САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
           0 892 350 350       

Я пробовала несколько раз дозвониться по этому номеру через Skype, но звонок сразу сбрасывается, дозвониться невозможно...  Sad
Защо искаш да звъниш? Какъв проблем имаш? Кажи си, ще ти помогнем Laughing

# 616

Спасибо, конечно, но это вряд ли...  Grinning Я хочу поменять размер вещей в заказе от 14/01/2012, если еще не поздно. Прочитала новые комменты и поняла, что промахнулась...  Sad
А я смотрю, тут многие не спят по ночам...  Laughing Laughing Laughing

# 617
  • София

Спасибо, конечно, но это вряд ли...  Grinning Я хочу поменять размер вещей в заказе от 14/01/2012, если еще не поздно. Прочитала новые комменты и поняла, что промахнулась...  Sad
А я смотрю, тут многие не спят по ночам...  Laughing Laughing Laughing
Както казах, не съм добре с руския, но.....искаш да промениш нещо по поръчката? Това е невъзможно Tired

# 618
Както казах, не съм добре с руския, но.....искаш да промениш нещо по поръчката? Това е невъзможно Tired
Let's try English.  Laughing Laughing Laughing
I want to change the size of my items if the order is not yet shipped. Every internet shop can do it, it is better than to get everything back. Don't "La redoute" do it as well???  Shocked

# 619
  • София
Let's try English.  Laughing Laughing Laughing
I want to change the size of my items if the order is not yet shipped. Every internet shop can do it, it is better than to get everything back. Don't "La redoute" do it as well???  Shocked

So it is better ....
 No, you can not change size or color .... La Redoute not offer this option .... Unfortunately, you get what you ordered Sad
But anytime you can pass things to swap, there is such a topic.
 Ole, which country are you?

# 620
So it is better ....
 No, you can not change size or color .... La Redoute not offer this option .... Unfortunately, you get what you ordered Sad

Grinning Grinning Grinning I am still from Moldova, it is indicated below my avatar.
But it is VERY bad that they don't do it... I can't pass the items, the post delivery will cost me too much... I can only sell them to somebody here... Yehhhh...  Sad Sad Sad

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 01:34 от OlgaMD

# 621
  • София
So it is better ....

Grinning Grinning Grinning I am still from Moldova, it is indicated below my avatar.
But it is VERY bad that they don't do it... I can't pass the items, the post delivery will cost me too much... I can only sell them to somebody here... Yehhhh...  Sad Sad Sad
Ole, I have not seen that from Moldova, he writes ....
 Yes, very bad so the numbers .... what you ordered?
 Yes, you can swap it here, but someone in your site too ....
 Very sorry for your mistake, hopefully not be repeated!
 Under what conditions do you order ?

# 622
  • Бургас

Какво стана, между другото, с парите за адвоката?
Точно за да няма подобни подхвърляния, когато настъпя някъде някого, се отървах навреме от парите Ви!  ooooh!
Така го каза, сякаш са мръсни пари и насила сме ти ги натресли  ooooh!
Не си ме настъпвала, между другото  Peace

# 623
  • София

Какво стана, между другото, с парите за адвоката?
Точно за да няма подобни подхвърляния, когато настъпя някъде някого, се отървах навреме от парите Ви!  ooooh!
Така го каза, сякаш са мръсни пари и насила сме ти ги натресли  ooooh!
Не си ме настъпвала, между другото  Peace
smile3505
Мхм, тя насила ни свърши работата.....
Деси, хубаво дело си направила  bouquet

# 624
Мацки, спешно ми трябва код за БД за над 10 Е Praynig

# 625
  • София
А какво най-евтино може да се добави, за да даде 31267 и БД?
Предварително благодаря!

# 626
На мен ми дава всички кодове за БД с които пусках миналата седмица че са невалидни  #Cussing out

# 627
Аз пуснах с 31267 с БД и подарък само стоки от намалението...

# 628
Проблема при мен е значи заради екипа на адидас от 14 евро него като го махнах и ми даде БД 31267
Ако някой е успял да го пусне нека сподели с какъв код

# 629
  • Пловдив
Проблема при мен е значи заради екипа на адидас от 14 евро него като го махнах и ми даде БД 31267
Ако някой е успял да го пусне нека сподели с какъв код
пробвай с  47899 или 40207 аз слагам от тези болера http://www.laredoute.fr/vente-gilet-chauffe-epaules.aspx?product … n&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт