Децата и ските - 3

• 42 168
  • 659
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Благодаря, Poly! Simple Smile
А имаше ли много хора на Боровец вчера, и снега тежък ли е вече? Вие къде карахте?

# 376
Благодаря, Poly! Simple Smile
А имаше ли много хора на Боровец вчера, и снега тежък ли е вече? Вие къде карахте?
Имаше, но не много, намерих място да паркирам. През седмицата си е направо спокойно.
Кара пред Рила , най-вече на "Ротата" (четвърти плац). Вчера кара на Ситняково с баща си, там най-му харесва.  Сега като се оправя и аз, мисля да се качим на "Маркуджик" и после "Мусаленска пътека". А за снега по-обяд става тежък.

# 377
  • София
Не можах да се сдържа от смях постна Simple Smile)) http://www.jokeroo.com/videos/funny/boy-falls-asleep-while-skiing.html

# 378
Сега разбрах, защо са необходими каските!  Laughing

# 379
  • София
 Laughing не съм вярвала, че това е възможно, представяте ли си колко ги изморяват ските.

# 380
Moже ли да се кара още на Витоша? Малкият беше болен и изостана с уроците, а сме предплатили...

# 381
Moже ли да се кара още на Витоша? Малкият беше болен и изостана с уроците, а сме предплатили...

Май тази събота и неделя са последни, но питайте  в ски училището.  Peace

# 382
  • София
То може, въпросът е училището, в което сте, дали има групи и работи.

# 383
Meрси, мацки, училището си работи, има група, просто аз се притеснявах за снега.

# 384
Здравейте, хайде да събудим темата. Simple Smile

# 385
  • София
Simple Smile Чудих се тия дни кой ще се сети пръв за ските.  Снежна зима и весели преживявания в планината ви пожелавам !

# 386
  • София
Всеки ден ме пита кога най-после ще завали, защото искал да ходи на ски училище Simple Smile

# 387
Ние за ските се сещаме всеки път, когато четем за Витоша.

Луда Мара, според теб по Коледа ще става ли за ски в големите ски-курорти? Знам, че не си нито синоптик, нито пророк.  Simple Smile

# 388
  • София
Ние за ските се сещаме всеки път, когато четем за Витоша.

Луда Мара, според теб по Коледа ще става ли за ски в големите ски-курорти? Знам, че не си нито синоптик, нито пророк.  Simple Smile

Sunglasses Ти си отговори на въпроса. Но, все пак, надявам се да става. Ако не падне достатъчно сняг, поне да паднат температурите за изкуствен.  Обикновено след Коледа има вече истински.  А ние планираме и два специални курса от средата на декември, та дано има сняг!

# 389
  • Sofia
Можеш ли да дадеш малко повече информация за тези курсове !!!

Моете детенце е на 7 години, вече прибира ските и свободно пуска дълги зелени и сини писти.

От миналата година не иска да кара на Ветровала и Офелиите, защото последния курс там явно не е минал добре или пистата е била много къса.... та затова се замислям къде на Витоша мога да я запиша на курс !?

Общи условия

Активация на акаунт