Как тренирах - 16

• 44 288
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Габрово
Абе и аз съм "за" по-големите тежести, но в случая ставаше въпрос за човек, който не е във форма.
Пак повтарям, ако тежестта не е съобразена с моментните възможности на тялото упражнението се изпълнява некачествено и няма желания ефект, а най-много да доведе до контузия.
То и аз кляках с 40 кг. и на лежанка вдигах 45 кг. при телесно тегло 53 кг., ама сега не мога, 'щото от 2 години не съм влизала във фитнеса, уви.
Натренираността се постига постепенно и за мен е изключително важно тренировката да носи удоволствие.

# 586
Момичета, казала съм почивка макс 2 минути  Peace
Под големи тежести нямам предвид да се хвърли човек изведнъж на нещо, което му е непосилно, а да избере голяма тежест според моментното си състояние, но така че да му е трудно.

Относно кардиото - аз съм За кардио в тренировъчната програма за сваляне. Не само и винаги кардио, но да присъства. Защото ми е откровено смешно човек да не може да изтича 1 км

# 587
  • Габрово
Защото ми е откровено смешно човек да не може да изтича 1 км

Аз съм от тези хора  Whistling. Мога да навъртя над 20 км. с колелото в пресечен терен и да си вдигна пулса до 140, да вървя в изключително бързо темпо, на границата със спортно ходене, но изключително много мразя да тичам.   

# 588
Момичета, казала съм почивка макс 2 минути  Peace
Под големи тежести нямам предвид да се хвърли човек изведнъж на нещо, което му е непосилно, а да избере голяма тежест според моментното си състояние, но така че да му е трудно.

Относно кардиото - аз съм За кардио в тренировъчната програма за сваляне. Не само и винаги кардио, но да присъства. Защото ми е откровено смешно човек да не може да изтича 1 км
Почивка 2 мин е много,според мен Peace

# 589
От месец и половина съм се запалила наистина по тренировките и за първи път си изхабявам картите за фитнес  Mr. Green Имам късмет да имам за съветници двама от най-добрите, по мое (а и не само) мнение, бодибилдъри + мъжът ми, които много ми помага да си правя правилно упражненията, а и ме мотивира много. Определено имам повече от приличен резултат за малко повече от месец  Flutter И ще продължа. Паднаха 3,5 кг., а знам че съм качила и на мускул, имам го в ръцете, където никога не е имало нищо, паласките ми се стопиха мноооого, бричовете и те, целулитът изчезна, стоя различно, влязох в стари дрехи Peace

Храня се с високи протеини и бавни въглехидрати сутрин (овес, оризовки и пр.), пия поне по 3 л. вода дневно (преди пиех по 1 чаша  ooooh!), намалих солта. Тренирам 4 пъти седмично фитнес - 5-8 мин. кардио в началото, поне 16 серии силово (2 дена горна част с по 2 групи в суперсерия, 2 дена само крака - там сериите са 25. При горните части правя и корем. В началото всяка група беше поотделно + корем и задни части, но го промениха) и накрая 30 минути кардио - интервално. Сигурно 40 минути би било по-добре, обаче трябва да нощувам във фитнеса.

Общо взето супер доволна съм от себе си  Wink

# 590
Мър,  Hug
Добра е схемата, по която тренираш  Peace
Поздравления за усърдието  Simple Smile
Ако продължиш така, след 3 м. резултатите ще са страхотни

# 591
  • в 1001-та нощ
Мъ℘♥Мяɣ  Blush страхотно звучи това, което споделяш  Peace

Както Like_Smoke е предположила - и аз, когато някога много отдавна влязох в зала за 1 път .... на третия месец бях много "горда" и впечатлена от резултатите  Blush и така става начин на живот, зареждане и хубава емоция  Peace

# 592
Мерси момичета  Hug Аз и от тук спортуващите се мотивирам много!

А сутринта видях, че имам и наченки на прасец, което винаги ми е било болка за "умиране"  Whistling Това което искам, разбрах, че няма как да стане по друг начин освен с хранене и спорт. Глад и лежане е  най-неправилното нещо на света, а жените сме много склонни да го правим.

# 593
Мъ℘♥Мяɣ поздравления за резултатите.
Колко много съм гладувала, но късно осъзнавам, че така съм си вредила още повече.
Поръчах си изготвяне на тренировъчна програма и хранителен режим и след няколко дни, когато са готови ще започна да ги прилагам. Така ще съм сигурна, че усилията са вложени в правилна посока и ще имам резултати.
Вече усещам, че съм малко по-издръжлива на пътеката, а упражненията ги правя с по-голяма лекота. Все още обаче единственото ми постижение, с което се гордея, е че влизам в залата редовно.

Обмислям идеята да си закупя някой уред за вкъщи. Велоергометър или степер. Проблемът е, че нямам никакво място в апартамента.

# 594
Миленита, за вкъщи са достатъчни едни гири от поне 3 кг.
Степерите за мен са откровена глупост, а велото - да, ок е, но не достатъчно за цялостна тренировка според мен - щом ходиш в зала, не виждам смисъл.

# 595
Like_Smoke няма да бързам, че имам достатъчно необмислени покупки за неща, които после не ползвам  Simple Smile
Просто в залата ходя само два пъти в седмицата, което не е достатъчно. Но ще правя аеробика или някакви други домашни упражнения.

# 596
  • в 1001-та нощ
Има доста компактни модели, разгледай  Peace

Аз си взех първия велоергометър именно, защото исках да правя кардио - всяка сутрин преди работа, а тренирах в зала вечер след работа  Peace

# 597
  • с трима мъже :)
А на кое казвате степер?

Онази джаджа, дето стъпваш на нея от единия крак на другия (това не го разбрах що за уред е, едно време една мама оттук ми даде нейния  да пробвам и стоя у нас 3 месеца!!!!! без да го пробвам нито веднъж. Накрая, като си го поиска, се качих на него за няколко секунди, но нещо не ме грабна  newsm78)

ИЛИ

"стъпалото", което се ползва за упражнения ... разни комбинирани стъпки, аеробика, танци... Това е готино, имам го у нас. Ползвам го от време на време, че то от толкова уреди не остава време за всичко. Уж гледам да ги редувам  Simple Smile Peace

# 598
# 599
  • с трима мъже :)
нещо не ми се отваря нищо на линка, но определено трябва да е първото, което аз НЕ харесвам

А продава ли се някъде, изобщо (ама не за хиляди пари) един уред, който не зная как се казва  ooooh!, обаче мноооооого го обичам. Ползвала съм го само във фитнесите.

Ляга се по корем на една седалка, кракът се слага на един подвижен лост (назад) и лостът се вдига. Тренира се дупето. С тежести. Нещо, като гладиатор е (да не е и гладиатор), но аз търся вариант, в който да има само това. Защото аз само това бих ползвала, ако гладиаторът е комбиниран  Embarassed
Е, може и да е гладиатор, ама да е по-евтин, че са ми много съкпички нещо  Simple Smile

Някой има ли такова чудо вкъщи?

Общи условия

Активация на акаунт