Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 740
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
ооо не,на индианско мъчение не се подлагам доброволно. Naughty Mr. Green Joy
кое е индианското мъчение?
Козметика и колата маска.

# 601
ооо не,на индианско мъчение не се подлагам доброволно. Naughty Mr. Green Joy
кое е индианското мъчение?
Козметика и колата маска.
Е аз само изреждах предложения и затова написах всеки според предпочитанията или там каквото му е приятно.
РАзбира се, че не на всеки му харесват еднакви неща.
Много буквално приемаш предложенията .

# 602
Да се включа и аз, докато дребосът спи Simple Smile) Напоследък обедното заспиване става с форума. Пускам детски песнички, гушвам го и докато прочета 2-3 страници, той заспал.

По темата с женствеността и самочувствието - и аз имам драма. С козметик, фризьор и т.н. проблем нямам - време намирам, даже и Ого водя с мен. Но с формата след раждането - бляк. Имам още 10 кила за сваляне и мнооого за стягане. Ама в неделя направих нещо, което ме освежи - обикалях по магазините и си купих бая нови дрехи. Бях се зарекла, че докато не си върна старата форма - няма да си купувам. Но си купих - оказа се, че има красиви дрехи и за едрогабаритни. Сега се чувствам супер, а и ММ го отрази, което е рядко за него.

Тути, благодаря за снимките на пижамката - зариби ме и сега си търся нещо коледно и аз.

Чарли, питаше ме за Дамаск - ММ е на работа тук и аз дойдох с него. Представата ти никак не е грешна - и са много гостоприемни хората, и храната е хубава, то за това и трудно отслабвам.  Ако те интересува нещо друго, пиши на ЛС с каквото мога да съм от полза.

# 603
абе, мацки, имате ли чувството, че откакто хлапетата станаха по-активни имат нужда от повече сън?
на мен ми се струва, че откакто дара по цял ден ходи, придържайки се за мебелите или за мен спи повече. аз тъкмо мислех, че ще минава на спане веднъж на ден, а тя пак си върна спането по 2,5 ч. два пъти на ден.

# 604
Моето спи все по-малко. Вече спи 2 пъти по 20мин.

# 605
  • София
Да са живи и здрави всички празнуващи днес!
Тонита, дано му няма нищо на именника и да си изкара весело празника!
-За родилните петна - Михаела има и между веждите и отзад на врата горе, но много са избледняли - това на челото се забелязва само когато реве. Мисля, че скоро съвсем ще се заличат. Боян има на кръста.
-За рев при миене на косата - отново каката - и сега е драма, а тези козирки изобщо не вършат работа.
Елч, завиждам ти за екскурзията - Виена винаги ми е създавала коледни асоциации.
-За женствеността след раждането - някоя мацка беше казала, че се чувства повече майка, отколкото жена - е, и аз така.  Килата са ми в повече, сънят ми е по-малко... Еднакво нелепо ми се струва да излизаш по анцунг или пък с грим, прическа и токчета на детската площадка, но мисля, че е до ЕГН. А за другото - очаквам положителни промени след като спра да кърмя и/или почна алкохола - засега не съм във върхова форма, а и заспивам моментално...
Аз продължавам да си чакам парите от декември 2010 та досега #2gunfire. Жалбите не помагат, да го ... бедните.

# 606
абе, мацки, имате ли чувството, че откакто хлапетата станаха по-активни имат нужда от повече сън?
на мен ми се струва, че откакто дара по цял ден ходи, придържайки се за мебелите или за мен спи повече. аз тъкмо мислех, че ще минава на спане веднъж на ден, а тя пак си върна спането по 2,5 ч. два пъти на ден.

заменям Дара за Мартин, но май няма да съм единствената, която ще я иска  Laughing

Той спи на 2 пъти по час и половина, като гледам второто спане да е между 4-5.30, че иначе перкулясва и до 11 вечерта не мога да го приспя. И аз като Бубето мисля да минем вече на еднократно спане например между 12-14 ч, че да започне вечер да заспива в някакви нормални часове

И пак като ви чета Мартин е поносим вариант, поне отдавна не се буди нощем. Но всяка седмица сменяме тактиката за приспиване, последно беше на фона на Зайченцето бяло в кошницата за кола го клатя с крак, но вече само като види кошницата се извива на дъга и започва да реве, вчера се измъкна от нея и щеше да се захлупи направо.

Мрм, и на мен ми се струва абсурдно всичко прекалено. Последно в парка видях едно момиче с 20 см токчета на разходка, имах чуството, че всеки момент ще падне и ще си счупи някой крак. Тези дни пък се заговорих с една много приятна жена с едно наборче, но комбинацията от пуловер модел 92 г, мръсни обувки, подвити дънки с мръсни крачоли и немита 5 дни коса вързана на опашка също ме впечатли силно, да не говорим колко беше мръсна количката на детето

Аз говоря за нормалната доза суета, която всяка жена не бива да губи

Джанче, на теб мила не само, че няма да давам съвети, а ми ще замълча в някой ъгъл. Дори не знам мамите с 3 деца, еле пък ти с 2 бебета как сте живи, пък камо ли да имате време за разкрасявания и игри 18+
Въпреки, че имам 2 приятелки с по 3 породени деца, изглеждат прекрасно, а едната не е спирала да работи през цялото време. Как става тоя номер за мен си остава мистерия и до ден днешен

Пожелавам ви приятна вечер с рибка и вино, перфектната вечеря, еле пък ако бяха и миди и скариди, а не шаран, но тъй като всичко ще ми е наготово няма да намирам кусури

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 17:43 от look_at_me

# 607
  • София
Може ли име и координати на дерматоложката? Ние ходихме при една за едно загрубяване на кожата (не е обрив) на две места и сега чакаме резултати. Но ако няма бих искала да отидем при друг лекар.

Благодаря предварително!

Момичета, да попитам тези от Вас, които ползват детска кухня Ян бибиян за някои подробности. Аз мисля да пробвам другата седмица. Та трябват ли ми някакви документи, по телефона ли се поръчва, какви са начините за плащане? От днес за утре може ли да се поръчва и само за един ден да речем (понеже искам да видя дали ще му хареса)? Ако има и някоя друга подробност, която изпускам ще съм благодарна да споделите.

Да си повторя въпросчетата, че май ме пропуснахте  Mr. Green

Елч, страхотна екскурзия, харесвам Виена много.

Айде по- късно евентуално повече

# 608
Някой питаше за ДК Ян Бибиян. Отиваш в сайта им, там е обяснено. Да, можеш да поръчаш от днес за утре.

# 609
  • София
Честит имен ден на всички именници, и малки и големи   bouquet Да сте живи и здрави и да ви се свети името  Hug

Момичета, да попитам тези от Вас, които ползват детска кухня Ян бибиян за някои подробности. Аз мисля да пробвам другата седмица. Та трябват ли ми някакви документи, по телефона ли се поръчва, какви са начините за плащане? От днес за утре може ли да се поръчва и само за един ден да речем (понеже искам да видя дали ще му хареса)? Ако има и някоя друга подробност, която изпускам ще съм благодарна да споделите.

Да си повторя въпросчетата, че май ме пропуснахте  Mr. Green

Ще им кажа на тия от Ян Бибиян да ми дават процент за доведени клиенти  Money
Та по същество! Можеш да си поръчваш ден за ден, може заседмица, може и за повече като това рефлектира върху цената разбира се. Но най-изгодно е да се купят ваучери, които ги пускат в продажба към 20-то число на всеки месец и важат за следващия. Цената е 1.99 лв., което включва и доставка до дома. Аз взимам меню за алергични деца, защото в обикновеното слагат прясно мляко. Цената и на двете е една  съща. Като закупиш ваучерите трябва да се обадиш по телефона и да им кажеш, кои дни искаш да ти носят храна.
Ето и сайта им:
http://yanbibiyan.net/vaucher
Ако имаш и други въпроси съм насреща  Hug

По другите теми ще пиша утре, че отиваме на Никулден в свеки  Flutter

# 610
Момичета, много ви е евтина ДК, при нас частната е 3,50лв., ако има и доставка до дома става 4,50лв. При закупуване на пакети цената пада, но не и под 3лв. А държавната е 2,00лв., няма доставка до дома, няма пакети.

# 611
kam4eto Само да добавя за Ян Бибиян - в момента имат някаква коледна промоция - за една седмица  - 15 лв. А ваучера е 2,99, а не 1,99 лв. Wink Основното /обикновено/ меню включва по-голямо разнообразие от меса, а десертите са приготвени с прясно мляко. Аз поръчвам от алергичното меню - месата са пиле,пуйка,заек и десертите са с АМ /Фризопеп/.Като цяло съм доволна Peace Какче Hug

Дерматоложка - аз лично съм много доволна от д-р Божикова - МЦ Лора Peace И я препоръчвам Peace Първоначално изписва кремчета които се правят /леки са,билкови,разбира се ако ситуацията го позволява Peace/,преглежда обстойно / с една голяма лупа Laughing/,работи и със здравна каса и платено Peace Телефон има в сайта на медицинския център.GSM-а го нямам.

Hug

# 612
Честит Имен Ден на всички малки големи и калпазанковци  Hug Бъдете много, ама много здрави.
Какво се случи с родилните  петна на децата ви, ако са имали такива? Казаха ми, че до годинката изчезвали.
Рая имаше на клепача и вече почти избледня, само като се напъва много да реве тогава се вижда.
Да ви се оплача - то човек не може и да се наспи. Спах 8 часа непрекъснат сън и пак съм с мастит  Cry
Цитат
мила, мен много ме разстрои. обожавам семейството си и най-големият ми страх е от мига, в който ще го загубя

И аз съм така. Искам детето ми да познава бабите си, дядовците... А не само да ги вижда на скайпа. За мене семейството е най-важно. За какво ми е щастие, ако не мога да го споделя с любими хора.
Елч - личи си, че е било прекрасно изживяване.
Иначе аз си оправям настроението като купувам подаръци  Laughing

# 613
  • София
Да почерпя, моята щерка е именничка днес Simple Smile

# 614
  • София
kam4eto, тази, за която Бубето благодари се казва Албена Ангелова и приема в 29 ДКЦ на бул. Костенски водопад, кв. Гоце Делчев, кабинет 308. Бубс каза, че няма часове до Нова Година, но ако отидеш с бебенце без час ще те приеме веднага.

За Ян Бибиян са ти писали. Лично на мен яденетата са ми много водни и не съм очарована. Но аз поръчвам само за уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт