В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 572
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
pale.enchantress Знам,че училището за бременни е от 10часа ,но не си спомням до колко беше.Не мисля ,че е повече от час,час и половина.
    И аз се включвам в групата на будуващите.При мен през ноща,спането е мисия невъзможна ,а  сутрин не мога да стана ,после цял ден ми се спи и не мога да се концентрирам върху задачите си.

# 91
здравейте милички,
благодаря за подкрепата на всички  Hug много ти олеква когато знаеш че някой споделя твоите чувства  и емоции, знам че вие ме разбирате за което   bouquet  днес съм доста по-добре, е има пристягания още, но не е каквото беше. оставих и малкия вкъщи да ми прави компания и си ни е много добре, наспахме се до късно, после за мъничко ходихме и на площадката зад блока на слънце. сега той спи, та влезнах за малко. за безсъние незнам какво да посъветвам, аз винаги съм имала здрав сън, спя като заклана , но то и умората си казва думата за лекции аз съм за, но сигурно на по-късен етап ще се включа.

# 92

Ехххххххххххххххххх, сложих си и аз линийка....

# 93
pale.enchantress, на мен при безсъние ми помага четене на учебници - много бързо заспивам. Безвредни са.  Wink Лошото е, че по принцип така ми действат  Mr. Green
mylene, радвам се, че си по-добре  Hug

# 94
Здравейте! Днес ходих на ФМ и ... ме притесниха  Cry Измериха нухална транслуценция 2.2 мм и утре ме пращат на БХС. Лекаря, при когото бях ми каза, че за нормално се приемало стойности до 3 мм, но по принцип замерванията в практиката били около 2 мм. В сайта на МЦ Марков четох, че стойностите между 2,5 и 3 мм изискват допълнително прецизиране.  Thinking Има ли запознати с това?

# 95
verano, не се притеснявай, защото като гледам лентичката ти си закъсняла за ранен ехографски скрининг, защото той се прави между 11г.с и 13г.с. Размер до 3 мм се приема за нормален, без изменения, просто се препоръчва БХС в този случай. Иди дай кръв и занеси измерванията, те ще изчислят риска и още в други ден ще са ти готови резултатите. (ако даваш кръв в МД и си гледаш резултата по интернет).
Успех и горе главата  Hug  Hug  Hug

# 96
записче и от мен, мили мами!
благовесна, супер е темичката, като винаги   bouquet
Ще се готвим ли за среща този месец мами? Аз съм навита също за 10.12.,
ако някой иска с мен на 6.12 за отворените врати в МД, да пише да се разберем нещо  до края на седмицата.
стискам ви палци, мами, да карате по-безпроблемнно бременноста си. Аз не мога да се оплача от нещо, само много ми се спи, защото ставам рано, а с мъника в къщи не си доспивам много. Иначе, за съжаление, все още ми се гади сутрин и късно вечер и май така ще си откарам до края.
Честито на всички, които сте научили пола на бебчета, нядявам се и ние да се похвалим другия месец. аз ще си правя ФМ ок. 20.12. при Цолова  във "Фемина", и аз съм доволна от нея.
Колко до учулищата за бременни, при при първата бременост ходих в ЦУМ, курса е безплпатен  и е огранизиран от сп. "9 месеца", скоро не съм гледала дали още го правят там, но това може да се провери на сайта им.
Лека вечер!
 Hug Wink

# 97
Мили май-чета,
бях решила да ви пиша за много неща, но ми е толкова скапано(за първи път се скарахме с таткото откакто съм бременна), че реших само да споделя едно добра новина :
http://lechitel.net/в-тутракан-се-роди-бебе-гигант/
въпреки че не съм сигурна доколко тези килограми са здравословни за бебето, но хубавото е, че двете с младата майка са живи и здрави.
 Hug и приятна вечер на всички

p.s. Благовесна, благодаря за прекрасната тема. Бройте ме и мен за събирането, плс

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 21:54 от atanasova_bobi

# 98
Здравейте момичета! Искам да попитам има ли някоя от вас, която да е вегетарианка, имам пред вид да не консумира месо. Аз съм от 8 години вегетарианка и засега не изпитвам нужда и апетит към месото. Надявам се да няма проблем за бебето при този хранителен режим

# 99
Здравейте момичета
Като гледам повечко сини щъркелчета има на първа страница на темичката.Хайде девойки , няма да се даваме на мъжете я Grinning Grinning Grinning
Гледам мъниците са взели на шават и вече ги усещате.Браво.
А аз ше ходя на лекар тия дни да видим какво ше каже генеколога .Ако всичко е наред ще почваме да работим върху следващото попълнение на бебоците 2012.Надявам се да не досаждам , но често влизам да и попрочитам,имного се радвам за всяка една от вас Hug Hug Hug Hug

# 100
Лека нощ момичета  newsm46  даноо тази вечер да можем да поспим 1countingsheep

# 101
  • София - Младост 1А
Късен привет. Бройте и мен за училището за бременни в МОЛ-а на Стамболийски.

Спокойна нощ на всички... на мен нищо не ми помага при безсънието, нито техники за дишане, нито овци...  Grinning

# 102
Здравейте момичета!
Приемате ли нови бъдещи мами в Майския отбор?
Това ми е втора бременност, имам момченце на 2 г.
Хубава и спокойна нощ!

# 103
Добро утро, момичета!  Hug
Йовка, добре дошла! Лека бременност и щастлив финал!
Надявам се, сте се наспали добре и сте огледнели  Grinning Признавам, че се събуждам като вълк и бързам да направя закуската
И едно красиво видео с пожелание за добро настроение

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 08:44 от krisi72

# 104
Добро утро и от мен-страхотна закуска Криси 72 Simple Smile
Добре дошла на Йовка и лека бременност   bouquet
Mama hrisi, стискам палци всичко да е наред и доки да ви даде зелена светлина за действие,и ще чакаме да се похвалиш скоро  Hug
Усмихнат ден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт