Ямболска дружина-22 тема

• 72 258
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,знаете ли от къде мога да взема в Ямбол или Сливен детски пюрета на едро.Моя бебок яде най-много пюретата на Gerber,някои на Hipp,Bebevita,плодови на Ганчев.Благодаря Ви.    bouquet
Пюрета Gerber имаше доста в Пени преди седмица или две на промоциия. По 1 лев бяха малките, а големите не помня. Срока им на годност беше до февруари.

# 571
Здравейте.Може ли да ми помогнете ? Да дадет някой съвет? Моля ви .Братовчедка ми е на 6 години и се притеснява ,че почва първи клас.Тя като ме видя ме прегърна и се разрева .Аз я питах какво стана Виле и тя ми каза ,че се притеснява ,че ще бъде първи клас. Поговорих си с нея  и ся може ли някакви съвети да види ,че първи клас не е страшно и ми каза ,че се притеснява същод а не и пишат 2 или 2ПЛЮС.

# 572
Здравейте,
някой не подарява ли малко куче? Peace
Praynig

# 573
Съншайн, а кученце от приют не е ли вариант? В Ямбол имаме, но не знам къде се намира.
Във фейсбук има групи и доста често се публикуват съобщения за търсене на дом на бездомни животинки - Малка топчица от приюта търси дом! или в Любимци.
Друг вариант, за който се сещам е да се провери и във ветеринарните клиники - там на информационни табла също поставят съобщения за подаряване/продаване на кученца и котенца  Simple Smile

# 574
Съншайн, а кученце от приют не е ли вариант? В Ямбол имаме, но не знам къде се намира.
Във фейсбук има групи и доста често се публикуват съобщения за търсене на дом на бездомни животинки - Малка топчица от приюта търси дом! или в Любимци.
Друг вариант, за който се сещам е да се провери и във ветеринарните клиники - там на информационни табла също поставят съобщения за подаряване/продаване на кученца и котенца  Simple Smile
Благодаря ти и аз търсих приют тук, но не намерих. Не знам къде е.
Има нещо друго аз намерих едно кученце, но искаха да го кастрирам а аз не исках. Sad
И други две, но много бързо са ги взели ....А за клиниката и аз си го мислих като вариант. Peace

# 575
  • Ямбол

Съншайн, обявата не е за Ямбол,но пак може да се уреди нещо... http://prodavalnik.com/podaryavame-kuchentsa-i9648101

# 576

Съншайн, обявата не е за Ямбол,но пак може да се уреди нещо... http://prodavalnik.com/podaryavame-kuchentsa-i9648101
Благодаря. Peace

# 577
Здравейте!Наскоро се роди дъщеричката ми и още навлизам в час с майчинството!Трябваше да избера педиатър по-раничко,но не знаех и сега имам 1-2 дена да реша кой да бъде.Не съм от Ямбол,но съм омъжена тук,но не съм достатъчно дълго време,за да съм запозната с докторите(а и дано не ми се налага занапред),но бихте ли ми казали някой свестен педиатър?Бях се свързала с Божилова,но днеска много се колебая,защото сутринта й звъннах да я питам нещо за бебето,а тя не си вдигна телефона...Поне да беше позвънила после и нещо не ми вдъхва доверие.Трябва да доиде в понеделник да ни прегледа в къщи,но.....нещо се колебая!Вашето мнение,мамчета:)

# 578
  • Ямбол
Кристина Йорданова,мила честито бебче и добре дошла сред нас,ще ни е приятно да ни пишеш тук,както и ако имаш интерес да се вкл.в стр.ни във Фейсбук.
Имаме си и консултант по кърмене,който е винаги налице и в помощ.
Относно педиатър,аз бих препоръчала д-р Желязкова,който ме е послушал,не е сбъркал,всички са доволни,за мен лично е идвала в кабинета и в събота след 18 ч.
Ако желаеш мога да ти дам данните и(в Каргонската поликлиника работи)

# 579
Здравейте на всички мами от Ямбол....Вече година и половина не съм в Гр.Ямбол но редовно поглеждам тази темичка.....Надявам се че всички сте добре и всичко е наред при вас...Поздрави....

# 580
  • Ямбол
Мими Мървакова,ей Миме,радвам се,че писа,как е Софето,по-спокойна и уредена ли си там. Сподели нещо...

# 581
Кристина, моята препоръка е за д-р  Надежда Стоянова. Също от каргонската поликлиника. Звъняла съм и в един през нощта когато Деян на 4 месеца вдигна за първи път температура. Отговори ми ,макар, че вече спеше. Вдига телефона и в събота и неделя.

# 582
Искам да попитам има ли някой наскоро раждал в Ямбол, който може да разкаже как е обстановката там и дали е удачно да се ражда там. Повечето мнения, които чувам да че там положението е много зле и че е много мизерно, затова повечето бременни от Ямбол се насочват към Сливен, затова ми се иска да разбера от някой минал през ямболското аг да разкаже как всъщност стоят нещата и дали е доволна от лекари, отношение и всичко останало важно за едно нормално и успешно раждане

# 583
  • Ямбол

4en4etoмила,аз съм раждала преди няма и 2 години.Родилното отделение е след ремонт,стаите са обновени,чисто е.
Персонала също е страхотен.
Аз съм за 100% тук да се ражда,както и бих го повторила,без да съжалявам.
И аз все чувам,че раждат в Сливен,но те не са раждали тук и не са запознати реално.
Има лежали за задържане,където условията вероятно не са добри,но е съвсем различно и отделно родилното отделение.
По 2 легла са в стая,няма да те сложат в стая с циганка.
Има си ТВ,интернет,мивка.
Аз раждах при Славейков,от който останах страшно доволна.

# 584
Много ти благодаря за отговора:) надявам се наистина да е така, защото някак ще ми е по спокойно ако съм си тук, а не чак в Сливен. А дали трябва да ходя предварително там и да заявя че имам намерение да раждам при тях или мога спокойно да отида когато раждането започне( доколкото е възможно да съм спокойна в този момент де  Wink )

Общи условия

Активация на акаунт