветвам, аз винаги съм имала здрав сън, спя като заклана , но то и умората си казва думата за лекции аз съм за, но сигурно на по-късен етап ще се включа.
Лошото е, че по принцип така ми действат
Измериха нухална транслуценция 2.2 мм и утре ме пращат на БХС. Лекаря, при когото бях ми каза, че за нормално се приемало стойности до 3 мм, но по принцип замерванията в практиката били около 2 мм. В сайта на МЦ Марков четох, че стойностите между 2,5 и 3 мм изискват допълнително прецизиране.
Има ли запознати с това?
даноо тази вечер да можем да поспим