Как тренирах - 16

• 44 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
Ами аз всеки ден тренирам - едно и също, затова и не пиша един и същи пост всеки ден Simple Smile Правя някои промени, но не виждам смисъл да го отбелязвам.

Ставам нощем заради малкия и окончателно ставане - без връщане в леглото около 7:30 - за да приготвя баткото за градина. Пия билков чай, много леко подсладен. Не закусвам. След това оправям легла и т.н. и следва тренировка. След тренировка също не съм гладна, продължавам с чай. Но до 14 ч огладнявам Simple Smile Ако не съм тренирала - огладнявам по-рано. Случва се - тренировката да се отмести за по-късно. Ако съм навън и ангажирана - пак не огладнявам, на течности съм. Но ако съм у дома - около обяд де присещам за хапване Simple Smile

В тази връзка ми е интересно - гладни ли сте преди/след тренировка  Rolling Eyes

# 721
  • София
Аз пък не се отчитам толкова, защото го правя в темата за домашни тренировки и в тази за бягане, тук забравям.

Алена, аз се събуждам доста гладна, особено ако съм вечеряла рано. А да издържа до 14 часа без да хапна не ми се случва освен инцидентно.
При мен гладът не е свързан с тренировката, а с времето от последното хранене, огладнявам на равни интервали, тялото ми си е изградило режим  Peace

# 722
  • в 1001-та нощ
т.е. след тренировка не огладняваш, освен, ако не е дошло време  Rolling Eyes

Споделяли са ми, че след тренировка са много гладни и ако не хапнат ...

# 723
  • София
Ами аз обикновено тренирам 2-3 часа след хранене, съответно след тренировка съм вече гладна. Но ако се случи да съм яла скоро преди тренировка след това нямам нужда  Peace

# 724
Пак клубно. Пирамидална на велоергометър.

# 725
  • Габрово
И аз като Госпожица Лаленце, не мога да не закусвам и огладнявам горед долу по едно и също време.
Не мога да тренирам гладна, естествено не веднага след хранене. След тренировка никога не съм гладна.

# 726
Закусвам преди  тренировка  - яйца с  фреш от грейпфрут   когато  тренирам , когато не тренирам  закусвам  овесени ядки   с кисело мляко .
След тренировка   хапвам 1  банан .

# 727
Преди тренировка хапвам по две домашно приготвени гюлленца от супер храни.

По време на тренировката пия много вода.

След силова наблягам на белтъчини, а след кардио - на течности и витамини. И в двата случая се старая да дам на тялото си всички основни хранителни групи (микроелементи, витамини, целулоза, бавни захари, белтъчини, мазнини). Избирам източници, които са максимално близо до естествения си вид.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 17:57 от Фея Кръстница

# 728
И аз огладнявам след тренировка. От групата във ФБ откраднах идеята за 3 лъжици мюсли + шепа малини + кисело мляко. Правя го вечерта, ям го за закуска. След тренировка и при силен глад - банан или нектарина.

# 729
45 мин с пудовка. След това - домашно смути с растителен протеин (конопено семе, чия, ягоди, авокадо, портокал и вода)

# 730
Охх Фея  какви  плодови изкушения си показала ! Heart Eyes
В  близките няколко месеца не мога да ям плодове ,  само  грейпфрут  и   банан след тренировка .
По  време на тренировката пия  много  вода  насила , тк нямам  изграден навик ...
Днес  тренирах горна част на  тялото  като ми качи    тежестите ...
Колко  вдигате  за  ръце  гърди   гръб  от  уред  ?
Днес  ми  сложи  20  кг    и  на мен ми беше  страшно много   направих  4 серии но  само аз  си  знам  с какъв  зор  Crazy
Все още постоянно  си  ходя с мускулна треска с  надеждата да нямам  такава след  тренироква  ... Laughing

# 731
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз на гладно не мога да тренирам, оптималния период ми е час след храна и после си пия протеина. Вчера си го смесих с чай и стана много вкусно Simple Smile Около час, час и половина след протеина пак съм гладна.

# 732
ТДИ, това е защото нямаш целулоза в протеина. Прави го на смути, в блендер, с добавени плодове. Или изяждай по една ябълка.

За днес - Джо Дилън.

# 733
За вчера: Les Mills Pump & Shred. Супер, супер комплекс!

# 734
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, това е защото нямаш целулоза в протеина. Прави го на смути, в блендер, с добавени плодове. Или изяждай по една ябълка.

За днес - Джо Дилън.

Мерси, Феичка, ще те послушам. Аз като си купих робота голямо пиене на смутита беше, сега ми мина мерака и познай  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт