Децата и ските - 3

• 42 083
  • 659
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Витоша ски вече прекаляват. То бива наглост, но това тяхното минава всякакви граници. А най-възмутителното е, че държавата за пореден път си затваря очите и толерира подобен произвол.

# 466
  • София
Витоша ски вече прекаляват. То бива наглост, но това тяхното минава всякакви граници. А най-възмутителното е, че държавата за пореден път си затваря очите и толерира подобен произвол.

Да, отвратително е. Добре поне, че се вдига шум. Собствениците на нашето училище са принудени да водят групи, защото само те с дипломите си от НСА имат право да си купят карти, вместо да се занимават с организационната работа...

# 467
  • София
Чудесна тема, радвам се, че успях да я открия навреме.
Дъщеря ми е на шест и половина и от понеделник сме на ски с Мичирски.
Мислех си този сезон да мине целия курс за начинаещи "А" с малки почивки, но това, при положение, че успее инструкторът да я спечели за каузата.
В този ред на мисли ще се радвам на всякакви препоръки и мнения, защото самата аз не съм достатъчно компетентна от една страна, от друга - получавам най-различни мнения, които силно ме объркват- варират от това, че било много натоварващо за детето и да минавала всякак година по един 5 дневен курс за начинаещи, до това, че децата забравяли и е хубаво за един сезон да мине целия А курс за начинаещи, другото било половинчата работа и щяла да позабрави до другата година и изобщо манджа с грозде.
Така, че мнения и съвети приемам всякакви.

# 468
Определено.  #Cussing out Днес, след като купих карта за влека на Меча поляна, отидохме до там и се оказа, че е паднало въже и влека не работи....временно. Ски инструктурите от другите школи се нервираха, ние клиентите също, но освен че си взехме парите обратно, друго не постигнахме. Щяли да го оправят, ама то стана обедно време. Как пък за толкова години "стопанисване" на ски съоръженията, Цеко Минев и компания не инвестираха 1 лв. за да ги подобрят или поне да ги поддържат в пълна изправност. Безобразие! Ама за бой са и онези, които им разрешиха да правят, каквото си поискат.  #Cussing out

# 469
Какъв е пропусквателния режим за лични МПС на Витоша?

# 470
  • София
Какъв е пропусквателния режим за лични МПС на Витоша?

Забранено е качването в почивни дни от 11 до 14 часА с цел да не става задръстване на паркинга. Това за Алеко. На Златните и Ветровала не знам. Вероятно е подобно.

# 471
Мерси. Означава ли това, че в делнични дни няма такава забрана?

# 472
Означава ли това, че в делнични дни няма такава забрана?
От това, което видях тази седмица, няма проблем. Пътувахме си до Алеко спокойно и сутрин и следобяд.

# 473
Благодаря, Тонита.

# 474
Люлин, в делнични няма забрана, но в почивни делнични - да Simple Smile Същото е и към Ветровала, не само към Алеко.

# 475
Чудесна тема, радвам се, че успях да я открия навреме.
Дъщеря ми е на шест и половина и от понеделник сме на ски с Мичирски.
Мислех си този сезон да мине целия курс за начинаещи "А" с малки почивки, но това, при положение, че успее инструкторът да я спечели за каузата.
В този ред на мисли ще се радвам на всякакви препоръки и мнения, защото самата аз не съм достатъчно компетентна от една страна, от друга - получавам най-различни мнения, които силно ме объркват- варират от това, че било много натоварващо за детето и да минавала всякак година по един 5 дневен курс за начинаещи, до това, че децата забравяли и е хубаво за един сезон да мине целия А курс за начинаещи, другото било половинчата работа и щяла да позабрави до другата година и изобщо манджа с грозде.
Така, че мнения и съвети приемам всякакви.

остави детето да напредва в собствено темпо, както му е добре. инструкторите ще ти дават обратна информация и съвети, а и ще можеш да прочетеш в картона, който им дават още в началото и всеки ден нанасят как напредва детенцето.

# 476
  • София
Много ти благодаря.

# 477
Записвам се при вас за да ви чета. Дъщеря ми е на 3,5 г. и искаме да я запишем на ски - училище. Но искам съвет. Притеснявам се, че е доста слабичка и може би още няма да е подходящо за нея - 12,5 кг. е. (не ме питайте "храни ли се"  Mr. Green, храни се, злоядичка е, а и е недоносена, т.е. с нисък старт).
Може би да изчакаме до догодина?

Ще ви изчета от началото за да не задавам вече обсъждани въпрос.   bouquet

# 478
Bliss,добре си е детенцето,предполагам ще удържи ските.Моята дъщеря на 2г и 3м е 11.300 в края на деня...Също е злояда.Само да ти кажа че аз преди да родя бях 45кг на 1,59 височина и нямах проблем със ските.Моите са карвинг(сега всички са такива,но тогава не беше така),доста по-тежки от старите ми обикновени ски.С една дума детето ще свикне как да се справя.Но разбира се нека се изкажат вещите по въпроса Peace

# 479
Bliss, когато качихме дъщеря ни на ски, на тегло и възраст тя беше като вашата щерка. Simple Smile Нямаше проблем с управлението на ските и много бързо се научи да прави по-основните неща. Трудно й беше да ходи с обувките и да става, когато падне.

Общи условия

Активация на акаунт