Как тренирах - 16

• 44 273
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Поци  Hug  Много ти благодаря! Ще пиша после кой съм поръчала и какъв е бил ефекта  Peace

За кросфита....ох, това ми е новата мания, не мога да се спра!   Crazy

# 646
  • Fort Worth, TX
Аз днес не успях да стигна до залата.Действах вкъщи с алтернативата.Имам вело и гирички, които са ми ужасно леки вече по 3 кг са. Laughing

# 647
Благодаря за отговорите момичета.
Аз днес правих предно и средно рамо, че нещо не мога да си намеря в нета удобно упражнение за задно рамо, но ще потърся още малко в Туба и ще започна да тренирам целите рамена
Успех с тренировките на всички  Peace

# 648
Записвам се и аз в темата, за да се уча от вас. Съвсем нова и боса съм във фитнеса, но иначе доста запалена  Grinning Днес ще ми е втората тренировка, като за начало мисля да ходя през ден.

# 649
Успех Hug

# 650
  • UK
Здравейте, включвам се и аз към активно трениращите. От три седмици бягам три пъти седмично по около 3-3.5 км на тренировка (начинаещ бегач съм, до скоро ненавиждах да бягам), един път йога, един път body balance, а а в дните, когато бягам включвам и някоя тренировка от fitnessblender.com. Днес не стигнах до фитнеса и нямах много време, затова направих това: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/10-Minute-Abs-Wor … -No-Equipment/hq/ и после ходих да тичам за половин час навън, но беше страшно топло и не можах да постигна кой знае какви резултати, освен една кофа пот  Laughing. Иска ми се на края на другия месец да се включа и в някое 5км предизвикателство, а после и 10, като дотам мисля да спра - нямам засега амбиции да ставам маратонец.

Утре ми е ден за силова тренировка, харесвам много fitnessblender, но като че ли още си търся перфектните упражнения.

Тренирам за тонус и да изглеждам по-добре в определени дрехи. За 3 седмици съм свалила може би само 1кг, но на сантиметри (както ме предупредиха и момичетата от темата на тичащите) съм надолу и от талията, и от ханша, и от бедрото.

# 651
Ljoli, ела в темата за домашните тренировки, сигурна съм, че ще има какво да ти предложим като интересни тренировки Simple Smile

Брей, аз отдавна не съм се отчитала. Хайде ще отчета само по-интересните: 20 гребане, 40 лицеви, 60 клека, за време в 5рунда, моето беше 37мин. ако не се лъжа  newsm78
5 тяга, 13 лицеви, 9 скок върху кутия, в моя случай скок на 2-ро стъпало - тренирах на междустълбищната  Crazy  за 30 мин. максимално много рундове, аз направих 11

днес правих 20 качване на стол странично с тежести в ръцете (2х5), бърпи с лицева, облик ний пуш-ъп в единия рунд, спайдър пуш-ъп в другия, 4 рунда за 12мин.  Crazy

Утре ми е ден за йога  Peace

# 652
  • UK
Ljoli, ела в темата за домашните тренировки, сигурна съм, че ще има какво да ти предложим като интересни тренировки Simple Smile

Аз по принцип тренирам във фитнес, записах се в един наблизо и имам абонамент за една година, така че вкъщи правя евентуално нещо в уж почивните ми дни Simple Smile Ще погледна задължително обаче, благодаря!

TDI, ти само вкъщи ли тренираш? Звучиш ми като готова за военна академия направо  Grinning.

# 653
TDI...това си е жив Кросфит Hug

Ljoli..добре дошла Peace

# 654
TDI...това си е жив Кросфит Hug

Ljoli..добре дошла Peace

smile3521 smile3508 newsm68  за кросфита  Mr. Green Много ми харесва, но прзнавам си, че правя по 1-2 седмично, през останалото време с кака Зузка, ама то и тя не си поплюва, даже това последното със стола е от нейните тренировки.

Ljoli, да, вкъщи. Слагам девойката да спи (7м.), младежа(4г) да гледа детско и се мятам. Чаках малката да порасне малко, да дойде някой да ги гледа да отида до фитнеса (от другата страна на тротоара), но един ден ми писна да разчитам на другите и започнах да си тренирам вкъщи... е, не чаках кой знае колко - месец и 15 дни след секциото започнах да тренирам с леките гири (3-ки) Peace  Сега и лост и тежести ще си купя  Mr. Green

# 655
  • UK
TDI, аз ако почна да тренирам с лостове и тежести вкъщи ще ни изселят. Живеем в Англия в сграда с гредоред и тавани на височина около 2м, не повече.  Аз като си протегна ръцете нагоре и почти пипам тавана, Joy

Три години, докато живеех в София, се занимавах само с пилатес и мислех, че съм горе-долу във форма. Къде ти. Сега с три седмици тренировки паласките са на половина, коремът залепна, прасецът се втвърди.

# 656
Е, да то при вас е по-сложно. То и тези къщи като подскочиш веднъж и всичко се тресе  ooooh!

На мен за сега ми е добре, не мисля да се връщам в залата, не че имам и възможност де с тея 2-мата немирници  Crazy

# 657
  • в 1001-та нощ
В къщи не ми се налага да чакам на опашна на гладиатора или лежанката или по кардио уредите Simple Smile Междувременно и готвя о пера и т.н. Слушам си любимата музика или ТВ-то ме зарибява с нещо .... Абе добре си е у дома Simple Smile

# 658
  • UK
Ей сега ви пиша, прясно изкъпана след тренировка. Отивам днес във фитнеса с едно листче, на което съм си извадила тренировчица за цяло тяло с тежести от блендера и гледам един разплут господин взел при себе си ама всички видове дъмбели, с изключение на тези над 20кг и си прави един упражнения с тях. Страшно се ядосах, нямаше с какво да си направя тренировката. Явно не отидох в подходящо време. Затова само малко с пудовката потренирах и с bean bag и после се размазах на пътечката. Но не ми беше планът за днес такъв. Мрън.

# 659
  • Fort Worth, TX
А ти защо не си взе каквото ти трябва?Аз такива не ги бавя.Той не може да вдига всичко на 1 път все пак.

Общи условия

Активация на акаунт