Косопад - 3 тема

• 91 759
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета,
косопадът е проблем, който ме мъчи от години. Ползвах толкова много маски, шампоани, чайове ... никакъв ефект. За това се обърнах към личната ми лекарка. Тя ме изпрати на хормонални изследвания. Оказа се, че нивото на тестостерон в организма ми беше доста високо. Това е една от основните причини за женския косопад (този хормон причинява оплешивяването при мъжете). Предписаха ми хормонални таблекти. Комбинирах си със Солите на доктор Шуслер. Това е най-доброто средство срещу косопада поне за мен. Номерата, който пия за 1, 8 и 11. Правя си веднъж седмично и маска с рициново и бадемово масло.
Резултатът : косопадът ми почти изчезна, кожата ми стана много по-хубава, ноктите ми се заздравиха Simple Smile

Препоръчвам на всички комплексни действия и постоянство.

Успеееех  Peace

# 271
  • в 1001-та нощ
а какви хормонални таблетки пи?

# 272
Таблетките, които пия и в момента са Диане 35. Въпреки противоречивите мнения, дори предимно отрицателни мнения при мен има положителен ефект. Единственият ми проблем е, че понякога съм свръхчувствителна, но това се случва мнооого рядко. По-важното е, че за косопада ми помогнаха.

# 273
  • в 1001-та нощ
важното е, че при теб действа  Peace аз съм ги пила преди 15 г - не за косопад и няма лоши спомени  Peace

# 274
Майка ми е доволна от шампоан и балсам за коса на Vichy.

# 275
  • в 1001-та нощ
а аз дори не съм забелязала, че има балсам  Rolling Eyes

може ли линк към двата продукта  Blush

# 276
Здравейте и от мен!Отчаяна съм!Не знам дали съм за тази тема , но имам сериозен проблем и имам нужда да споделя.До скоро имах невероятно гъста и дълга коса.Постепенно ,без да ми пада повече от нормалното  косата ми се разреди  много на челото ,там където е бретона,и над ушите много се дръпна назад.Изглежда много гадно.Постоянно трябва да я зализвам на една страна ,за да не се вижда.Пробвах всякакви неща- ампули , маски,шампоани-на Виши , на Дюкре, Ревалид, Фитовал,тривитаминол,себорал форте и т. н и т. н.Изследвах си повечето хормони ,в това число и тестостерон и андрост.-всичко е в норма .Направо не знам какво да правя вече!Моля ви за помощ

# 277
  • в 1001-та нощ
В коя възрастова група си (поне горе долу)  Rolling Eyes

Автоимунни заболявания?

От женските хормони кои изследва  Rolling Eyes и в различни дни от МЦ или наведнъж  Rolling Eyes

# 278
Здравей!Много се радвам , че толкова бързо ми отговори Heart EyesАз съм на 32 години.Женските хормони ги изследвах по отдавна ,преди да имам този проблем и прогестерона ми беше нисък.Това си спомням.Иначе сега по- скоро изследвах хормоните на щитовидната жлеза , мъжки хормони , желязо -всички те бяха в норма

# 279
  • в 1001-та нощ
точно ниският прогестерон води до такива проблеми; с възрастта намалява, макар според мен да си много млада, все още

можеш да го изследваш пак (7 дни след доказана овулация - горе долу 21 ден от МЦ), дами с такива проблеми успешно ползват прогестеогел - локално 1 час преди миене на косата, но аз мисля, че във всички случаи е хубаво да се обърнеш към гинеколог  Peace

# 280
Здравейте,искам да попитам някой подлагал ли се е на мезотерапия за коса и има ли ефект?

# 281
Здравеите!От 6 месеца косата ми пада много поради отслабване.Пробвах много не6та(ревалид,мерц,центрум,ралични маски вкл. и тази с тривитаминол ),но нищо не помага.Наскоро чух за втриване в корените на косата скилитки чесън.Има ли такива които са имали ефект и как се процедира.След като натъркаш скалпа колко време е необходимо да се стои преди да се измие косата?

# 282
  • София
Здравей! Аз съм си правила маска с чесън, преди доста години, и само с нея косопадът ми се оправи  и виждах бебешка коса да пониква. Какво ли не мажа, но според мен само чесънът оправя косопад. Втриването го правя от време на време, като изчаквам поне 30 мин. Но при втриването е много сухо, скубя се и на мен ми се струва, че не поема. По-ефективна за мен беше маската- смлях килограм чесън на пюре, смесвах с жълтък на яйце и стоях 2 часа, два пъти седмично намазвах скалпа, в продължение на 2-3 месеца. Косата ми беше коренно различна след терапията и сложи в малкия си джоб всички други маски и терапии, които бях пробвала. Вярно е, че много мирише, не е за сред хора, ако стане влажно, косата мирише на чесън, но го преглътнах като видях резултата. След миене виждах, че е поникнала нова косичка. В бабините книги дават и лук като вариант.Peace

# 283
Моя приятелка си прави с лук. Настърган и смесен или с мед или със зехтин. Стои не по- малко от 2 часа. До преди 2 месеца косата и беше ужасна-късаше се, беше суха, оплакваше се, че и пада повече коса от нормалното. Вчера я видях и смея да кажа, че косата и́ изглеждаше супер. Лъскава, гладка, гъста ...дори краищата бяха много живи.

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 20:06 от Netynet

# 284
Отдавна имам желание да пробвам тази маска , но много ме е страх от миризмата, не искам да ме заобикалят хората  Blush
myranovel , има ли миризма при изсъхнала коса, а сгъсти ли ти се ? Най-вече сгъстяването ме интересува..  Praynig  А и мога ли да ползвам вместо пресен чесън, домашно приготвена чеснова тинктура по тази рецепта?

Общи условия

Активация на акаунт