САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Не Конго и Мозамбик не са френски колонии и Не, идеята ми не е да се джафкаме. Мисля,че сме граждани на европейска държава и следва да се държим като такива. Ако има други френско говорящи и  френско неговорящи мами, които искат да ме подкрепят ок. Всеки да си пазарува откъдето и както си иска. От ларедут ми отговориха, и започнаха да ми се подмазват, в смисъл че ако има по-масова реакция може и да си променят отношонието към българските клиенти, което пак повтарям не спира никой да си прави каквото си иска.

И един мармот завива шоколада със станиол... Laughing
Явно много си ги впечатлила, за да ти се подмазват.
На това ли му казваш "подмазване"?:

Определено си пропуснала доста от "материала"...
Ако наистина ти е интересно какво ние, пУмиярките сме направили по въпроса, преди да продължим мазохистично да пазаруваме от там, направи си труда да прочетеш темите за Ларедут от последния месец(януари) и след това се върни пак в същите теми от месец март 2011...
После може да наминеш в молдовския и литовския форум. Имаме си аудитория от момичетата и тук.

# 541
От ларедут ми отговориха, и започнаха да ми се подмазват, в смисъл че ако има по-масова реакция може и да си променят отношонието към българските клиенти, което пак повтарям не спира никой да си прави каквото си иска.
Какво те кара да мислиш, че са ти отговорили нещо различно от обичайните за тях прах в очите и лицемерни нищо незначещи на практика думи подредени в изречение?  Освен това, и да се промени нещо, ще е връщане на такса обработка на 10%, и доставка до България мин 15 Е, което само по себе си значи, че повечето хора ще правят поръчките си, както и в момента. Завършвам спама с един съвет, разпродажбите не са момента да агитираш хората да спрат да пазаруват изгодно. И един съвет бонус - обидата не е средство за убеждение, а средство за отчуждение  Peace

Евка   bouquet

# 542
Не, код 44202 не работи, дава го изтекъл.

Confused Гадняри!

Ето код -10/59, надявам се не е еднократен : VFQDM

Благодаря

# 543
Девочки, SAC ROSE CREME можно где-нибудь увидеть фото?

# 544
  • София
Девочки, SAC ROSE CREME можно где-нибудь увидеть фото?
Не, още няма снимка.

# 545
Спасибо, будем ждать. Как приятно, что где-то в Европе еще понимают русский...  Grinning Обожаю Болгарию. Каждый год ездим к вам отдыхать на море, надеюсь, что и в этом году тоже получится.  Hug

# 546
  • София
Спасибо, будем ждать. Как приятно, что где-то в Европе еще понимают русский...  Grinning Обожаю Болгарию. Каждый год ездим к вам отдыхать на море, надеюсь, что и в этом году тоже получится.  Hug
Оле, нищо не разбирам от руски....а трябва, учила съм го 8 години! Laughing
Ринги, подписът ми...едни други мисли ми навява...

# 547
Е, как да няма, като си я сложила в подписа си - функционален розов чанток с дълга дръжка  Laughing
Извините, я не очень поняла, где его можно увидеть... можно ссылку?  Embarassed
Спасибо огромное!
А CADEAU  BLANC - это что такое?

# 548
Laughing Laughing Laughing Я вот болгарский совсем не учила, но ничего, в общих чертах можно понять, о чем речь - братья-славяне все ж таки...  Peace
У меня вот еще вопрос назрел... У меня бедра 104см, талия 80см - какой размер юбки лучше брать? 36 или 38? Верх обычно беру 34-36, а вот насчет низа сомневаюсь...  Thinking

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 00:03 от OlgaMD

# 549
Laughing Laughing Laughing Я вот болгарский совсем не учила, но ничего, в общих чертах можно понять, о чем речь - братья-славяне все ж таки...  Peace
У меня вот еще вопрос назрел... У меня бедра 104см, талия 80см - какой размер юбки лучше брать? 36 или 38? Верх обычно беру 34-36, а вот насчет низа сомневаюсь...  Thinking
Здравствуйте, Оля! У меня тоже сходные мерки, талия 74, ханш- 98. Я беру 38-ой размер, но иногда меньше, чем надо. Поетому решила брать 40, но он иногда большемерит. Советую тебя взять 40, а можно даже 42, если в коментариях французойки говорят, что размер не тот. Спокойной ночи тебе!

# 550
  • София
Аз съм с такива мерки, взимам 42 долно. С повече еластан- може и 40.

# 551
Здравствуйте, Оля! У меня тоже сходные мерки, талия 74, ханш- 98. Я беру 38-ой размер, но иногда меньше, чем надо. Поетому решила брать 40, но он иногда большемерит. Советую тебя взять 40, а можно даже 42, если в коментариях французойки говорят, что размер не тот. Спокойной ночи тебе!
Айви, Ms.Gorgeous,огромное спасибо! Буду брать 38, надеюсь еще похудеть к лету и боюсь, что 40 будет чересчур...   Wink Это меня зимой что-то разнесло, пора уже взяться за ум...  Laughing
Я прошлым летом купила льняные брюки р.38, так они еще растянулись и стали просто огромными...
Вот эти брюки:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-en-lin.aspx?product … 3&secintref=0
В этом году заказала р.36. они вообще очень удобные.
Всем спокойной ночи!!!

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 00:56 от OlgaMD

# 552
    http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-turbine-enfant-junior.as … 1&secintref=0

Здравейте,момичета,тези маратонки могат ли да се намалят с някакъв код още.Моля на ЛС

# 553
Здравейте, и аз търся помощ:

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-transformable-bebe-et-enf … 1&secintref=4

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-enfant-fille.aspx?pro … 1&secintref=0

http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-a-rayures-enfant-fi … 1&secintref=0

тези артикули могат ли да се намалят - от новата колекция са, а не ми ги намалява с 25/39?

# 554
    http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-turbine-enfant-junior.as … 1&secintref=0

Здравейте,момичета,тези маратонки могат ли да се намалят с някакъв код още.Моля на ЛС

10 % с 33359, но без БД

Общи условия

Активация на акаунт